Επίγειες (παλιές) αναμεταδόσεις δορυφορικών και μη καναλιών
  • Σαβ 22 Φεβ 2025, 07:31
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Επίγειες (παλιές) αναμεταδόσεις δορυφορικών και μη καναλιών  (Αναγνώστηκε 66928 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Επειδή ξεκίνησε κινητικότητα γύρω από το θέμα και για να μην έχουμε συνεχή off topic θα συγκεντρωθούν εδώ όλα τα posts που αφορούν αναμεταδόσεις που πέρασαν στην ιστορία είτε αυτές αφορούν δορυφορικά κανάλια από την ΕΡΤ ή τους δήμους ή ιδιώτες, είτε παλιά ελληνικά κανάλια που σταμάτησαν ή έχουν αλλάξει όνομα!
Υπήρχε παλιά ένα αντίστοιχο θέμα που δυστυχώς θα σβήστηκε σε μια από τις σπάνιες παρεμβάσεις που κάνει στο φόρουμ η ιδιοκτησία του (και που δεν έχει καμία σχέση με τους διαχειριστές)!
Παρακαλώ συγκεντρώνετε τις αναμνήσεις σας στο παρόν νήμα!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009

νομιζω πως αυτο το παλιο σκαν κολλαει τελεια και εδω!!
για τις κυκλαδες και τα καναλια εκτος αυτων που λαμβανονταν στις κυκλαδες!!!

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Καλησπερα σε ολους σας!!
Ισως να μην ειναι το πιο καταλληλο θεμα για να αναφερω αυτα που θελω τωρα αλλα ισως και να ειναι διοτι θα αναφερθω σε παλαιοτερα καναλια της Αθηνας.
Λοιπον, πριν απο λιγο μπηκα στη σελιδα του Τασου Αγγελοπουλου Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε. Ειχα ξαναμπει και παλαιοτερα αλλα τωρα μπηκα και ειδα τις φωτογραφιες μια - μια. Πραγματικα επαθα την πλακα μου με αυτα που ειδα, και πιστευω οτι αξιζει τον κοπο να γινει μια αναφορα στο συγκεκριμενο site.
Σας παραθετω λοιπον μερικες απο τις πιο ενδιαφερουσες φωτογραφιες που ειδα. Ολες ειναι απο το site Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Μαλλον ενα <<εκπαιδευτικο καναλι>> στη συχνοτητα S13 με ισχυ 500 watt. (Φαινεται το link, o πομπος και το linear)

Οι κεραιες καποιων τηλεοπτικων στθμων στον Υμηττο και οι 6 3αρες yagi του ραδιοφωνικου 88,3

ΒΑΝ TV στο 26 uhf (Ποτε και που εβγαινε αυτο το καναλι, πρωτη φορα το ακουω)

Το Next channel στο S33 στην Αθηνα. Ηταν μουσικο καναλι που εξεπεμπε γυρω στο 1999-2000 (και το εβλεπε πολυς κοσμος συμπεριλαμβανομενου και εμου), και καπου στα τελη του 2000 εξαφανιστηκε ως δια μαγειας εν μια νυκτι.

Μηπως θυμαστε το Αρμονια tv sto S14? Το θυμαμαι πολυ καλα και ηταν οικολογικης φυσεως.

Η κεραια του πειρατικου ΙΤΑ8 απο τον Λεωνιδα. Δυστυχως το 1987 οπου αναφερει η φωτογραφια δεν μπορουσα να το δω γιατι βρισκομουν στην κοιλια της μανας μου :shock: :roll: . Απο ποτε μεχρι ποτε εξεπεμπε? Παντως θυμαμαι οταν ημουνα 4-5 χρονων πως η ΕΡΤ εκλεινε τους αναμεταδοτες της αργα το βραδυ (απο τοτε ειχα το μικροβιο). Ειχα μεινει ενα βραδυ ξυπνιος και το ειχα δει και μου εκανε εντυπωση. Αλλα δεν ειχα πετυχει ποτε καποιον πειρατη (σαμπως ηξερα και τι ειναι οι πειρατες!!!?).

Και το μηχανημα του:

Το καναλι με το "ματι" στη συχνοτητα 22 uhf μαλλον αν κρινω απο τη χρονολογια που αναγραφει

Ξερει κανεις τι ηταν αυτο?

Το Ηigh tv στο 64uhf

To Gtv sto 6 vhf.

Και μερικα απο τα δημοσιευματα των εφημεριδων που αναφερονται στους τηλεοπτικους πειρατες της δεκαετιας του 80.

Και μια συνεντευξη του Λεωνιδα που ειχε το ITA8.

Και ενα βιντεο που βρηκα στο youtube. Να υποθεσω οτι ειναι κανονικο προγραμμα που μετεδιδε το ΙΤΑ8?

Και αυτο απο που ειναι? Θυμαμαι ενα "εκπαιδευτικο καναλι" που ειχε τα ιδια γραφικα νομιζω στο S33 πριν ανοιξει το Next καπου στο 1998-1999. Να ειναι απο εκει αραγε η κανω λαθος?
Το κορυφαιο σημειο στο ακριβως πιο πανω βιντεο ειναι στο 02:45, οπου ο συμπαρουσιαστης του Τασου Αγγελοπουλου παει να δωσει σταθερο τηλεφωνο και προλαβαινει να τον σταματησει ο Τασος και δινει κινητο!!! :lol: . Αλλα και στο 06:53 που λεει κατι για ασθενοφορα (δειτε και θα καταλαβετε)

Σιγουρα ο ανθρωπος θα εχει αφιερωσει τη ζωη του επανω στο αντικειμενο.

