Αγορά HD αποκωδικοποιητή
  • Σαβ 1 Φεβ 2025, 01:54
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Αγορά HD αποκωδικοποιητή  (Αναγνώστηκε 2396 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος robi1994

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2012
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Μία συγγενής μου θέλει HD αποκωδικοποιητή καθώς ο παλιός της SD δεν πιάνει πλέον τα ιδιωτικά της Digea, μόνο ΕΡΤ και περιφερειακά! και με δοκιμή που έκανα με έναν τον HD αποκωδικοποιητή που δοκίμασα με αυτόν έπιανε όλα τα κανάλια στις συχνότητες από Πήλιο καθώς κοιτάζει εκεί η κεραία.
Είδα αξιολογήσεις στο Skroutz αλλά για να είμαι σίγουρος θέλω τις γνώμες σας.
Επειδή δεν γνωρίζω πλέον τι δέκτη να επιλέξω για την συγγενή μου παρακαλώ αν έχετε κάποια πρόταση για HD αποκωδικοποιητή προτείνετε εδώ.
Τιμή 20-30 ευρώ.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

kai στη τιμη που θες

εχω τον legent HD2 μια χαρα τα παει μεχρι τωρα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος robi1994

• SatLeo Legend
Η μόνη απορία που έχω με τον συγκεκριμένο αποκωδικοποιητή είναι ότι δεν υπάρχει μια ιστοσελίδα της εταιρείας!
Σε αντίθεση με άλλες πχ Edision,Osio,Crypto.
Δεν ξέρω αν θα πρέπει να με προβληματίσει η όχι.
Κατά τα άλλα νομίζω ότι θα επιλέξω αυτόν.
Α και βλέπω ότι γράφει T2 άρα θα παίζει τα κανάλια όταν πάνε σε DVB-T2;

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: ?
φιλε robi1994: εγω εχω το LEGENT HD8 και είναι DVB-T2  H.265 HEVC, τον έχω 1 χρόνο και δουλευει μια χάρα. μην σε προβληματίζει αν δεν έχει ιστοσελίδα

Αποσυνδεδεμένος robi1994

• SatLeo Legend
Οκ παιδιά θα αγοράσω αυτόν και θα σας πω εντυπώσεις.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας.

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κέρκυρα
αργα ειδα το νημα ... και εγω για τον 8 θα ελεγα που φαινεται και ο πιο τελευταιος τους...
 εχουν ιστιοσελιδα και μπορει να βρεις και τυχον firmware update, για τον 8 εδω
για την εταιρια με επιγιους εδω

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Για εγγραφές τον έχει χρησιμοποιήσει κανένας;
Είναι αξιόπιστος στον προγραμματισμό των εγγράφων;
 Μπορεί να γράψει ταυτόχρονα 2 κανάλια του ίδιου MUX;

Αποσυνδεδεμένος robi1994

• SatLeo Legend
Λοιπόν σήμερα αγόρασα τον αποκωδικοποιητή και πιάνει πολύ καλά όλες τις συχνότητες!
Ευχαριστώ για την βοήθεια σάς και πάλι!
Edit:η συγγενής μου μένει νότια Χαλκιδική και επειδή μένει σε δύσβατο σημείο με πολλά σπίτια κοντά μαζί,δεν ξέρω αν φταίει η κεραία της η όχι πριν την τελική μετάβαση έπιανε κανονικά τα ιδιωτικά SD από Πήλιο,μόλις έγινε η μετάβαση τα έχασε και τώρα που ανέβηκε για διακοπές στο εξοχικό της χρειάστηκε έναν καινούριο αποκωδικοποιητή HD για να πιάνει,ο Legent HD8 έχει σαφώς πιο δυνατό σήμα και πιάνει άψογα τα ιδιωτικά SD.

