Απόκτηση sky uk και κατά πόσο είναι εφικτή η λήψη στην Αθήνα
  • Παρ 22 Νοε 2024, 10:38
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Απόκτηση sky uk και κατά πόσο είναι εφικτή η λήψη στην Αθήνα  (Αναγνώστηκε 8456 φορές)

0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kover

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2009
(Χωρίς τίτλο)
« Αρχή θέματος: Τρι 28 Απρ 2009, 13:07 »
Το σύστημα το έχω σχεδόν 2 μήνες τώρα και δουλεύει ρολόι. Η μόνη αλλαγή που θα έκανα θα ήταν να πάω σε ελάχιστα μεγαλύτερο πιάτο. Έχω gibertini 1.35 και αν δεν είχα λυπηθεί τα 100-120 ευρώ θα είχα το μεγαλύτερο (1.60 αν θυμάμαι καλά). Μικρή ζημιά, καθώς ελάχιστα κανάλια δυσκολεύονται σε συγκεκριμένες ώρες , που θα μπορούσα να είχα αποφύγει αλλά σε γενικές γραμμές όλα καλά.
Απο πλευράς περιεχομένου το sky uk απλά δε παίζεται. Ατελείωτες ταινίες, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σε απίστευτη ποιότητα. Ατελείωτα documentaries και εκπομπες πολύ υψηλού επιπέδου. Ασταμάτητη πληροφόρηση για τα παγκόσμια δρώμενα και για τα οικονομικά δρώμενα, που προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ και λόγω δουλειάς μέσω bloomberg. Όσο αναφορά τη μπάλα, δε φτάνει το nova, όμως champions league, premier league, primera division, τα οπία και με ενδιαφέραν εξ αρχής περισσότερο απο το ελληνικό πρωτάθλημα είναι απλά φοβερά. Τα πάντα σε full hd ή και native hd πολλές φορές και με σχολιαστές βγαλμένους μέσα απο το pro evolution και fifa μαζί.
Από σαβούρα και κουτσομπολιό υπάρχει πολύ, αλλά ευτυχώς είναι μαζεμένα σε συγκεκριμένα κανάλια που απλά αγνοώ την υπαρξή τους:).
Η δυνατότητα εγγραφής οποιουδήποτε προγράμματος με έχει βοηθήσει πολύ καθώς και το anytime tv που αν δεν έχει τίποτα να δω απλά μπαίνω εκεί και πάντα κάτι θα βρώ.
Χμμμ, τι άλο να πω. Με βοήθησε να δικαιολογήσω στον ευατό μου τα χρήματα που είχα σκάσει πριν κανά χρόνο για 2 full hd tv's που έχω στο σπίτι και δε χορταίνω πλέον να τις βλέπω να παίζουν. Έχω χάσει κάθε επαφή με ελληνική τηλεόραση, με ελάχιστες εξερέσεις οι ειδήσεις του ΣΚΑΙ και ο ολυμπιακός στο ΝΕΤ. Να προσθέσω πως τα αγγλικά μου έχουν γίνει καλύτερα απο τότε που ζούσα στην Αγγλία :). Το μόνο αρνητικό ίσως στο όλο μου εγχείρημα είναι πως όταν υπάρχει κόσμος στο σπίτι, που δεν έχει επαφη με αγγλικά ή είναι κάποιας ηλικίας όπως οι γονείς μου το γυρνάμε σε ελληνική τηλεόραση, όμως αυτό ισοκελίζεται τις Τρίτες και Τετάρτες βράδυ που θα αρχίσω να κόβω εισητίριο για τους φίλους μου που θέλουν να δουν champions league.

