χτες αργα και σημερα μου ηρθαν ιταλοι σε συχνοτητες που δεν ειχα ξανα πιασει ποτε εδω σπιτι ...
καποιος ιταλος 85.6 που κοιταζα γιατι ερχονταν δυνατα αραβας αλλα ποτε αυτος ο αραβας δεν εβγαλε rds ... 93.0 ο anni sesanta πολυ λιγο εμφανιστηκε ισια ισα να μου πει ειμαι και εγω εδω (τον πετυχα να το λεει) ... 100.8 kisskiss αυτος επαιζε σχεδον μονιμα ολο το βραδυ, σημερα χαθηκε ... 93.3 παλι ιταλος εμφανιστηκε πολυ γρηγορα και 1-2 αλλοι δεν θυμαμαι τις συνχοτητες
Συγχώνευση: Δευ 18 Ιουν 2018, 20:03
o 92.6 μου βγηκε ο ιταλος virgin ... ισα ισα που εβγαλε rds ... αλλα το μετα απο λιγο χαθηκε ...
χτες στο σπιτι στους 100.8 ερχονταν ο kisskiss ... σημερα στο υψωμα ερχονταν το radio queen 100.8 ιταλικο
δεν ερχονταν ουτε το club fm o αβλανος στο 103.3 απο βορεια ... δεν ερχονταν ουτε το 12D ... το 12C τα καρφωσε 15 μοναδες ... το 12Α 5-8 μοναδες ... αυτοι οι 2 δεν χαθηκαν ποτε σημερα
αλλα η μπαντα dab ειχε παρεμβολες απο 11 και επανω και επισης παλια που ειχα scanner τα vhf ειχαν μερικες παρεμβολες ... και πειτε μου τι κεραιες ειναι αυτες στη φωτο κατω ... εκει με διαφορα 300-500 μετρα ειναι οι κεραιες τις αεροποριας, αλλη μια και αυτη στη φωτο που εχει και μια πιο χαμηλη... κατω χαμηλα εχει ενα μεγαλο διπολο και πανω κατι σαν μεγαλο πανελ αλλα δεν ειναι πανελ και στη κορυφη κατι σαν οβαλ ... για πειτε γιατι η μπαντα τvn uhf καποιες φορες ειναι γεματη παρεμβολες ,,, αν χρειατει μπορω να παω πιο κοντα αλλα πρεπει να γινει motocross
Συγχώνευση: Δευ 18 Ιουν 2018, 20:09
Συγχώνευση: Δευ 18 Ιουν 2018, 23:17
χτες στο σπιτι στους 100.8 ερχονταν ο kisskiss ... σημερα στο υψωμα ερχονταν το radio queen 100.8 ιταλικο
απιστευτο ... τωρα ερχεται ο capital