Και κατι αλλο. Μηπως θυμαστε το ιστορικο καναλι "Αστρο tv" που εβγαινε στη συχνοτητα 3 vhf? Το λαμβανα ασπρομαυρα και με λιγα χιονακια αλλα κατα τ'αλλα το λαμβανα μια χαρα. Και θυμαμαι οτι μετα τις 00:00 - 00:30 το βραδυ οτι ειχε "εκπαιδευτικο προγραμμα". Ημουν 10 χρονων τοτε, και για να πω την αμαρτια μου μολις ειχα αρχισει να αντιλαμβανομαι τι εστι "βερυκοκο". Παντως ενω κατα τις 00:30 - 01:00 η κατασταση ηταν soft, ειχα ακουσει οτι μετα τις 02:00 βαραινε περισσοτερο το πραγμα, αλλα δεν το ειχα παρακολουθησει εκεινες τις ωρες. Καποια στιγμη αργοτερα εξαφανιστηκε. Ξερει κανεις πως το κλεισανε και τι συνεβη? Καποιος μου ειπε προσφατα οτι το κυνηγησε ο Χριστοδουλος! Ισχυει?

Παντως δεν εχω δει τα τελευταια χρονια εκτος απο τα γνωστα εκπαιδευτικα καναλια με τις διαφημισεις τηλεφωνων καποιον τηλεπειρατη στην Αθηνα. Και αναρωτιεμαι αν τωρα με το κλεισιμο των αναλογικων συχνοτητων θα επανελθουν και παλι οι τηλεπειρατες!! Μου εχει περασει απο το μυαλο να κανω εγω την αρχη :shock: αλλα πρεπει να ριξω πολλα λεφτα και δεν με παιρνει με τιποτα τωρα ειδικα να κανω τετοια ανοιγματα. Χωρια που πιστευω οτι την ερασιτεχνικη τηλεοραση την κυνηγανε πολυ περισσοτερο απο το ερασιτεχνικο ραδιοφωνο γιατι οπως και να το κανουμε, σημερα η τηλεοραση εχει τη δυναμη!!!
Οποτε περιμενω τα σχολια σας. Σας ευχαριστω πολυ!!  :D

Αποσυνδεδεμένος nikolakis

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2007
  • Τόπος: Αχαρνές (Μενίδι) Αττικής
Fasma να σου πο την αληθεια το next το εβλεπα κ εγω κι αςημουν μονο 8 χρονων! Την μανια να ψαχνω την τηλεοραση την ειχα απο μικρος! Θυμαμαι το σημα του ΝΕΧΤ που μου ειχε κανει εντυπωση γιατι ηταν γραμμενο καθετα και γυρισμενο 90 μοιρες. Επισης θυμαμαι και το cosmos tv στην s26 που ειχε αστρολογια! Ωραια εποχη! Καθε 15 μερες εβλεπες και καινουργια καναλια!

Αποσυνδεδεμένος radiophonic

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
καλα το μαντ λειτουργησε  απο το 93 ή το 96 ; υπηρχε μαλλον και αλλο πιο πριν απο αυτο που υπαρχει τωρα

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Το 1996 θυμαμαι οτι αρχισε να λειτουργει το mad. Το 1993 δεν θυμαμαι κανενα mad και μενα αυτη η φωτογραφια μου εκανε εντυπωση, αντιθετα θυμαμαι οτι στη συχνοτητα 68 uhf υπηρχε το Art68 (καπου ακουσα οτι ειναι το ιδιο με το τωρινο Pro tv -μεχρι προσφατα D tv που βγαινει στη συχνοτητα 71 Uhf) . Επειδη απο το 1994 εως το 1998, ειχαμε μετακομισει με τους δικους μου εκτος Αθηνων, θυμαμαι ειχα κατεβει το 1996 για λιγες μερες στην Αθηνα. Ενα βραδυ λοιπον, ειχα παει στο σπιτι του ξαδελφου μου και ψαχναμε την τηλεοραση. Καποια στιγμη βλεπω σε ενα καναλι, εναν τυπο με κατι μαλλια ορθια μεχρι τον ουρανο λες και τον ειχε χτυπησει ρευμα. Λεω στον ξαδερφο μου, τι ειναι αυτο, και μου λεει καινουργιο καναλι το mad. Απο κατω εγραφε "Απο Πεμπτη 6 ιουνιου θα τα δειτε ολα". Και επειδη ειχε πλακα, πηρα μια βιντεοκασετα και εγραψα την παραπανω εικονα. Οποτε οταν γυρισα στο χωριο την εβαζα συνεχεια, και η γιαγια μου τα ειχε παρει εντελως και μου ελεγε "κλεισε αυτο τον τρελο". Εγω βεβαια εκει... τον χαβα μου.
Το Next ειχε οντως το λογοτυπο οπως το λες. Θυμαμαι οτι το καλοκαιρι του 2000 ειχε και σποτακι οπου εδινε σταθερο τηλεφωνο ωστε να προσλαβει νεους ανθρωπους για το καναλι. Και τελικα με 200 watt εβγαινε! Κοιτα τι μαθαινει κανεις τοσα χρονια μετα. Ειχε λιγη κυματωση αλλα κατα τ'αλλα μια χαρα το λαμβανα. Ομως ξαφνικα καπου στα τελη του 2000 για αγνωστους λογους εξαφανιστηκε σε μια νυχτα. Αν καποιος ξερει το γιατι, παρακαλειται να μας το πει.
Το cosmos στην s26 δεν το θυμαμαι καθολου. Ισως επειδη οπως ειπα το 1998 κατεβηκα στην Αθηνα. Θυμαμαι καπου στο 1993-1994 πριν φυγουμε απ' την Αθηνα οτι υπηρχε ενα cosmo tv στη συχνοτητα 40 uhf ανδεν κανω λαθος.
Θυμαμαι ομως καπου στο s30 h s31 η καπου εκει γυρω το 1998 ενα καναλι με την ονομασια Α-Μ. Επαιζε μουσικα videoclip. Το μεσημερι παντα γιατι το βραδυ δεν ετυχε να το παρακολουθησω ποτε.
Οντως τοτε καθε λιγο και λιγακι, εβλεπες νεα καναλια. Και γενικοτερα ηταν πολυ ωραιοτερη εποχη απο τη σημερινη. Αν οχι αυριο, σιγουρα τις επομενες μερες θα επανελθω για να αναφερθω και σε αλλα παλαιοτερα καναλια.
Καλο βραδυ παιδια. Τα λεμε!!

