ναι σιγουρα 100%, ... το θεμα που τα γραφω ειναι γιατι εγω ειμαι ακριβως κατω απο βουνο προς ιταλια βορεια και τα κοβει, τα πιο πολλά δεν περνανε στη περιοχη μου, ειδικα χειμωνα εκτος απο 5-6 ραδια συνηθως με πολυ φυσημα ... για να περνανε με καλο σημα (σε στιγμες) σημαινει οτι βγαζουν πολυ καλα σηματα λογο διαδοσης ... βορεια κερκυρα απο Τρουμπέτα και πανω (και οχι μονο, απλά ειδικα εκει) χειμωνα καλοκαιρι ειναι άλλο τοπιο απο ιταλους
και κροατες βγαινουν συχνα βορεια αλλα σε εμενα κατω απο βουνο μονο με διαδοση βγαινουν 1-2, οποτε η περιοχη μονο με καλη διαδοση θα παισει κατι, ετσι σχεδον αναφερω διαδοσεις
Συγχώνευση: Τετ 31 Αυγ 2022, 04:13
η παραμπιτα σε βαραει καλα σημερα. θελω να δεις αν βγαζεις τον skylab 99.2 tην ωρα που θα βγαζεις καλα τα 103.7 104.3 υποψιαζομαι οτι ανοιξε στο αλεσσανο αυτος
αν δεν το ελεγες δεν θα το προσεχα γιατι διπλα η ερα 99.3 εχει φασμα (ακουγεται 99.15 του video στο κενο του skylab) & βγαζω γιαννενα 99.2 (επισης 99.15 λογο φασματος απο ερα) τελικα εβγαλε διαδοση μολις τωρα κοιταξα και παιζει με φυσημα βεβαια γιατι εχω βουνο απο επανω μου και ευτυχως σε σημειο που δεν περνανε τα γιαννενα ... skylab το λεει στο τελος 0:45