Αποσυνδεδεμένος nogyo.exe

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2023
  • Τόπος: Αττική
Επειδή διάβασα στο Skroutz ότι ένας χρήστης έλαβε και κανάλια από άλλο κέντρο εκπομπής και ότι έχει δυνατό tuner, ισχύει αυτό;

Δηλαδή εγώ που μένω Δυτική Αττική, μπορώ να πιάσω τις συχνότητες Πελοποννήσου ή Στερεάς Ελλάδας από γεωγραφική απόσταση κάνα κοντινό κέντρο εκπομπής; Η κεραίας μου παρεμπιπτόντως κοιτάει στον Υμηττό. Ειλικρινά θα το ήθελα πολύ να πιάσω από αυτές τις περιοχές, ειδικά της Πελοποννήσου που με το ζόρι έχουν μόνο 2 κανάλια στο διαδίκτυο με ροή, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει διπλά και τριπλά κανάλια εθνικής εμβέλειας που αυτό είναι το λιγότερο ειλικρινά απλά θα τα διαγράψω όσα δεν έχουν σχέση με τον Υμηττό.
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
▶️ @nogyo, αρχείο ελληνική τηλεόρασης (inactive)
discord @nogyo_
twitter: @nogyotweets

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Αθήνα Γαλάτσι
Για να πιάσεις της Στερεάς Ελλάδας πρέπει να γυρίσεις την κεραία προς Πάρνηθα κ θα λαμβάνεις μια χαρά.
Για της Πελοποννήσου δεν ξέρω.

• Satleo Maniac
Έγινε, ευχαριστώ. Επειδή έπιανα και από Πάρνηθα ακόμη και μετά το αναλογικό switch off του Υμηττού, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να μην πιάσει και τώρα. Τότε ήταν και με αδύναμη κεραία να φανταστείς συν ότι de facto μας κόπηκε το 2014 διότι μη ξεχνάμε και τι ισχύ φέρνανε αυτά τα κέντρα εκπομπής. Πολύ μεγαλύτερη από του ψηφιακού σήματος.
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
discord @nogyo_

Αποσυνδεδεμένος kyria_kous_tv_archive

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2023
  • Τόπος: Μύκονος, Κυκλάδες
Έγινε, ευχαριστώ. Επειδή έπιανα και από Πάρνηθα ακόμη και μετά το αναλογικό switch off του Υμηττού, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να μην πιάσει και τώρα. Τότε ήταν και με αδύναμη κεραία να φανταστείς συν ότι de facto μας κόπηκε το 2014 διότι μη ξεχνάμε και τι ισχύ φέρνανε αυτά τα κέντρα εκπομπής. Πολύ μεγαλύτερη από του ψηφιακού σήματος.
Είχαμε πιάσει και το MAD TV μέσω κεραίας το 2006 και έπιανε αρκετά καλά για περιφερειακό Αθήνας που πιάνεται από δεκτη κοντά στον Πλατύ Γιαλό στην Μύκονο. Αν και είχε χιονάκια, ο ήχος έπαιζε σε Stereo και αυτό με εξέπληξε πολύ.

Που να φανταστείς οτι η λήψη έγινε μέσω παλιάς μικρής κεραίας "χελιδόνα" που μοιάζει σαν να βγήκε από την εποχή των σπηλαίων, και με DVD Recorder της Contel από τα Καρφούρ Μαρινόπουλος.

Αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι πόσο ισχυρές μπορεί να ήταν οι Αττικές αναμεταδόσεις την εποχή του αναλογικού σήματος, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα.

Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πλέον σχεδόν νεκρός στο θέμα του fm και digea dx, αλλά θα συνεχίσω να αναφέρω ότι γίνεται στην περιοχή μου και περί της tv.

kyria_kous

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
@nogyo.exe: Εκτός από καλό tuner θέλεις και καλό κεραιοσύστημα κι εκτός από αυτό εξαρτάται από την περιοχή σου, γιατί δεν εκπέμπουν με κατεύθυνση προς Αθήνα, πιάνεις τον οπίσθιο λοβό εκπομπής. Αν ψάξεις θα βρεις αναφορές λήψης τόσο από Δαρδίτσα (Πελοποννήσου) τόσο από Πάρνηθα (Στερεάς Ελλάδας) από διάφορες περιοχές της Αθήνας. Δεν πιάνουν παντού όμως. Πεύκη πχ είναι ένα καλό σημείο για λήψη και της Πελοποννήσου και της Στερεάς. Πάντως οι προηγούμενες σειρές LG είχαν πολύ δυνατό δέκτη.

