Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX
  • Κυρ 17 Νοε 2024, 07:15
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  (Αναγνώστηκε 617274 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος palis

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2023
  • Τόπος: Βάρκιζα
Εδώ πολύ λίγα Τούρκικα,Λασήθι μόνο τα κρατικά,πολύ αμυδρά Ικαρία(όλα αυτά προς το βράδυ και τη νύχτα)
οι μακρινές λήψεις κάνουν παύσεις και εξαφανίζονται

Αποσυνδεδεμένος panos_panopoulos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
  • Τόπος: Αγρίnew (Αγρίνιου)
Υπήρχε μια πολύ ελαφριά διάδοση προς Λιβύη και ήρθε για πρώτη φορά νέος θρησκευτικού περιεχομένου άγνωστος από Λιβύη χωρίς να ξέρουμε κέντρο εκπομπής ακόμη.

Ιταλοί βόρεια και δυτικοί

Και άλλοι από Λιβύη Τρίπολη κλπ

Πάνος ο Σποραδικός

/-/-/-/-/≤〱
        ||

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
οπως σου ειπε ο μοχαμεντ στο φουμπου, ο 97.9 ειναι ο νταρ αλ ιφτα που παιζει και τριπολη στο 90.9

αυτος πιθανον βγαινει απο μσαλατα ή αλκχομς μιας και ειχες αυτα τα δυο απο 89.3 και 89.9 αντιστοιχα.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος sigipp1972

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Ηραίον, Σάμος, Ελλαδα
Μέσα στην πόλη της Ρόδου, προς το λιμάνι με ανοιχτό ορίζοντα σε ΒΑ, Ανατολικά και ΝΑ το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου σε όλη την μπάντα των FM, έκαναν πάρτυ  σταθμοί από Ισραήλ, αραβικά από Λίβανο, μέχρι και ένας που μίλαγε Ρωσικά. Ειδικά το Σάββατο το πρωί είχαν πανίσχυρη λήψη, η οποία εξασθενησε μεχρι τις βραδυνές ώρες και ξανά λήψη Κυριακή πρωί μέχρι το απόγευμα, όχι τόσο δυνατά. Από την επομένη και μετά δεν υπήρχε ούτε ίχνος τους. Δεν μπόρεσα να διαπιστώσω λήψη από Κύπρο, ίσως λόγω γλώσσας, καθώς δεν είχα στην διάθεσή μου χρόνο να ασχοληθώ παραπάνω τσεκάροντας συχνότητες.
Κάτοπτρο: Κινητό Gibertini OP 125 με Actuator.
Τόξο: 70 Εast -15 West.
Δέκτης: Dreambox DM 900

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
και το ρωσσοφωνο απο Ισραηλ ειναι στο 89.1 που το βγαζουμε το καλοκαιρι εδωπανω με σποραδικο οταν ερχονται απο εκει σταθμοι. Σαντορινη φτανουν και εκει αυτοι υπαρχουν αναφορεςτου panos456
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος palis

• Έμπειρο Μέλος
Στους 87.9 σα να ήρθε για λίγο αραβικός(Al Nour Dawa,Λιβύη;),δυστυχώς μη…αναγνωρίσιμος),μετά-λιγότερο παράξενο για διάδοση-ο Ερωτόκριτος.Για πρώτη φορά έπιασα Σαντορίνη από…Σαντορίνη(καλύτερος ο Top Melody 104.9).

Συγχώνευση: Παρ  4 Οκτ 2024, 00:43
Στους 88.5 άγνωστος σταθμός με παλιά αγγλικά/αμερικάνικα

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
εδω στην αυλη εβγαζα 89.5 καπιταλα χαμηλα οποτε μαλλον λοφο θα εχει καλαβρια καταντζαρο ραδιοφωνα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος palis

• Έμπειρο Μέλος
94.5 με RDS από Beer Sheva BET B PI 42E2

Συγχώνευση: Παρ  4 Οκτ 2024, 01:17
1245 χμ

Συγχώνευση: Παρ  4 Οκτ 2024, 01:23
Στους 95.8 το TRT Radio 1 με RDS από Datca

Συγχώνευση: Παρ  4 Οκτ 2024, 01:31
Πολλά νησιά με RDS(όπως το πολύ δυνατό Ράδιο Κως στους 98.0 με το…φοβερό PI FFFF)

Συγχώνευση: Παρ  4 Οκτ 2024, 01:34
Στους 102.9 το TRT Radyo-3 καπέλωσε το Δεύτερο!!!!

Αποσυνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
94.5 με RDS από Beer Sheva BET B PI 42E2

Ωραίος!! Μπράβο για την λήψη. Αν θέλεις κάνε ένα σκαν σε βίντεο για να υπάρχει. Πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά διάδοσης απόψε.

Αποσυνδεδεμένος palis

• Έμπειρο Μέλος
104.7 Tarbut(μάλλον πάλι από Beer Sheva,Ισραήλ)

Συγχώνευση: Παρ  4 Οκτ 2024, 01:45
Αν ήξερα πως γίνεται-πως στέλνεται από κινητό;

Αποσυνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Καταπληκτική η λήψη σου από Ισραήλ και μάλιστα με RDS. Αν μιλάμε για Βάρκιζα, αλήθεια συγχαρητήρια. Μπορείς να ανεβάσεις στο Youtube. Φτιάξε ένα νέο κανάλι με ψευδώνυμο αν θες.

Αποσυνδεδεμένος panos456

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Ημεροβίγλι (Σαντορίνη)
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
Πριν 2 ώρες περίπου στη Σαντορίνη έπιανα δυνατά σταθμούς από Όσιο Πατάπιο και παράλληλα περνούσαν από Ερατεινή ο ΣΚΑΙ 89.4, Χρώμα 102.1 και Μύθος 104.8
Από Λιβύη πέρασε το τοπικό ραδιόφωνο της Σύρτης στο 95.3 που το έχω βγάλει πολλές φορές στον Πύργο ενώ από Ισραήλ ερχόταν αδύναμα το Eitanim Ιεροσολύμων (97.8 KAN Gimel, 107.6 Kol Play)

Palis αν όντως πέρασε στη Βάρκιζα το Ισραήλ με διάδοση είναι εξαιρετική επίδοση, βέβαια χρειαζόσουν και έναν πολύ δυνατό δέκτη σαν το TEF :mrgreen:
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Sangean DPR-69+
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

Διαδικτυακός δέκτης για τον Πύργο Ηλείας μέσω του GlobalTuners (ενεργός για ορισμένες ώρες της ημέρας): Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος palis

• Έμπειρο Μέλος
Ακριβώς

Συγχώνευση: Παρ  4 Οκτ 2024, 02:10
Τώρα ακούγεται μόνο στους 104.7 χωρίς RDS

Συγχώνευση: Παρ  4 Οκτ 2024, 02:17
Τώρα ακούγεται και στους 94.5-δυστυχώς έχει χαλάσει η υποδοχή για τα ακουστικά-την ταλαιπώρησα ωσότου καταφέρω να περάσω το καινούργιο λογισμικό-αλλά χαλάλι του αφού πιάνω Ισραήλ

Συγχώνευση: Παρ  4 Οκτ 2024, 03:23
Φοβερή μουσική στους 94.5-επανήλθε και το RDS

Συγχώνευση: Παρ  4 Οκτ 2024, 10:43
Οι Ισραηλινοί-όπως αναμενόταν-εξαφανιστήκανε,κραταιοί ακόμα πολλοί τουρκικοί,μερικοί και με RDS,κυρίως από Σμύρνη και Datca

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Ημεροβίγλι (Σαντορίνη)
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
Το βράδυ 28 προς 29 Σεπτεμβρίου είχα διάδοση από Τυνησία και Λιβύη, ακούστηκε πάλι το Κ.Ε Remada στα 1454 χιλιόμετρα ενώ παράλληλα πέρασε με RDS το Αστέρι 88.5 από Αρεόπολη  :mrgreen:
[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ]
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Sangean DPR-69+
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

