Επίγειες (παλιές) αναμεταδόσεις δορυφορικών και μη καναλιών
Τετ 11 Δεκ 2024, 22:57

Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Επίγειες (παλιές) αναμεταδόσεις δορυφορικών και μη καναλιών  (Αναγνώστηκε 63753 φορές)

0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος panos_panopoulos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
  • Τόπος: Αγρίnew (Αγρίνιου)

08.02.1993 Δράμα. φρέσκοανεβασμένο. λήψη τότε στη Γαλλία. Θέλουμε και τα δικά μας TDE (Thleorasi Dytikis Elladas)

Πάνος ο Σποραδικός

/-/-/-/-/≤〱
        ||

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
κριμα που δεν εχω βιντεο απο τις εκπομπές του αμβρακια tv και μετεπειτα ΔΤΑ Δημοτικη Τηλεοραση Αρτας με τις καρτες της amiga τοτε να κελαηδανε ή απο το παλιο ART TV στις πρωτες του δοκιμες το 1989-1992 και μετα οταν ξανανοιξε το 1995 που εβλεπες on the air ρυθμισεις εικονας με καποιες ενδειξεις να πειραζει συνεχεια

Πανο μιας και ανεφερες TDE τηλεοραση δυτικης ελλαδος θυμαμαι που ειχε εμφανισετι στα Ακαρανανικα στην αρχη νομιζω στο 23 ή 24UHF παιζοντας μια καρτα με το λογοτυπο και μετα πηγε στο 27UHF εχοντας το κανονικο προγραμ α και μαλιστα ειχε απο το πρωι προγραμμα και εβαζε καλες ταινιες
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συνδεδεμένος andrewp97

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2014

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Πω πω συλλεκτικό βίντεο!

Στάλθηκε από το LG G3 μου μέσω tapatalk.

Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
μεγάλο μειονέκτημα όσοι έμεναν σε σπίτια με κεραμίδια τότε, τυχεροί όσοι ήταν σε πολυκατοικίες, κάθε μέρα σχεδόν ήταν και μια εμπειρία για αυτούς..

Αποσυνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Γαλλία πάλι. Λήψη του Δοξάτο TV της Δράμας, το 1993:

Sent by PatataTalk!

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Μια διευκρινιση
αμα δεις κατω στη περιγραφη ο τυπος λεει οτι τα εγραψε ελλαδα αυτα δεν τα εκασνε ληψη στη γαλλια μεσω σποραδικου οπως εχει βιντεο με την ΕΡΤ1 απο τα 3VHF ακαρνανικα

θελει ψαξιμο αυτος μεσα στα βιντεο μηπως τοτε περασε απο Ατα μερια και εχει τις καρτες του Αμβρακια.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Εγώ θέλω να ξαναδώ τις κάρτες του tv Κατερίνη  Που έτυχε να το δω σε μια τηλεόραση μαιευτηρίου  Το 1994 δε ξέρω συχνότητα  Δε ξέρω τίποτα. Ηταν δοκιμαστικές εκπομπές με διαφημιστικές κάρτες κ αναμετεδιδε το ραδιο Κατερίνη.  Εβγαινε μέσα στην πόλη μονο.
 επίσης δε ξέρω αν βγήκε ποτέ το tv Πιερία που είχε μεγάλη πινακίδα  τοτε στις αρχες του 90 στο νέο τότε κτελ  κ θυμάμαι πως είχε  ενα πιάτο μάλλον για λινκ.

Στάλθηκε από το SM-A300F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
τσεκαρε το ξκαναλι αυτου που ανεβασε αυτα τα βιντεο στο youtube εβαλε και απο αλλα καναλια απο new channel κρητη τν
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος Limsat

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2008
  • Τόπος: Λεμεσος
  • Λεμεσος Κυπρος
Δεν ήξερα που ακριβώς να αναρτήσω αυτό αλλα πρόκεται για ιστορικό ντοκουμέντο...
Το Logo του OΛΥΜΠΟΣ TV που είχε βγει στην αθηνα και το πιάναμε μέχρι χαλκίδα για ένα διάστημα..