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
το καναλι με το ματι ήταν του κουτρουμπα??(greco film??)

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
Απίστευτα ντοκουμέντα! Χίλια μπράβο!
Πως τα φέρνει πάντως η π..... η ζωή.. "Αντέννα tv ιδοκτησίας Κυριακού εκπέμπει παράνομα" γράφει ο ελεύθερος τύπος τότε. Βέβαια λίγους μήνες αργότερα, όταν ο αντ1 εδραιώθηκε σαν 2ο κανάλι πίσω απ το mega, η συγκεκριμένη εφημερίδα έγινε το καλύτερο φιλαράκι του Κυριακού. Τελικά δε βγήκε άδικα το "Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι"...
Τα δε βιντεάκια μπάινουν άνετα στο πάνθεον του cult... :lol:

• SatLeo Legend
Η φωτογραφία με τον πομπό του MAD 1997 λέει ή με γελούν τα μάτια μου? Δεν βλέπω 1993!  :shock:  8-)

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend

• SatLeo Legend
Ε πες ότι είναι στο site abatv και λέω κι εγώ πού είναι!  :oops:

Αποσυνδεδεμένος agiana

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Αθήνα
Παράθεση από: "fasma"
ΒΑΝ TV στο 26 uhf (Ποτε και που εβγαινε αυτο το καναλι, πρωτη φορα το ακουω)

Αυτό το κανάλι, κάλυπτε τη Βορειοανατολική Αττική, εξ'ού και τα αρχικά του Β(όρειο) Αν(ατολική) TV.

Έβγαινε όντως, πριν (χμμμμ.....) 8-9 χρόνια? Ίσως και λίγο περισσότερα.(Δεν με βοηθά περισσότερο η μνήμη μου  :roll: ). Η λήψη του ήταν εξαιρετικής ποιότητας με την κεραία στραμμένη προς Πάρνηθα (σημείο λήψης στό 37ο χλμ. της Λ.Μαραθώνος). Η θεματογραφία του ήταν τοπικού περιεχομένου με εκπομπές και διαφημιστικά σπότ από επιχειρήσεις της περιοχής που κάλυπτε. Αν θυμάμαι καλά, το πρόγραμμα περιλάμβανε και κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Κάποια στιγμή, το κανάλι εξαφανίστηκε (φαινομενικά) αναίτια.
Cpt.Kirk: "Very funny Scotty......Now Beam Down MY CLOTHES!"

• SatLeo Legend
Ευχαριστούμε τα μάλλα για την πληροφόρηση! Πολύ ενδιαφέρον!  :D

• Έμπειρο Μέλος
τι εννοεις με το κεραια στραμμενη προς παρνηθα; πριν απο 8-9 χρονια αποκλειεται γιατι ηταν κατηλειμμενη η μπαντα οποτε μαλλον τελη 90.οταν λες βορειοανατολικη εννοεις μαραθωνα ,γραμματικο και προς τα πανω ή διονυσο ,νεα μακρη και γυρω απο την πεντελη;

• Έμπειρο Μέλος
το 2001 στην φιμωση των σταθμων ειχαν κατεβασει πολλους διακοπτες.Καλα εκλειναν τους σταθμους και αφηναν τα μηχανηματα εκει; Θυμαμαι ενα ραδιο αρμονια απο κορωπι που δεν ηξερα αν υπηρχε οποτε συμφωνα με τη φωτογραφια απο πανω λειτουργουσε μαζι με το αρμονια tv το 96.Καποιοι σταθμοι που λειτουργουσαν απο γραμματικο,μαραθωνα και νεα μακρη πώς εφτανε στον υμηττο το σημα; Α κατι αλλο παραξενο,το υγεια -οικολογια βρισκοταν στην παλληνη με πομπο στον υμηττο αλλα ληψη μονο δυτικες συνοικιες πειραια.Πώς το εξηγειτε αυτο;