Διαδικτυακός δέκτης για τον Πύργο Ηλείας μέσω του GlobalTuners (ενεργός για ορισμένες ώρες της ημέρας): Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
στον σερβερ της Αθηνας περνανε μονιμα τα 100 και 104.8 απο χαλκιδα που ειναι λιγο μακρινα. υπο καποιες συνθηκες βγαινει και ο σκαι 102 τςη αργολιδας

σημερα που ναι κλειστο το 90.7  σε αυτη τη συχνοτητα βγαινει ο cool fm απο κεφαλαρι Αργολιδα. δεν ξερω αν βγαινει καποιο αλλο απο τα εσωτερικα της αργολιδας κεφαλαρι και αρια. απο διδυμα βγαινει η εραπορ 103.2
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend

kαποιες ληψεις απο Ιταλια χαλαρα πραγματα απο καλαβρια και σικελια
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
Παιδιά καλησπέρα,να ρωτήσω, απέναντι που είμαι αυτήν την περίοδο στην Ναύπακτο, παρατηρώ με το αυτοκίνητο μου, στο κέντρο μέσα της Ναυπάκτου, αλλά το έχω παρατηρήσει κάποιες φορές και στην Πάτρα,πχ στην Ναύπακτο προσπαθώ στο ράδιο να ακούσω σταθμό από την Αρόη πχ τον Ρυθμό 94.9,91.5 κλπ, αλλά μέσα στο κέντρο σε ορισμένα σημεία είμαι εν κινήσει με το αυτοκίνητο το σήμα χάνεται πάρα πολύ απότομα και καλύπτεται από παράσιτα full, αλλά μου κάνει εντύπωση διότι το σήμα χάνεται τελείως λες και πλακώνει παρεμβολή θόρυβος δεν ξέρω,σε σταθμούς από το Παναχαϊκό που είναι πιο καλύτερο το σήμα δεν μου συμβαίνει αυτό, αλλά μου κάνει εντύπωση πως σε κάποια σημεία στο κέντρο ακόμη και στην ίδια την Πάτρα μπορεί το σήμα να χάνεται έτσι τελείως και να μην ακούγεται τίποτα, ενώ πχ στο χωριό μου το Ευπάλιο όταν πηγαίνω που είναι σε βουνό μέσα ακούγονται και αυτοί οι σταθμοί στο ράδιο μου της Αροης ακόμα και της Κορίνθου κάποιοι,δεν μου χάνονται πχ όταν βρίσκομαι στο κέντρο μέσα που λες και πλακώνει θόρυβος χάνεται έτσι απότομα το σήμα
Εσείς πώς το εξηγείται αυτό,το ράδιο μου στο αμάξι σας έχω πει είναι καινούργιο Sony κεραία είναι μεγάλη που έχω βάλει απέξω,και η καλωδίωση στο αμάξι από την κεραία μέχρι το ράδιο μου έχουν πει ότι είναι κομπλέ,εσείς πώς το εξηγείται αυτό δηλαδή όταν βρίσκεσαι στο κέντρο με το αμάξι να σου χάνονται έτσι οι σταθμοί με full παράσιτο

Συγχώνευση: Τετ  9 Οκτ 2024, 13:37
Μου κάνει εντύπωση και σας λέω για την Ναύπακτο, γιατί πχ η Ναύπακτος έχει κάλυψη από την Αρόη δεν είναι τελείως μακριά,δεν λέω το σήμα να αλλοιώνεται απλώς και να ακούς παράλληλα και να κάνει και ορισμένα παράσιτα,το θέμα είναι ότι χάνεται τελείως το σήμα σε κάποια σημεία δεν ακούγεται τίποτα αυτό μου κάνει εντύπωση,λες και πέφτει κάποια παρεμβολή κλπ

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ολο αυτό το κατεβατό που μας βομαρδισες απλα περιγράφεται με την παρακάτω πρόταση: πυκνοκατοικημένες περιοχές = θόρυβος στα FM από ηλεκτρονικές συσκευές και φώτα LED.

