Πραγματικα παραδεισος για ληψεις η Καλλικρατεια!Ο Power 93,2 ουτε μενα εμφανιζε RDS ενω επιανε καμπανα,παλιοτερα ομως ειχε RDS...
Για την ΕΡΑΣΠΟΡ απο Γερανεια δεν μου κανει εντυπωση.Ειναι απλα ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ!Επισης μπορει οι ληψεις απο Παρνηθα να ηταν λογω διαδοσης αλλα της ΕΡΑΣΠΟΡ 105 μαλλον οχι.Να πω οτι στα χωρια του Παγγαιου κοντα στην Καβαλα λογω υψομετρου λαμβανονται κανονικα οι κρατικοι απο Πηλιο με RDS!Ειδικα η ΕΡΑΣΠΟΡ 107,1!Επισης σε καποιο σημειο στην διαδρομη προς Καβαλα επιασα μια ΕΡΑΣΠΟΡ στους 96,4(δεν νομιζω να ηταν η ΕΡΑ Καβαλας 96,3 γιατι δεν εχει τοσο ισχυρο σημα ωστε να ακουγεται και διπλα)!
Αναλογο...παραδεισο ληψεων βρηκα στην Ευβοια αλλα δυστυχως τωρα ειμαι Κομοτηνη.Το χωριο Γαλτσαδες(διπλα στις Καματριαδες οπου παλιοτερα ειχα κανει αναφορα για αψογη ληψη του Δοβρουτσιου τηλεοπτικα) ειναι στα 450 μετρα περιπου στο Τελεθριο και εχει ΤΡΟΜΕΡΗ ΘΕΑ προς τα βορεια!Θα σας πω περιληπτικα τι ελαβα!Απο Πηλιο φυσικα τα παντα οπως και απο Δοβρουτσι επισης τα παντα με RDS σαν να εκπεμπουν απο Πηλιο!Απο Κισσαβο επισης αριστη ληψη!
Απο Χαλκιδικη τωρα,φυσικα Κοσμοραδιο 95,1 , Ραδιο Κασσανδρα 98,4 , Ραδιο Χαλκιδικη 98,8 , Imagine 102,3 με προβλημα λογω Scanner 102,2 , Ραδιο Αθως 100,4(ΝΑΙ! με την καταλληλη στροφη της κεραιας-καλωδιο κινητου υπερισχυε του Ραδιο Ιστιαια)!Τα κρατικα απο Παγγαιο απλα ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ με εξαιρεση την ΕΡΑΣΠΟΡ 107,3 που ταπωνοταν απο σταθμο της Λαρισας!!Δεν τιθεται θεμα διαδοσης!
Λιχαδα,Δυο Βουνα κτλ δεν υπαρχει ανοιγμα ηταν ολα ανυπαρκτα!Ετσι στους 88 ΕΡΑ1 απο Χορτιατη,92 ΕΡΑ2 Χορτιατη,92,6 ενας με ελληνικα δεν εχω ιδεα απο που,96,5 Παλμος Χορτιατη με RDS αν θυμαμαι καλα,96,6 ενας με ελληνικα δεν ξερω απο που(υποψιαζομαι τον Διαυλο Εβρου που ειχα πιασει στα Καναταδικα),99 Ραδιο ΕΝΑ Χορτιατη,99,5 αναλογα με τη στροφη της κεραιας επιανα τον ΚΟΣΜΟΣ με τα κλαρινα και εναν αλλο με εντεχνα ελληνικα δεν ξερω απο που,101,4 δεν θυμαμαι το ρεπερτοριο,και τελος 108 νομιζω ξενα αλλα δεν θυμαμαι σιγουρα!Οπως καταλαβαινετε υπαρχουν πολλα να ανακαλυψω οταν ξανακατεβω!