Επί της ουσίας τώρα να αναφέρω πως η εγκατάσταση ήταν πανεύκολη. Έκανα την αίτηση στην Αγγλία και στο όνομα της κοπέλας μου και αφού εγκαταστήσαν το πιάτο στο σπίτι της, πήρα το decoder/card και τα έφερα στην Αθήνα. Να σημειώσω πως το Αγγλικό σπίτι πλέον έχει ξενοικιαστεί και η αλληλογραφία με το sky, έρχεται πλέον σε φιλικό σπίτι. Αγόρασα ένα πιάτο και φώναξα ένα τεχνικό της γειτονιάς μου να το εγκαταστήσει. Συνολικά αυτή η ιστορία μου κόστισε κάπου στα 250 ευρώ (135 πιάτο, 120 εγκατάσταση/βάση/καλοδίωση) + γύρω στα 50 ευρώ το μήνα, ανάλογα την ισοτημία λύρας/ευρώ. Η συνδρομή πληρώνεται απο αγγλικό λογαριασμό που είχα απο τις σπουδές μου στην αγγλία. Δεν έχω να δώσω καμία συμβουλή για οποιονδήποτε δε μπορεί να προμηθευτεί τη συνδρομή και τη κάρτα με τον τρόπο που το έκανα εγώ και δε μπορώ να κρίνω τον οποιοδήποτε μεσολαβητή που υπάρχει στην Έλλαδα και μπορεί να τα κανονίσει αυτός. Αυτό που μπορώ να κρίνω είναι τα πολλά λαμόγια που πήγαν να μου πουλήσουν gibertini που ήταν μούφα και μάλιστα ακριβότερα απο ότι πήρα το αυθεντικό. Αναγκάστηκα να επικοινωνήσω με την gibertini για να μου στείλουν λίστα των επίσημων εμπόρων τους στην Αθήνα και ο οποίος μου το έφερε σπίτι και τον πλήρωσα και με αντικαταβολή. Μία ακόμα συμβουλή είναι να αποφύγετε τεχνικούς που λένε πως μπορούν να σας εγκαταστήσουν κανάλια που κανονικά δε πιάνονται (όπως το ITV/Chanel4/E4 και τα +1 αυτών) και για αυτό το λόγο χρεώνουν 100 και 200 ευρώ. Είναι κοροιδία καθώς μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας και είναι και πανεύκολο. Οποιοσδήποτε έχει απορία και φοβάται πως θα "δαγκωθεί" ας μου στείλει μήνυμα για να τον συμβουλέψω. Το έψαξα αρκετά, γιατί είμουν εντελώς αρχάριος στο κόσμο του satelite tv και προκειμένου να μειώσω το κόστος στο minimum.

Ήθελα μέρες να γράψω την εμπειρία μου, απλά δεν έβρισκα χρόνο (καθώς λίωνω στη τηλεόραση πλέον:) και συνιστώ ανεπιφύλαχτα στον οποιοδήποτε ενδιαφέρεται να το υλοποιήσει. Αξίζει και με το παραπάνω και δε μετανιώνω ούτε λεπτό για τις ώρες που αφιέρωσα καθώς είμουν απο αυτούς που είχα οριστικά παρατήσει τη τηλεόραση επέστρεψα μόνο και μόνο χάρη στο sky.
Φιλικά.

P.s. Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα ώστε να δημοσιοποιήσω το e-mail που μου έστειλαν απο τη gibertini. Αν για οποιοδήποτε λόγο είναι αντίθετο με τους κανόνες του forum, τότε ζητώ συγνώμη.

Dear Sir,
first of all thank you for your interest in Gibertini products.

Please find below two of our distributors in Greece, you can contact them for any need you might have.

GAGAS PARMENION SA    
ATHENS
Tel. 0030 210 8320111  

MAJAR Ltd. Matzaridis Bros SA
K. Toumba Thessaloniki-Greece
Tel. 0030 2310912931

We stay at your disposal for anymore information you might have.

Regards

Arianna Boracchi
GIBERTINI SRL
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε ή Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Tel. +39 0299045260
Fax. +390299042651

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (10:34)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 22/11/2024 (10:02)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (10:00)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 22/11/2024 (09:46)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 22/11/2024 (09:45)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 22/11/2024 (09:38)
* Απ: Old satellite viewing cards  Μέλος: Hugocz Φόρουμ: General Questions 22/11/2024 (08:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (07:39)
* Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (07:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (05:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (03:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:03)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (01:39)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (01:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (00:09)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (23:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (23:44)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (23:15)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (22:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (21:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (20:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:14)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (17:30)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (17:23)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (17:12)
* Απ: Ovzon 3 @ 59.7° E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 21/11/2024 (14:00)