[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ]
Η τηλεοαση ειναι ενας ανηκτος δρομος!

Αποσυνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Ωραίος, Limsat!!
Σε ημερολόγιο του 1991 βρήκα στη λίστα των ραδιοφώνων ένα Ράδιο Όλυμπος 103.6 με ιδιοκτήτρια εταιρία την Magazino E.Π.Ε. και τηλέφωνο (210)361.8156. Έχει σχέση? Μιλάμε για 25 χρόνια πριν...

Sent by PatataTalk!

Αποσυνδεδεμένος Limsat

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2008
  • Τόπος: Λεμεσος
  • Λεμεσος Κυπρος
Επίσης έχω αυτό το συλλεκτικό screenshot από το JUNIORS TV..!!!

[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ]
Η τηλεοαση ειναι ενας ανηκτος δρομος!

Αποσυνδεδεμένος panos_panopoulos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
  • Τόπος: Αγρίnew (Αγρίνιου)
Νομίζω εδω κολλάει καλύτερα.  Ανέβηκε πριν από λίγο

Πάνος ο Σποραδικός

/-/-/-/-/≤〱
        ||

Συνδεδεμένος Ilias_

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2020
  • Τόπος: Greece

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
και αυτες οι ενεργειες κανανε το κοσμο εδω ελλαδα να βλεπει επιγεια τηλεοραση. για σκεφτειτε να μην ξεκιναγαν οπι δορυφορικες αναμεταδοσεις προγραμματων πως μπορει αυτο να εκανε το κοσμο να βλεπει τηλεοραση απο δορυφορο βαζοντας δορυφορικες με οτι αυτο συνεπαγεται σε αγορα κλπ. θα δαμορφωνε μια πολυ διοαφορετικη κατασταση στην τηλεοπτικη κατασταση της ελλαδας
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
τοτε ηταν και αρχη και προφανως δεν μπορουσαν ολοι να βαλουν τριμετρο να βλεπουν...

δεν ξερω ποιος δορυφορος μπορει να καλυπτε με μικρο πιατο...
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

• SatLeo Legend
Αυτό είναι αλήθεια, τα δορυφορικά με επίγεια μετάδοση ήρθαν όταν ήταν τελείως ασύμφορο ακόμα για το μέσο νοικοκυριό να επενδύσει σε τεράστιο κάτοπτρο, καθώς η Ελλάδα ούτε και τότε (ούτε και τώρα) θεωρούταν ευρωπαϊκό κράτος από τους δυτικούς και έτσι τα πιο ενδιαφέροντα προγράμματα που ήταν στον astra ήταν άπιαστα για τους Έλληνες ενώ πανεύκολα με μικρό κόστος για τους υπόλοιπους.
Από την άλλη μεριά συνέχισε αυτή η κατάσταση να καλλιεργεί την ιδέα της δωρεάν λήψης αυτών των καναλιών, οπότε ήταν δύσκολο για τους περισσότερους να καταλάβουν ότι για να συνεχίσουν να βλέπουν χρειάζεται εξοπλισμός ακόμα και όταν το κόστος μειώθηκε και η κάλυψη καλυτέρευσε! Φυσικά όταν ήρθε η Nova χάλασε τελείως το κλίμα και για όσους έπρεπε ήδη να ψαχτούν με την αυτόνομη ιδιωτική δορυφορική λήψη πέρα από τις άκρως περιοριστικές πρακτικές του παρόχου. Δεν είναι λίγοι αυτοί που ακόμα έχουν συνυφασμένη τη δορυφορική λήψη με τη συνδρομητική τηλεόραση και δεν ψάχνονται για κάτι άλλο... Αλλά ούτε και κίνητρα δόθηκαν ποτέ με την προσφορά ελεύθερων ελληνικών καναλιών δορυφορικά!

Αποσυνδεδεμένος Xristos Peplos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
  • Τόπος: Έβρος
Στην Αλεξανδρούπολη θυμάμαι από Πλάκα τις αναλογικές αναμεταδόσεις 44 Raiuno 45 Rtl Deutschland 58 Eurosport Deutschland και 66 Perviy kanal πριν μπει εκεί ο Σκάι!Επίσης θυμάμαι και τα RTR Planeta 60 και Sat1 Deutschland 52 από Δορίσκο πρίν γίνει Alpha από Αγ.Παρασκευή!

