Απο Δευτέρα θα έχω ένα Sky HD box με κάρτα ενεργοποιημένη ήδη απο Αγγλία και το HD πακέτο φυσικά. Ζήτησα λοιπόν απο ένα τεχνικό της γειτονιάς μου(βριλήσσια) να έρθει τη Τρίτη για εγκατάσταση πιάτου. Μου πρότεινε 1.4μ πιάτο και φυσικά εγκατάσταση στη ταράτσα, λόγω βάρους. Συνολικά μου ζήτησε 350 ερώ και θέλω να θέσω τα εξής ρεωτήματα
1ον) Θα πιάνω όλα τα κανάλια με το συγκεκριμένο πιάτο ή θα έχω πρόβλημα με bbc itv?
2ον) Υπάρχει κατι που πρέπει να εξηγήσω στον τεχνικό καθώς έχω δει πως στην Αγγλία τραβάνε 2 καλώδια απο το lnb για να κάνει και record, ή χρειάζεται κάτι επιπλέον ώστε να τρέξει το HD σωστά?
3ον) Μου φαίνονται πολλά τα χρήματα για να μου κάνει μια απλή εγκατάσταση και να μου προμηθεύσει και το πίατο, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος καθώς είμαι πανάσχετος.
4ον) Το σπίτι που έμενα το νοίκιασα και έχω αφήσει εκεί εγκατεστημένο το πιάτο. Ο ενοικιαστής που μπήκε μετά απο μένα και θα θέλει να βάλει sky, υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει πρόβλημα? Του είπα να δηλώσει flat 3a αντι για flat 3 που είναι κανονικά καθώς λίγη σημασία παίζει.
5ον) Αν σε κάποια φάση κλείσω το τραπεζικό μου λογαριασμό στην Αγγλία, μπορώ να βάλω το direct debit στη πιστοτική μου κάρτα ( η οποία είναι ελληνική)?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συγνώμη αν δεν έχω ιδέα του τι κάνω, απλά το σκέφτηκα πολύ και φρίκαρα στην ιδέα πως μετά απο 7 χρόνια bbc θα πάω απότομα στο Star chanel.