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
ειδικά το ράδιο υγεία οικολογία είχε τον πομπό του πάνω απο το Δαφνί και όχι στον Υμηττό (δίπλα στο container του SuperFm 89.8 απο τα τέλη τών 80's) μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί που περισσότερο θύμιζε δεξαμενή πετρελαίου ακόμα και σε διαστάσεις.
...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος agiana

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Αθήνα
Παράθεση από: "radiophonic"
τι εννοεις με το κεραια στραμμενη προς παρνηθα; πριν απο 8-9 χρονια αποκλειεται γιατι ηταν κατηλειμμενη η μπαντα οποτε μαλλον τελη 90.οταν λες βορειοανατολικη εννοεις μαραθωνα ,γραμματικο και προς τα πανω ή διονυσο ,νεα μακρη και γυρω απο την πεντελη;

Εκείνη την εποχή, επειδή ήθελα να λαμβάνω και τα μικρότερα κανάλια που έβγαιναν από Πάρνηθα, είχα στραμμένη την κεραία μου προς τα εκεί και γενικά είχα ικανοποιητική έως πολύ καλή λήψη στα περισσότερα (με ενισχυτή) καθώς το συγκεκριμένο σημείο που βρίσκομαι, είναι πολύ δύσκολο για τηλεοπτική λήψη, αφού μεταξύ της περιοχής μου και της Πάρνηθας παρεμβάλλεται εκτός από τις απολίξεις της Πεντέλης και ο λόφος του ελικοδρομίου του Π.Ν.

Τα διαφημιστικά spot του κάλυπταν Νέα Μάκρη, Μαραθώνα, Γραμματικό, αλλά είχα δει περιστασιακά και διαφημίσεις από επιχειρήσεις σε Ωρωπό και Κάλαμο και Άγιο Στέφανο.

Όσο για την ακριβή χρονολογία.... ίσως και να έχεις δίκιο.... δεν θυμάμαι καθόλου. :)
Cpt.Kirk: "Very funny Scotty......Now Beam Down MY CLOTHES!"

Αποσυνδεδεμένος sakis.kom

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2005
  • Τόπος: Athens - Greece
Παράθεση από: "fasma"
θυμαμαι οτι στη συχνοτητα 68 uhf υπηρχε το Art68 (καπου ακουσα οτι ειναι το ιδιο με το τωρινο Pro tv -μεχρι προσφατα D tv που βγαινει στη συχνοτητα 71 Uhf)
Ακριβώς έτσι. Το ART TV 68 (DTV/PRO) άλλαξε συχνότητα και πήγε στην 71 με το που βγήκε το MAD. Ήταν του Κουρή (αδελφός του mr. ALTER). Δεν ξέρω αν ακόμα το έχει η οικογένεια.

Παράθεση
Το Next ειχε οντως το λογοτυπο οπως το λες. Θυμαμαι οτι το καλοκαιρι του 2000 ειχε και σποτακι οπου εδινε σταθερο τηλεφωνο ωστε να προσλαβει νεους ανθρωπους για το καναλι. Και τελικα με 200 watt εβγαινε! Κοιτα τι μαθαινει κανεις τοσα χρονια μετα. Ειχε λιγη κυματωση αλλα κατα τ'αλλα μια χαρα το λαμβανα. Ομως ξαφνικα καπου στα τελη του 2000 για αγνωστους λογους εξαφανιστηκε σε μια νυχτα. Αν καποιος ξερει το γιατι, παρακαλειται να μας το πει.
Η χρονολογίες παιδιά είναι σωστές? Είχα την εντύπωση πως έβγαινε το 1997. Επίσης... στο S39 (18UHF) δεν έβγαινε ?

Παράθεση
Το cosmos στην s26 δεν το θυμαμαι καθολου.
Ούτε και εγώ. Μήπως ήταν κάποιο άλλο κανάλι με άλλο όνομα?

Παράθεση
Θυμαμαι καπου στο 1993-1994 πριν φυγουμε απ' την Αθηνα οτι υπηρχε ενα cosmo tv στη συχνοτητα 40 uhf ανδεν κανω λαθος.
Ήταν διαφήμιση που έπαιζε στο παλιό ΚΑΝΑΛΙ 40 (ΚΑΝΑΛΙ 67) που τώρα είναι το EXTRA 3. Τότε το κανάλι το είχε ο πολιτικός Βασίλης Λεβέντης και έβαζε κασέτες από συνεντεύξεις που είχε δώσει σε άλλα κανάλια. Αυτή η διαφήμιση ήταν του COSMO-TV/COSMO-RADIO.

Παράθεση
Θυμαμαι ομως καπου στο s30 h s31 η καπου εκει γυρω το 1998 ενα καναλι με την ονομασια Α-Μ. Επαιζε μουσικα videoclip. Το μεσημερι παντα γιατι το βραδυ δεν ετυχε να το παρακολουθησω ποτε.
Γεια σου φίλε. Είσαι ο μόνος που έχω ξέρω που αναφέρεται σε αυτό το κανάλι! Φυσικά το έχω παρακολουθήσει και εγώ! Συχνότητα ακριβώς θυμάσαι? Εγώ την έχω ξεχάσει. Το κανάλι το είχε ένας τύπος σαν τον "Λεωνίδα" ΙΤΑ-8, αλλά αυτός είχε κέντρο με μπαλέτα και strip show! Το κανάλι ήταν από τον Πειραιά και έδειχνε διάφορες κοπέλες (ναζιάρες) που έκαναν παρουσίαση τα μπαλέτα και έπαιρναν συνεντεύξεις από καλλιτέχνες. Παρουσιάσεις έκανε και ο ιδιοκτήτης του σταθμού. ΑΜ TV = After Midnight TV!!!