• SatLeo Legend
Και στο 52 είχε το RTL το 2007 νομίζω. Δεν ξέρω το MTV σε ποια συχνότητα το είχαν.

• Satleo Maniac
52 αν ειχε σίγουρα δεν μπορούσα να το δω στον Πέπλο γιατί με ταπωνε το 52 της Αγ. Παρασκευής.Λογικά έτσι έγινε όταν πλέον είχα 52 alpha και εις χαθεί το Rtl στην 45.66 ήταν το mtv και μετά το γύρισαν σε Perviy Kanal το είχα ξεχάσει αυτό!πάντως όλα ήταν με αρκετά χαμηλή ισχύ και έβγαιναν με πολλά χιόνια στον Πέπλο.βλέπονταν πάντως.Το Raiuno θυμάμαι μου το παρέμβαλλε έντονα το Alter στο 44 από υδραγωγείο Πέπλου και το eurosport 58 το δέλτα επίσης από υδραγωγείο Πέπλου!μπορούσα να τα παρακολουθήσω όμως γιατί δεν τα τάπωναν εντελώς!

Αποσυνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
Και εδώ στην Πάτρα η ERT από το Δασσυλιο που είχε βάλει και έπαιζαν από το κανάλι 60 το RAIUNO του οποίου η εικόνα του ήτανε χάλια ο πομπός ήτανε τελείως παρατημένος από θέμα ισχύος έτρωγε παρεμβολές απ την ERT1  τότε στην ίδια συχνότητα από τον Αίνο,το TV5 EUROPE το γαλλικό,και το γνωστό RIK.Τα δορυφορικά πιάτα  τα μεγάλα δύο κιόλας ακόμη υπάρχουν πάνω στο κέντρο εκπομπής στο Δασσυλιο παρατημένα βέβαια μιας και δεν παίζει πλέον τίποτα από κει πάνω μετά το τέλος της αναλογικής εποχής,αλλά φαίνεται πιο παλιά επειδή εγώ είμαι νέος και θυμάμαι μόνο απ την περίοδο 2005 μέχρι όσο κράτησε το 2015 περίπου την αναλογική εποχή εδώ στην περιοχή φαίνεται πιο παλιά θα έπαιζαν εδώ στην Πάτρα διάμεσο της ΕΡΤ και άλλα δορυφορικά κανάλια εκτός από αυτά τα 3

• Satleo Maniac
Κάπου διάβασα στο forum ότι υπάρχουν ακόμη κάποιοι αναλογικοί αναμεταδότες με ξένα δορυφορικά προγράμματα σε λειτουργία.που ακριβώς είναι αυτοί γνωρίζει κανείς?

Αποσυνδεδεμένος ANDREASSAT

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2016
  • Τόπος: Καλλιθέα , Αθήνα , ΕΛΛΑΔΑ
  • TECHNISAT RDR FMDAB,FELIX FXV1046"10,INNOVATOR D12
Δήμος Αργοστολίου
38 UHF (607.25 MHz)  EURONEWS GREEK 
49 UHF (695.25 MHz)  RAIUNO 

Βλέπε :

HIRSCHMANNCSR1500B,UNIDENSQ400E,NOKIA9800S/9600S/9200S,ECHOSTAR-AD3600IP,SKYSTAR2PCI/USB,MANHATTANPLAZAST300,QUALITV1080IR,VANTAGEX221TSCI/HD8000S,TECHNOMATE5400SUPER,AZBOXPREMIUMHD,GOLDENINTERSTARHYPRO,CLARKETECHHD265/4100+,OCTAGONSX88/+/SX8HD/SF8008COMBO/SF2028HDOPTIMA3D 85,100,120CM.KU85.2E-45.0W

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Αλεξανδρούπολη θυμάμαi Eurosport kai RTL υπήρχαν το 2007 και ένα από τα δύο είχε πρόβλημα στην εικόνα.στο 58 έβγαινε το RTR planeta.