Στάλθηκε από το SM-A526B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
Εγώ δεν έχω φώτα led στο αμάξι μου

Συγχώνευση: Τετ  9 Οκτ 2024, 13:41
Εννοείται μάλλον από καταστήματα κλπ?

Συγχώνευση: Τετ  9 Οκτ 2024, 13:45
Άρα δηλαδή δεν φταίει το ράδιο μου η καλωδίωση με την κεραία?

• Satleo Maniac
Πρώτη εξόρμηση στη Λευκάδα και στο Κάθισμα του 2024 και μετά το ευεργετικό μπάνιο που δεν περίμενα ότι Οκτώβρη έχει τόσο καλοκαιρινές συνθήκες και χωρίς κύμα, ανέβηκα για λήψεις φεύγοντας, εκεί στο παρατηρητήριο στις στροφές, ε και με μεγάλη μου έκπληξη έτυχα σε Τροποσφαιρικό φαινόμενο με Τυνησία :

έχω σε λειτουργία τον αποσπώμενο ενισχυτή αλλά παρατήρησα και φαίνεται και στο βίντεο οτι δέχεται και τους δύο ενισχυτές ανοιχτούς  χωρίς αυταλάντωση, λόγω μη ύπαρξης τοπικών πομπών στο κάθισμα και τη μορφολογία του με τα βραχια και τις πλαγιες.

μέρος με το τι ακούστηκε με επίκεντρο όμως τα μακρινότερα, Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Πάνος ο Σποραδικός

/-/-/-/-/≤〱
        ||

Αποσυνδεδεμένος palis

• Έμπειρο Μέλος
Είμαι στην Πελοπόννησο,κοντά στην Κορώνη μπαίνανε μερικοί κρητικοί,στη Φοινικούντα λιβυκού και στο Καλό Νερό ιταλικοί κι από Αγρίνιο.Δεν…τολμάω να γράψω πιο αναλυτικά,γιατί δεν ξέρω αν είναι διάδοση η η καινοτομία της περιοχής

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
Στην κορωνη πιανεις καμπανα αθηνα...

Και σε μενα οταν περασα καπως ετσι παντως ηταν..
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

Αποσυνδεδεμένος palis

• Έμπειρο Μέλος
Ήμουνα στους Κόμπους,εκεί πέρναγε μόνο λίγο η Αθήνα

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
να πως ανεβαινουν τα βιντεο ρε παιδια στο ΥΤ οπως εκανα γω σημερα με καποιες ληψεις

περιοχη ποτεντζα ερχετγαι συχνα αυτο, το αγαπημενο του αγριnew

αυτο εκανε ξαφνικη εμφανιστυη

σαν μιτσελε

εκεινη τη στιγμη ειχε σταθεροποιηθει, πριν επαιζε φαπε ςμε ερα 3

106.4 104.6 95.3 ιδιο κεντρο αυτα τα τρια τα ειχα σημερα

η ποιο συνηθησμενη ληψη στο 97.7 το RDS

ευκολο αυτο αυτες τις μερες, ισως ο τοπ απο αλβανια να ναι οφ

αυτο τωρα τελευταια δενειναι τοσο ευκολο οσο ηταν παλιοτερα

αυτο παντα κατι ακυρες στιγμες οπως οι σημερινες συνθηκες ερχεται, νομιζω δεν το εχω βγαλει στη λουτσα

αυτοπαντος καιρου εκτος ξεροβορια

ισως το ποιο δυσκολο απο το ιδιο κεντρο ενω ο deejay 95.3 ο ποιο ευκολος

GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κερκυρα
103.7, 98.5, 96.2 & 1-2 άλλα εδώ βγαίνουν κάπως ευκολα στις διαδόσεις, δεν είχα χρόνο να κοιτάξω ήμουν εκτός σπιτιού όλη μέρα

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
απογοηευση στη λουτσα σημερα ουτε η παραμπιτα δεν εβγαινε που χτες εβγαινε μετρια στην Αρτα. το ποιο μακρινο ηταν το 89.5 απο τριπολη λιβυη και αυτο πολυ χαμηλο και παλευε με το χαμηλο σημα του καπιταλ.