Παράθεση
Και κατι αλλο. Μηπως θυμαστε το ιστορικο καναλι "Αστρο tv" που εβγαινε στη συχνοτητα 3 vhf? Το λαμβανα ασπρομαυρα και με λιγα χιονακια αλλα κατα τ'αλλα το λαμβανα μια χαρα.
Το ASTRO ήταν από τον Πειραιά και είχε και Ραδιοφωνο με την ίδια ονομασία. Πριν από το ASTRO, υπήρχε ένα κανάλι CLUB στην ίδια συχνότητα.

BAN TV... δεν το θυμάμαι.

Το ΑΡΜΟΝΙΑ το θυμάμαι.

Tο AGTV που βλέπω σε φωτογραφία, και αυτό το θυμάμαι.

Στο 57 κάποιο τοπικό είναι. Εκεί εξέπεμπε και το NEW CHANNEL από Αίγινα αν δεν κάνω λάθος.

Το MAD είχε και άλλο σήμα (σε test-card) εκτός από το γνωστό που έχει... αλλά και από το παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Γεια χαρα!!!
Φιλε Sakis.com το ART 68, το θυμαμαι παλια στην 68. Απο το 1994 - 1998 βρισκομουν εκτος Αθηνων, οποτε δεν μπορουσα να παρακολουθησω τις εξελιξεις (παρα μονο αν που και που κατεβαινα Αθηνα).

Τωρα το οτι συνεχισε να εκπεμπει στη συχνοτητα 71 το διαβασα απο εδω Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε, οπου απ' οτι βλεπω εσυ πρεπει να το εχεις γραψει, οποτε στην ουσια απο σενα το εμαθα  :D .

Αν και λιγο πιο κατω καποιος λεει, οτι δεν ηταν του αδελφου του Κουρη το καναλι, οποτε δεν ξερω αν οντως ειναι καποιος σχετικος με τον Κουρη που εχει το Alter η αν προκειται περι συνωνυμιας.

Το Next το θυμαμαι πολυ καλα, τελη του 1999 ανοιξε (πιο πριν στην ιδια
συχνοτητα υπηρχε ενα καναλι "εκπαιδευτικου περιεχομενου" που ειχε ανοιξει τα Χριστουγεννα του 1998 και κρατησε για λιγους μηνες - ναι, το θυμαμαι κι ας ημουν μονο 10 χρονων!!! - :lol: ) κρατησε για ενα χρονο και μετα ξαφνικα εξαφανιστηκε. Και θυμαμαι οτι ηταν στην s33, το θυμαμαι πολυ καλα. Τωρα για το 1997, αν υπηρχε κατι τετοιο δεν ξερω, καθως δεν εμενα Αθηνα.

Ενα καναλι cosmo το θυμαμαι στη 40 uhf καπου το 1993-1994 με τηλεπαιχνιδια. Δεν ξερω αν ειχε καποια σχεση με το Λεβεντη. Το ραδιοφωνο του δεν μου λεει κατι (εκτος απο το ηδη υπαρχον και πασιγνωστο Κοσμοραδιο της Θεσσαλονικης , που σιγουρα δεν εχει την παραμικρη σχεση)

Το Α-Μ αν δεν κανω λαθος πρεπει να εβγαινε στην s31 (μπορει αν κανω λαθος να ηταν στην s30 h στην s29 αλλα κατα 95% πρεπει να εβγαινε στην s31).

Αυτα για τον τυπο με τα καμπαρε, τα εχω διαβασει αλλα δε ντα θυμααμι γιατι οπως ειπα το ειχα παρακολουθησει μονο μεσημερι που ειχε μουσικα videoclip, (που να το δω το βραδυ που ηταν οι γονεις μου στο σπιτι!!!) Τωρα καταλαβαινω τι εχασα τοτε!!!! :P

Προφανως εννοεις πως στον Πειραια ηταν τα Studio του σταθμου και οχι το Κεντρο Εκπομπης του, αλλιως σιγα μην το λαμβαναμε.

Το Αστρο το θυμαμαι πολυ καλα. Ανοιγε το μεσημερι με videoclip και τηλεφωνα τυπου 006... και κατα τις 00:30 το βραδυ εβαζε εκπαιδευτικα προγραμματα soft. Θυμαμαι αν τυχον ερχοντουσαν φιλαρακια στο σπιτι, το βλεπαμε (σαν περιεργοι κι εμεις), και ημουν με το τηλεκοντρολ στο χερι (μην παει ο νους σας στο πονηρο, κυριολεκτω) ωστε να αλλαξω αμεσως μολις ακουσω καποιον απο τους μεγαλους να ερχονται προς τα εδω. Ειχα μαθει πως μετα τις 02:00 - 02:30 επεφτε στα σκληρα... , αλλα δεν το ειχα παρακολουθησει τετοια ωρα ποτε μου.

