δηλαδη θα ηταν καλη διαδοση
αφου βγηκε αυτος, και εδω ειχε φυσημα ... παντως καλο πρωινο εβγαλα 2-3 καινουριους ιταλους (μπορει να ξανα περασαν αλλα τωρα τους καταλαβα) αξιζε η παρεα με τους βρυκολακες νωρις πρωι
οταν εφυγα απο pc την επεσα με το ραδιοφωνακι, οι περισσοτεροι σπανια εβγαιναν ακομα και απο επανω μου πουγλία καλο σημα με εσωτερικη
92.6 mondoradio tutti fruti ενταξει απο πανω μου alessano αλλα τον καταλαβα πρωτη φορα βγηκε
103.5 m2o πρωτη φορα εντοπισμος jacurso κοντα καταντζάρο με καλα χορευτικα
89.4 kissκiss
90.1 capital
96 deejay
97.7 salenta
102.5 rtl 102
103.7 rds
104.3 r101
105.7 freccia καταφερε να ριξει ταπα του ντερτι εδω χαμηλα που σχεδον παντα περναγε ο Πατρινος
106 radio italia
106.2 radio rama
106.5 norba
106.9 capital
107.2 norba
107.7 r101
Συγχώνευση: Παρ 3 Μαΐ 2019, 14:13
επεσαν κατα πολυ οι ιταλοι τωρα μολις αρχισε το μεσημερι, ακομα και απο πουγκλία ειδικα απο δυτικα που μου εβγαιναν σπανια (βλεπω δυτικα χαρτη ευρωπης αρχιζει να χαλαει ο καιρος) ... ανεβηκε πιο νοτια η διαδοση απο παναχαικο ... ο λευκιμη 105.5 μονο με σημα αλλα εχει rds
Συγχώνευση: Κυρ 5 Μαΐ 2019, 12:16
Πρεπει να εχει πεσει ο Αλβανος ραδιο ενα 95.2 και περναει με εσωτερικη καλο σημα ο ιταλος kisskiss italia (αυτος που παιζει μονο ιταλικα, ειναι άλλος ο radio kisskiss με disco) ... μες στις 8 το πρωι εκλεισε ο ιταλος μαλλον λογο καιρου και δεν επαιζε τιποτα για 5 λεπτα μεχρι που εμφανιστηκε ο Αλβανος που ξανα εκλεισε και τωρα παιζει ο ιταλος ...
Ο Ιταλος ειναι επανω απο χτες το απογευμα αργα και το περιεργο ειναι πως στη περιοχη μου πρωτη φορα περναει τοσο πολυ καλο και σταθερο σημα με ιταλο (χωρις διαληψεις σαν να ειναι κοντα μου) λες και ανοιξε πολυ κοντα μου, το λεω γιατι δεν υπαρχει ιδιαιτερη διαδοση και αυτος περναει καλα ... παρολα αυτα ενω το ραδιο ληψης για PI εβγαλε rds δεν βγαζει PI στο pc
το mile παρα την κακοκαιρια αυτη τη φορα εχει επανω τα ραδια και τηλεοραση ... μονο το 93 ραδιο τιρανα μολις εκλεισε