χρονια πολλα, ναι φυσιολογικο, αλλα εκει βγαινει και ο κοσμος κεφαλλονια που περναγε συνεχεια, αλλα αυτη τη φορα καταφερε ο ιταλος να τον περασει γιατι φαινεται ειχε διαδοση δυτικα απο εμενα ... για αυτο ακουγα τον κοσμο τελευταια λιγο περσμενα με ξυσιμο (το ανεφερα ποιο πανω οτι εχει αδυνατο σημα τελευταια)
Ερασιτεχνης τωρα με ελαφρολαικα στο 107.3, πειραζει αρκετα τον αρια στη περιοχη μου γιατι εχει λιγο φασμα, μαλλον κοντα μου
αρκετοι ιταλοι τωρα περνανε καλα πχ, 87.8, 88, 95.5, 95.6, 94.7, 96, 100.9, 101.3, 101.7, 102.5, 102.6, 103.4, 103.7, 105.3, 106.5, 107.7,
Συγχώνευση: Κυρ 28 Απρ 2019, 13:11
το ραδιο ενα Αλβανος περναει (με καλο καιρο) απο Λογαρα στο 89.2 ... καταφερε να κανει τον εν πλω να του χαλασει το σημα και να περασει αχνα ο Αλβανος ισως 5 πλασια αποσταση ... εδω τον πετυχα που μολις ο Αλβανος αρχιζε να εχει πτωση το σημα του γιατι ακουστηκε πιο καθαρα για κανα 2 λεπτο, αλλα μεχρι να ετοιμασω το κινητο και το μιρκο ραδιακι αρχιζε να πεφτει το σημα του ... υποψην ο εν πλω εχει μονιμο μετριο προς καλο σημα, αλλα τωρα ο ΑΛβαβνος τον χαλαει γιατι ακουγετε ο εν πλω στο φυσημα και με ξυσηματα και μπαινει μεσα ανα διαστηματα και για Λογαρα εχω απο πανω τον τρουμπετα που κοβει του Αλβανου αρκετα, ενω προς ηγουμενιτσα ειναι πιο καθαρα