καθαρα τα δυνατα απο Πατρα, το 89.3 απο Καλαματα ερα 3 βγηκε και απο Αγιους σαραντα το αλβανικο one 103.2 με RDS
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend

ιταλια ειχε οτι επιασα και προχτες πεμπτη αλλα σημρα ηρθε και το κορανι στο 103.7 απο ζουβαρα Λιβυης
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος palis

• Έμπειρο Μέλος
Εδώ(σχεδόν)νέκρα,ακόμα κι η ΙΜ Σύρου μόλις ακούγεται-περιέργως για τέτοιες συνθήκες ακούγεται αρκετά καλά η ΕΡΤ Ηρακλείου από Χάρακα.Κοντα στην Κορώνη τη Τρίτη είχε διάδοση από Ιταλι(κυρίως κοντά στη Συρακούσα αλλά και Τάραντο

Συγχώνευση: Δευ 14 Οκτ 2024, 10:42
Και στη Φοινικούντα κοντά από Λιβύη(εκτός αν από ´κει είναι πάντα)

Συγχώνευση: Δευ 14 Οκτ 2024, 10:45
(Βεγγάζη)

• Satleo Maniac
Υπήρχε εχθές το βράδυ μετά την δύση σποραδικο από βόρεια οπότε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές. Πολλά δεν αναγνωρίστηκαν εγκαίρως γιατί το ίδιο κινητό τραβούσε βίντεο και καταχωρουσε

Τι είναι
Es   1641      92.10   D   BAYERN 1, Brotjacklriegel (bay)   Verified by stream,     1241    Art (GRC)   100   h
Es   1643      94.40   D   NDR Kultur, Steinkimmen (nds)       1817    Art (GRC)   100   h
Es   1645      91.10   D   NDR 1 Niedersachsen, Steinkimmen (nds)       1817    Art (GRC)   100   h
Es   1646      90.20   D   MDR JUMP, Inselsberg (thü)       1539    Art (GRC)   80   h
Es   1647      89.90   D   NDR Kultur, Torfhaus (Harz-West) (nds)       1623    Art (GRC)   100   h
Es   1652      94.80   D   BAYERN 1, Bamberg/Geisberg (bay)       1428    Art (GRC)   25   h
Es   1653      95.50   D   hr2-kultur, Hoher Meißner (hes)       1596    Art (GRC)   100   h
Es   1656      97.00   D   WDR 3, Teutoburger Wald/Bielstein (nrw)       1701    Art (GRC)   100   h
Es   1658      98.50   D   MDR Thüringen, Keula (thü)       1580    Art (GRC)   20   h
Es   1701      94.60   D   MDR Sachsen-Anhalt, Brocken (san)       1619    Art (GRC)   60   h
Es   1704      91.20   D   BAYERN 1, Ochsenkopf (bay)       1409    Art (GRC)   20   h
Es   1707      88.00   D   Radio Euroherz, Hof/Großer Waldstein (bay)       1417    Art (GRC)   5   h
Πάνος ο Σποραδικός

/-/-/-/-/≤〱
        ||

Αποσυνδεδεμένος palis

• Έμπειρο Μέλος
Εδώ έρχονται αρκετοί τουρκικοί σταθμοί στις…γνωστές συχνότητες.Το περίεργο είναι ότι δε…συνοδεύονται από…αντίστοιχους ελληνικούς(Κρήτη καθόλου,ΚΩΣ μόνο City

* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 17/11/2024 (06:57)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 17/11/2024 (00:10)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/11/2024 (21:04)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/11/2024 (20:12)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: IPTV Γενικά 16/11/2024 (18:46)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 16/11/2024 (17:42)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 16/11/2024 (13:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/11/2024 (11:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/11/2024 (11:35)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 16/11/2024 (10:27)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 16/11/2024 (10:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/11/2024 (02:14)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (10:33)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (09:49)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (09:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (21:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (19:30)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: paksat Φόρουμ: COSMOTE TV 14/11/2024 (15:40)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (11:22)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (09:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 14/11/2024 (09:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:21)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (20:41)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (18:54)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (17:46)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:55)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:07)