@kyria_kous_tv_archive: Η Μύκονος στα δυτικά κάνει λήψη με ευκολία και από Αττική, ειδικά τώρα με τη ψηφιακή τηλεόραση.

• Satleo Maniac
Τα Πεύκη βρίσκονται στη πατρική περιοχή μου (ΒΤ Αθηνών, πόλη 🔒). Αυτό είναι τέλειο πράγμα. Υπέροχα το ήξερα ότι ίσως να πιάνει κι εκεί σήμα από Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα.

Να σημειώσω επίσης ότι υπάρχουν αναφορές για κάλυψη ΝΤ Αθηνών (Patra TV και ProNews, τέως Super B) οπότε αυτό δίνει ελπίδες για δυνατή ευκαιρία λήψης. Να σαι καλά, ειλικρινά.

Αναφορές:

Patra TV ➡️ Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
ProNews TV ➡️ Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
discord @nogyo_

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Καλό είναι να μη ξεφεύγουμε από το θέμα μας που είναι η αγορά HD αποκωδικοποιητή. Υπάρχουν άλλα νήματα για αυτές τις λήψεις.

Αποσυνδεδεμένος kyria_kous_tv_archive

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2023
  • Τόπος: Μύκονος, Κυκλάδες
@nogyo.exe: Εκτός από καλό tuner θέλεις και καλό κεραιοσύστημα κι εκτός από αυτό εξαρτάται από την περιοχή σου, γιατί δεν εκπέμπουν με κατεύθυνση προς Αθήνα, πιάνεις τον οπίσθιο λοβό εκπομπής. Αν ψάξεις θα βρεις αναφορές λήψης τόσο από Δαρδίτσα (Πελοποννήσου) τόσο από Πάρνηθα (Στερεάς Ελλάδας) από διάφορες περιοχές της Αθήνας. Δεν πιάνουν παντού όμως. Πεύκη πχ είναι ένα καλό σημείο για λήψη και της Πελοποννήσου και της Στερεάς. Πάντως οι προηγούμενες σειρές LG είχαν πολύ δυνατό δέκτη.

@kyria_kous_tv_archive: Η Μύκονος στα δυτικά κάνει λήψη με ευκολία και από Αττική, ειδικά τώρα με τη ψηφιακή τηλεόραση.
Αυτό υπέθεσα και εγώ όπως γράψατε κάτω κάτω, αλλά κάποιες φορές δεν πιάνονται ορισμένα από τα σήματα της Αττικής. Δηλαδή δείχνουν 0% στον δέκτη.

Επίσης μικρός θυμάμαι που πιάσαμε το Channel Nine (νυν one channel) την εποχή των αναλογικών σημάτων αλλά δεν θυμάμαι πολλά.

Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πλέον σχεδόν νεκρός στο θέμα του fm και digea dx, αλλά θα συνεχίσω να αναφέρω ότι γίνεται στην περιοχή μου και περί της tv.

kyria_kous

* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 01/02/2025 (00:35)
* Απ: Περιοδικά Δορυφορικής που κυκλοφορούν στην Ευρώπη  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 01/02/2025 (00:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (23:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (23:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: chrisk7 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (22:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (22:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (22:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: chrisk7 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (22:04)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 31/01/2025 (21:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (21:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (21:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (21:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 31/01/2025 (20:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (19:58)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: IPTV Γενικά 31/01/2025 (14:01)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 31/01/2025 (11:31)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: otrellaras Φόρουμ: IPTV Γενικά 31/01/2025 (09:55)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 31/01/2025 (07:04)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 31/01/2025 (01:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 31/01/2025 (00:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (00:04)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nick Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 30/01/2025 (23:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nick Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/01/2025 (23:13)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 30/01/2025 (22:36)