Οραία. Οπότε αυτά που μου λες θα τα δείξω στον τεχνικό που θα έρθει για την εγκατάσταση και αυτος υποθέτω πως θα καταλάβει τι πρεπει να κανει. Όταν λες τοπικά ITV τι ενοείς? Λίγο πολύ όλα το ίδιο πρόγραμμα δε δείχνουν? και αλλάζει λίγο στις ειδήσεις?
Αν δε καταφέρω να τα πιάσω και χρειαστεί να ψάξω στις συχνότητες που λες, θα τα κατεφέρω με 1.40 πιάτο? Συγνώμη που ρωτάω βλακείες αλλά αχολούμαι 3 μέρες με το θέμα και είμαι πανάσχετος.
Επειδη δεν εχω την δυνατοτητα να παρακολουθησω κανενα απ τα πιο πανω δεν μπορω να σου πω τι διαφορες εχουν μεταξυ τους τα διαφορα ITV 1. Απλα βλεποντας στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε στην 12402V θα δεις οτι υπαρχουν και αλλα ITV 1 περαν των κυριων τα οποια ειναι κλειδωμενα σε αντιθεση με τα ελευθερα αλλα στον 2D και απαιτουν συνδρομη στο Sky UK. Μαλλον το καθενα εχει τις δικες του τοπικες ειδησεις σε καποιο δελτιο: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΓια το ITV HD θελω να προσθεσω οτι δεν παιζει σε καθε δεκτη της ελευθερης αγορας. Ειναι ομως και ελαχιστες μεχρι στιγμης οι εκπομπες του: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΔε ξερω τι κεραια διαλεξες αλλα μια σοβαρη οικονομικη προταση ειναι η Gibertini OP150 για την Αθηνα. Πολλοι την βγαζουν με μικροτερη και εχουν παρατηρηθει ελαχιστες μεν αλλα παρουσες απωλειες σηματος, ακομα λιγοτεροι πανε σε καλη 180ρα για περισσοτερα περιθωρια ληψης σε περιπτωση μετριας εντασης βροχης. Εκει ομως ανεβαινει το κοστος εχεις ομως ησυχο το κεφαλι σου και τα μονα που χανεις ειναι του Astra 2D.