Συγχώνευση: Τετ 27 Οκτ 2021, 01:00
Άρτα η δορυφορική ξεκίνησε καλοκαίρι 1989 με το Eurosport να λαμβάνεται καμπάνα με μια 5μετρη που χε τότε ο πρώτος art tv του φωτογράφου στη συχνότητα 39. Ο δήμος Αρταίων ξεκίνησε εκπομπές από Βλαχέρνα με 3.6μ κεραίες. Συχνότητες β37 47 49 51 53 55 και πέρασαν όλα τα γνωστά κανάλια rtl sat1 mtv rai uno kai due eurosport screensport tve tv5 children channel lifestyle japan satellite super channel. Κάποια στιγμή περιορίστηκαν οι συχνότητες πέρασαν και το mcm όταν έγινε συνδρομητικό το mtv. Euronews bbc world πέρασαν και αυτά και από το 1999 μέχρι το καλοκαίρι του 2004 τα τελευταία κανάλια που μεινανε ήταν το Ράι 1 στο 47 που έδινε μάχες με το 902 και έκλεισε το 2002 και το 2004 έκλεισαν τα bbcστο 55 και Ράι 2 64
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Satleo Maniac
Γενικά τα κάναν αλλαγές το 44 raiuno είχε γίνει eurosport το οποιο πριν ήταν 58 και πήρε τη θέση του το rtr planeta τα αλλάζανε συχνά πυκνά

Αποσυνδεδεμένος kostas_pg3

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2021
  • Σαν την Πάτρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!!
Νομίζω εδω κολλάει καλύτερα.  Ανέβηκε πριν από λίγο

Εξαιρετικο ανέβασμα👍👍  το παρακολούθησα ολόκληρο απορία μονο :
το A.TV ήταν η ανεξάρτητη τηλεόραση Αθηνών η το Αθήνα TV ? (αλήστου μνήμης και τα δύο)

Συγχώνευση: Πεμ 28 Οκτ 2021, 14:54
Και εδώ στην Πάτρα η ERT από το Δασσυλιο που είχε βάλει και έπαιζαν από το κανάλι 60 το RAIUNO του οποίου η εικόνα του ήτανε χάλια ο πομπός ήτανε τελείως παρατημένος από θέμα ισχύος έτρωγε παρεμβολές απ την ERT1  τότε στην ίδια συχνότητα από τον Αίνο,το TV5 EUROPE το γαλλικό,και το γνωστό RIK.Τα δορυφορικά πιάτα  τα μεγάλα δύο κιόλας ακόμη υπάρχουν πάνω στο κέντρο εκπομπής στο Δασσυλιο παρατημένα βέβαια μιας και δεν παίζει πλέον τίποτα από κει πάνω μετά το τέλος της αναλογικής εποχής,αλλά φαίνεται πιο παλιά επειδή εγώ είμαι νέος και θυμάμαι μόνο απ την περίοδο 2005 μέχρι όσο κράτησε το 2015 περίπου την αναλογική εποχή εδώ στην περιοχή φαίνεται πιο παλιά θα έπαιζαν εδώ στην Πάτρα διάμεσο της ΕΡΤ και άλλα δορυφορικά κανάλια εκτός από αυτά τα 3
Τι μου θύμισες!!!! RaiUno εγώ την θυμάμαι στην 63 όντως είχε θέμα ισχύος ακόμα και τα
TV5 MONDE EUROPE, ΡΙΚ SAT πόσο μάλλον το Ναύπακτος TV εδώ που είμαι και παρόλο που στο κεντρο της Πάτρας προς το παλιό λιμάνι φάτσα
Επίανε καλύτερα σε σχέση με την δική μου περιοχή
Μου θυμίσατε μνήμες πραγματικά....

