Λοιπόν έχω 2-3 ερωτήσεις πάλι:). Μπήκε το sky και όλα δουλευουν καλά. Το channel 4 kai to itv1 τα έπιασα σε άλλες συχνότητες και δουλεύουν μία χαρά. Αυτό που δε μπορώ να κάνω είναι να μεταφέρω αυτά τα κανάλια απο το Other Channels σε κάπια άλλη κατηγορία, έτσι ώστε να τα έχω εύχερα. Επίσης δε μπόρεσα πουθενά να βρω το ITV HD.
Κάτι άλλο που παρατήρησα χτες είναι πως το sky sports active δουλεύει ως κανάλι και δείχνει κανονικά αλλά όταν πατάω το κόκκινο κουμπάκι που θα με πάει στην οθόνη που δείχνει όλα τα παιχνίδια του champions league ταυτόχρονα και διαλέγω απο εκεί πιο θέλω να δω μου λέει This service is unavaliable due to a technical problem.
Υποθέτω πως αυτό συμβαίνει γιατί δε πιάνω το κανάλι αυτό που όμως δε με νοιάζει και πολύ γιατί είναι ουσιαστικά ένα menu που απλά σε παρακάμπτει στο sky sports 1,2,3 τα οπία και πιάνω. Αύτο που θα με ενοχλήσει απόψε είναι πως τον παναθηναικό θα τον δείχνει ένα απο τα sky active κανάλια τα οποία δε μπορώ να βρώ πουθενά στη λίστα και για να πάω σε αύτα, ο μόνοσ τρόπος είναι πατώντας το κόκκινο κουμπάκι. Ξέρει κανείς που θα βρω αυτά τα κανάλια χωρίς να περάσω μέσα απο τη διαδικασία του sky active? και αν τα πιάνω έχει καλώς, αλλοίως
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτετο παραπάνω link έχει πληροφορίες για το πρόβλημα.