Τελικα ξερει κανενας πως το κλεισανε αυτο το καναλι (Αστρο 3 vhf) και γιατι (καποια στιγμη εξαφανιστηκε εντελως γι' αυτο)? Και ξαναλεω, οτι καπου ακουσα προσφατα σχετικα οτι το κυνηγησε ο Χριστοδουλος.
Το ραδιοφωνο του το θυμαμαι πολυ καλα στους 97,9 στα fm. Το club δεν μου λεει κατι (ισως να υοηρχε οτι ελειπα απο την Αθηνα ακομα)

Ασχετο αλλα την προ-κλεισιματος εποχη (πριν το 2001), ημουν φανατικος ακροατης του Champion 93,2, του Diva 106,1 και του Αστρο 97,9.

Λιγα ποστ πιο πανω διαβασα οτι το Ραδιο Υγεια Οικολογια στους 93,3 επαιζε απο Δυτικα (δεν το ηξερα αυτο). Θυμαμαι οτι εδω στο Νεο Κοσμο, επιανα τελεια τον Champion στους 93,2 ακριβως και στους 93,35 εβγαιναν οι Οικολογοι και ετρωγαν τρελο ξυσιμο απο τον Champion. Παρεπιπτοντως ο Champion, απο το Ελληνικο και Κατω, εξαφανιζοταν διοτι δεν ειχε αναμεταδοτη στην Αιγινα και στους 93,1 εβγαινε απο Παρνηθα η Αιγινα (δεν θυμαμαι ακριβως) ο Flash, αλλα και οι οικολογοι καθως στους 93,4 επαιζε παλι η απο Παρνηθα η απο Αιγινα ο Nitro.

Το Αρμονια tv το θυμαι. Ηταν ψιλο-οικολογικο καναλι, το μονο που δεν ειχε καθολου εκπαιδετικα προγραμματα, σε αντιθεση με τα υπολοιπα που εβγαιναν τοτε στα s. Στις αρχες της μπαντας s, εβγαιναν καπου στα τελη της δεκαετιας του 90, καποια καναλια τα οποια το βραδυ μετατραποντουσαν σε εκπαιδευτικα και ηταν τα εξης: Max tv (καμια σχεση με το Max αργολιδας), το Lg-tv (παρομοιο καναλι με το Dtv - εκεινη την εποχη και το Dtv το βραδυ γινοταν εκπαιδευτικο -), Μελλον tv (μαλλον απο Πειραια).

Επισης στο s38 υπηρχε ενα καναλι με την ονομασια Gay channel (ελεος) και το προγραμμα του αναφεροταν στους τοιοτους (βρε οξω!!! :roll: ). Το συγκεκριμενο ειχε βγει κι με τις ονομασιες Satellite tv και Euro Channel. Η πλακα ηταν οτι εκεινη την εποχη το σατιριζε ο Σεφερλης στο Προσοχη Μαρκοπεδιο (οτι και καλα υπηρχε ενα καναλι Gay tv, ειχα λιωσει στο γελιο) αλλα δεν ξερω κατα ποσο γνωριζε την υπαρξη του συγκεκριμενου καναλιου, δεν ξερω δηλαδη αν το σατιριζε επειδη ειχε δει το εν λογω καναλι, η αν απλα το ειχε φανταστει, χωρις να γνωριζει την πραγματικη υπαρξη του.

Το ag-tv δεν το θυμαμαι καθολου. Το 57, προφανως εννοεις αυτο με την φωτογραφια στο Κορωπι, που ειναι πιο πανω? Δεν μου λεει κατι. Αντιθετα θυμαμαι οτι το New τοτε εβγαινε μεσα στην Αθηνα στην 22 απο Υμηττο, στην 51 απο Παρνηθα, στην 57 απο Αιγινα και στην 59 απο καπου αλλου που δεν ξερω.

Αυτα για την ωρα!! Θα επανελθω!!

Αποσυνδεδεμένος radioamateur

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
Ωραίες εποχές... Ωραίες εποχές γιατί και άσημοι γίνονταν διάσημοι... γιατί πληθώρα επαγγελματιών δούλευαν γιατί το χρήμα γύριζε...
Στην άλλαξαν όλα...
Με εκτίμηση
RADIOAMATEUR