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
Μαλλον η ραι σου ερχόταν κατευθείαν από Ιταλία εσενα
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

Αποσυνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
Η RAI από το Δασσυλιο έπαιζε στο 60,και όντως τα 3 δορυφορικά που πρόλαβα και εγώ εδώ στην Πάτρα TV5(62),RIK(37) η ισχύς ήτανε πάρα πολύ χάλια,και μιας που μιλήσαμε και για το Ναύπακτος TV αυτό το κανάλι δεν μπόρεσα ποτέ να το δω καθαρά και τι ακριβώς έπαιζε διότι εγώ που εμένα προς την Αγυια παρόλο που η κεραία κοίταγε Αροη Δασσυλιο κλπ έτρωγε ισχυρότατο ταπωμα από το MEGA στον Αίνο

Αποσυνδεδεμένος ANDREASSAT

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2016
  • Τόπος: Καλλιθέα , Αθήνα , ΕΛΛΑΔΑ
  • TECHNISAT RDR FMDAB,FELIX FXV1046"10,INNOVATOR D12
Tο λογότυπο A.TV ήταν του τηλεοπτικού καναλιού του Δήμου Αθηναιών που δεν εξέπεμψε επίγεια ποτέ αλλά τις εκπομπές του τις είχα παρακολοθήσει σε σειρά με βιντεοκασέτες που είχαν κυκλοφορήσει για ενοικίαση στα βίντεοκλάμπ το έτος 1989 .   

Αυτές οι βιντεοκασέτες με της εκπομπές του καναλιού ATV (Ανεξάρτητη Τηλεόραση Αθηνών) μεταδόθηκαν από το κανάλι TV PLUS Πειραιάς (33 UHF , 24 UHF) . 

VIDEO
YouTube   

HIRSCHMANNCSR1500B,UNIDENSQ400E,NOKIA9800S/9600S/9200S,ECHOSTAR-AD3600IP,SKYSTAR2PCI/USB,MANHATTANPLAZAST300,QUALITV1080IR,VANTAGEX221TSCI/HD8000S,TECHNOMATE5400SUPER,AZBOXPREMIUMHD,GOLDENINTERSTARHYPRO,CLARKETECHHD265/4100+,OCTAGONSX88/+/SX8HD/SF8008COMBO/SF2028HDOPTIMA3D 85,100,120CM.KU85.2E-45.0W

Αποσυνδεδεμένος kostas_pg3

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2021
  • Σαν την Πάτρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!!
Tο λογότυπο A.TV ήταν του τηλεοπτικού καναλιού του Δήμου Αθηναιών που δεν εξέπεμψε επίγεια ποτέ αλλά τις εκπομπές του τις είχα παρακολοθήσει σε σειρά με βιντεοκασέτες που είχαν κυκλοφορήσει για ενοικίαση στα βίντεοκλάμπ το έτος 1989 .   

Αυτές οι βιντεοκασέτες με της εκπομπές του καναλιού ATV (Ανεξάρτητη Τηλεόραση Αθηνών) μεταδόθηκαν από το κανάλι TV PLUS Πειραιάς (33 UHF , 24 UHF) . 

VIDEO
YouTube   

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες όσο για τον Plus
Είχα διαβάσει την ιστορία του και την ξέρω !!!!

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (22:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (22:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (22:01)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 11/12/2024 (21:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: panvas Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (21:30)
* Απ: Νέα υπηρεσία Cytavision μέσω TV App  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 11/12/2024 (21:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (21:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (20:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (19:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (19:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (19:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (19:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (19:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (19:18)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Nova 11/12/2024 (19:02)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Nova 11/12/2024 (18:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (18:15)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Nova 11/12/2024 (17:14)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: channelos Φόρουμ: Nova 11/12/2024 (17:05)
* Απ: Vodafone TV  Μέλος: channelos Φόρουμ: Vodafone TV 11/12/2024 (16:56)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Nova 11/12/2024 (16:28)
* Απ: O ΑΝΤ-1 στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/12/2024 (16:20)
* Απ: O ΑΝΤ-1 στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/12/2024 (15:38)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Nova 11/12/2024 (15:19)
* Απ: O ΑΝΤ-1 στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/12/2024 (15:09)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Nova 11/12/2024 (14:53)
* Απ: O ΑΝΤ-1 στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/12/2024 (14:47)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: christos1414 Φόρουμ: Nova 11/12/2024 (14:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (14:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/12/2024 (14:09)