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Φιλε radioamateur συμφωνω απολυτως.
Το τελευταιο τηλεοπτικο καναλι που θυμαμαι να μυ εκανε εντυπωση ηταν ενα που ειχε βγει στη συχνοτητα 35 uhf πριν μερικα χρονια (προσφατα σχετικα), με το ονομα Λαμψη Tv. Συγκεκριμενα ειχε αναφερθει στο Internet (απο εκει το εμαθα) , και επισης ειχε γραφτει τοτε και στο forum αυτο. Το ειχα λαβει με εσωτερικη κεραια (καθ'οτι η εξωτερικη κοιταει Υμηττο), αφου βεβαια την ειχα σταθεροποιησει σε ενα σημειο γιατι ταπωνοταν απο τον Αντεννα Αιγινας (η ισως και Υμηττου που ειχε πομπο χαμηλης ισχυος χωρις φωνη ομως, μαλλον για να αποθαρυννει τους μικροπειρατες να βγουν εκει). Πιστευω πως μαλλον καποιος ερασιτεχνης θα ητανε.
Ειχα αναφερει προσφατα σε αλλο θεμα οτι το 1998 υπηρχε ενα καναλι πιο ψηλα απο το τοτε Dtv της 71 Uhf, δηλαδη σαν να λεμε οτι εβγαινε στο 72 Uhf!!! Και εδειχνε συνεχεια μια καρτα που εγραφε "Mini Channel", και απλα καθε ενα λεπτο αλλαζε χρωματα (απο μπλε σε μαυρο η ασπρο νομιζω) και ειχε κατι μουσικες ασχετες. Αυτο εδειχνε και τιποτα αλλο. Εξαφανιστηκε βεβαια κι αυτο, εν μια νυκτι!!
Και κατι που θυμηθηκα τωρα: Το gay tv που προανεφερα εκτος απο τις υπολοιπες ονομασιες που ειχε, ειχε βγει και με την ονομασια: Ctn Television.
Επισης, πριν αρκετα χρονια λαμβανα ενα εκπαιδευτικο καναλι το οποιο διαφημιζε καθε λιγο ενα sex shop και δειγματιζε με αναλυτικοτατο τροπο παρακαλω τα προιοντα του. Λεπτομερεις δεν μπορω να πω βεβαια εδω μεσα, γιατι ισως μας διαβαζουν και παιδια.
Σημερα το μονα πειρατικα που υπαρχουν ειναι τα ηδη γνωστα με τα εκπαιδευτικα προγραμματα και τηλεφωνα τυπου 90 11. Τα οποια βεβαια ειναι συνηθισμενα και δεν θυμιζουν σε τιποτα τους παλιους τηλεοπτικους ερασιτεχνες.
Ομως ακομα και αυτα τωρα τελευταια, αρχιζουν σιγα - σιγα να εξαφανιζονται. Συγκεκριμενα πριν 10 χρονια λαμβανα 6 - 7 τετοια με πολυ καλο σημα, ενω πλεον μονο ενα λαμβανω καθαρα ενω λαμβανω και αλλα 2, εντελως ομως αμυδρα.

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Δείτε μερικά βίντεο που βρήκα στο Youtube, από κανάλια που έχουν χαθεί εδώ και χρόνια, άλλα και από κανάλια που είναι ακόμη μαζί μας σήμερα!

JGtv

NEW

ET3 (1988)

ΣΚΑΪ (90s)

Alpha Sky

Channel Seven-X

Μακεδονία TV

Κανάλι 5

Κανάλι 29

Tempo

Τηλετώρα

TeleCity

High TV

Blue Sky

TVM (TV Μέγαρα)

Κανάλι 67

Κανάλι 40

Hellas 62

GTV

Junior's TV (σε νέα διαδικτυακή έκδοση άλλα με το ίδιο λογότυπο όπως παλιά)

Art 68

ΙΤΑ8

DTV

TV Magic

Extra

Αθήνα TV

TV 100

Αργώ TV

Europe One

Best

Εγνατία

Ερμής TV

TV Θεσσαλονίκη

Κρήτη TV

Creta Channel

TV Μαγνησία

Cosmos (Ρόδος)

ΡΙΚ2 (Κύπρος)

New Extra TV (Κύπρος)

Βίντεοκλιπ του Παπακωνσταντίνου (τα χάλια μου) στο οποίο φαίνονται κάποια κανάλια της εποχής-1991 (NEW, JGtv, CNN, Euronews κλπ.):

• Τακτικό Μέλος
  • **
Έχουν περάσει τόσα κανάλια από τους δέκτες μας και έχουν φύγει όλα... εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων!
Τι να σχολιάσω και τι να αναφέρω... το να κάτσει να θυμηθεί κάποιος το τι γινόταν το 90+ στην TV, θέλει ατελείωτες ώρες για να κάτσει να το γράψει αλλά και να το συζητήσει.

Το LGTV ήταν στην αρχή της S-BAND. Στις παλιές τηλεοράσεις το βλέπαμε κάπου πριν από το 5 VHF.
Το κανάλι στην περιοχή μου το έπιανα λες και ήμουν μέσα στο στούντιο του σταθμού! Η εικόνα του ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!

Το CTN έδειχνε όλο αγόρια που το κανάλι τους έφτιαχνε κλιπ με μουσικές και εφέ και τα παρουσίαζε.
Είχε και ανακοίνωση που καλούσαν όποιον ήθελε να του φτιάξουν κλιπ και να το δείξουν.

Κάπου... θυμάμαι κάποια στιγμή που πέτυχα ένα κανάλι που είχε μπλε φόντο και έκανε κάτι αλλαγές μαζί με άσπρο,
και για κάποιον λόγο μου θυμίζει AMIGA ή COMMODORE 64 με το κάδρο γύρω-γύρω στην εικόνα.
Ρε, αυτό ήταν το ΜΙΝΙ Channel? Αυτό δεν ήταν στην 35 UHF? (Δεν μιλάω για το LOCAL).

Υπήρχε κάποια στιγμή και ένα κανάλι ΕΛΛΑΔΑ TV.

Το NEXT το θυμάμαι εποχή Χριστουγέννων που είχαν δημιουργήσει και Χριστουγεννιάτικο ident. Το να θυμάσαι χρονολογία, καλό είναι.

Το TV CLUB ήταν το 1990+. Ήταν πολλάααααα χρόνια πριν, όπως καταλαβαίνεις.

Εκείνη την εποχή υπήρχε στα VHF και VIP TV, με έναν Βιντεοκλαμπά (καραπαράνομο κανάλι) που έδειχνε ξένες ταινίες.

Ο JGTV έτρωγε παρεμβολές από ΕΤ1, TV5, και έκανε συναυλίες με σύνθημα "ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ 37 και 55".
Μακάρι να είχαμε και τον JGTV μαζί μας σήμερα, με το πρόγραμμα του πριν βάλει τα 090...
Ηλεκτρονική μουσική που έβαζε κάτω το MTV!

ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ... ΟΛΥΜΠΟΣ TV... κανάλια από τα πρώτα που είδαμε!!! Σε κάρτες φυσικά.

QUATTRO TV > ART TV 68 > DTV > PRO TV = Αλέκος Κουρής

Το ΜΕΛΛΟΝ TV ήταν ένα κανάλι με έδρα τον πειραιά και ήταν ταυτόσημο με την εφημερίδα "Μέλλον του Πειραιά".
Κράτησε πολύ μικρό διάστημα. Η θεματολογία του ήταν κυρίως εκπομπές λόγου, εκπομπές με θέμα τον Πειραιά αλλά και πολιτικές εκπομπές.
Ο σταθμός εξέπεμπε από τον Υμηττό.

AM TV (After Midnight TV), εξέπεμπε στα μέσα του 1990 και λεγόταν έτσι καθώς εξέπεμπε κυρίως τις νυχτερινές ώρες.
Ήταν τοπικό με έδρα την περιοχή του Πειραιά και εξέπεμπε μόνο στην περιοχή της Αττικής.
Το πρόγραμμά του σταθμού περιλάμβανε προβολές από νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και από μουσικοχορευτικά μπαλέτα της εποχής.
Εκτός από μπαλέτα, στο κανάλι υπήρχαν και νεαρές κοπέλες οι οποίες έκαναν την παρουσίαση των μπαλέτων,
αλλά και ρεπορτάζ για καλλιτέχνες και ηθοποιούς. Ρεπορτάζ αλλά και παρουσίαση έκανε και ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού.

Το NRG TV ξεκίνησε να εκπέμπει στην Αττική το 1995 και για ένα πολύ μικρό διάστημα.
Η τηλεοπτική μετάδοση του καναλιού ήταν πιλοτική και η μετάδοση ήταν από την περιοχή του Υμηττού.
Το κανάλι εξέπεμπε με στερεοφωνικό ήχο και σε format εικόνας 4:3.
Ήταν η τρίτη προσπάθεια στην Ελλάδα για την δημιουργία ενός μουσικού τηλεοπτικού σταθμού.
Την δημιουργία του μουσικού καναλιού NRG TV είχε αναλάβει ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.
Το σήμα του σταθμού εκτός από το N.R.G. είχε και έναν κίτρινο Κεραυνό.
Θα είχαμε σήμερα ένα μουσικό κανάλι αντάξιο του MTV. Βέβαια... και αυτό για κάποιο λόγο το κόψανε!
Ήταν η εποχή ΠΡΙΝ εκπέμψει το MAD!!!

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
To tv plus που εβγαινε τοτε ήταν καναλια οπως το filmnet ποιο μετα?
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Παράθεση από: "sakis.kom"
Μακάρι να είχαμε και τον JGTV μαζί μας σήμερα, με το πρόγραμμα του πριν βάλει τα 090...
Ηλεκτρονική μουσική που έβαζε κάτω το MTV!

Έλα μου ντε!!! Απλά κορυφή!!!

• Τακτικό Μέλος
  • **
Το TV Plus Νεκτάριε, ήταν περίπου σαν το Filmnet και εξέπεμπε κάπου μεταξύ 1988-1990.

• Τακτικό Μέλος
  • **
Arva... πόσο μου λείπει ο JGTV (όπως ήταν στις αρχές που βγήκε)!!!

Το 90 ξεκίνησε με μουσική σαν το Super Channel, VH1, στην πορεία έγινε κάτι σαν "μικρό" TMF, VIVA, VIVA+,
μετά το γύρισε σε "πληρώνετε κορόιδα με τα 090" και στο τέλος... ήρθε το κλείσιμο και αγοράστηκε από τον Τράγκα.

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "sakis.kom"
Το TV Plus Νεκτάριε, ήταν περίπου σαν το Filmnet και εξέπεμπε κάπου μεταξύ 1988-1990.

μονο που η κωδικοποιηση ηταν ενας μονο ενας παλμος και το σπαγανε ολοι με δεκτες ιδιοκατασκευη.....

μπηκε μεσα οικονομικα και μετα εκλεισε...

• SatLeo Legend
Οι παλιές αναλογικές κωδικοποιήσεις γενικά ήταν γελοίες! Θυμάμαι και της Rai (Discret) που έσπαζε πανεύκολα με ένα ειδικό scart!

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
ναι το τρεμοπεγμα της εικονας που εκανε.αυτα τα κολπα προ 20ετιας

και το κλειδωμα που εγινε στο mtv το 1995 που η εικονα γινονταν εντελως φτυλια αλλα ο ηχος επαιζε κανονικα.
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/02/2025 (02:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/02/2025 (00:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (20:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (20:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (19:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (19:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (19:23)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (19:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (19:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (19:07)
* Απ: ACTION 24  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/02/2025 (19:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (18:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: athmich Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (18:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (18:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (17:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: athmich Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (16:28)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (15:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (15:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (15:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (15:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (15:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (15:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (14:37)
* Απ: ERTFLIX  Μέλος: paksat Φόρουμ: IPTV Γενικά 21/02/2025 (12:15)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/02/2025 (11:22)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: Παναγιώτης Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/02/2025 (10:09)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/02/2025 (09:48)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/02/2025 (09:47)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: Παναγιώτης Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/02/2025 (09:33)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/02/2025 (07:49)