Γενικές Πληροφορίες για Δορυφορικές Λήψεις
  • Παρ 7 Φεβ 2025, 17:28
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Γενικές Πληροφορίες για Δορυφορικές Λήψεις  (Αναγνώστηκε 1783 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sunscreen

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2009
Καλησπέρα,

Νέος στα δρώμενα θα ήθελα να μάθω ορισμένες πληροφορίες για τα ακόλουθα:

1. Πώς μπορώ να μάθω τα ελεύθερα κανάλια στους Hotbird και Astra;
2. Πώς μπορώ να μάθω τα συνδρομητικά καναλιά σοτυς παραπάνω δορυφόρους; Πώς γίνεται η πληρωμή; Με το μήνα, χρόνο,...
3. Πώς μπορώ να έχω OnTelecoms cable και δορυφορική λήψη από ένα αποκωδικοποιητή;
4. Πώς μπορώ να σταματήσω καποία συνδρομητικά κανάλια που έχω πληρώσει και εμφανίζονται μέχρι τώρα;
5 Υπάρχουν και άλλοι δορυφοροί με λήψεις στην΄Ελλάδα εκτός των Hotbird και Astra;
6. Προβάλλεται από κάποιο δορυφόρο το BBC1 και BBC2 (αυτά που προβάλλονται στη Μ. Βρετανία και όχι ας πούμε BBC World Service);
7. Μπορώ να επιλέξω ένα συνδρομητικό κανάλι ή είναι πακέτα καναλιών που προσφέρονται;
8. Τι άλλο θα πρέπει να κοιτάξω πριν αποφασίσω;
9. Υπάρχει αποκοδικοποιητής που μπορεί να κάνει filter κανάλια και να εμανίζονται στο Program+, Program- επιλεγμένα;

Ευχαριστώ προκαταβολικά,
SunScreen

Αποσυνδεδεμένος andreas88

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2008
  • Τόπος: Πάτρα
Παράθεση από: "sunscreen"
Καλησπέρα,

Μπές στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε και θα βρείς τα πάντα.
2. Πώς μπορώ να μάθω τα συνδρομητικά καναλιά σοτυς παραπάνω δορυφόρους; Πώς γίνεται η πληρωμή; Με το μήνα, χρόνο,...
Για τα συνδρομητικά επίσης να μπείς στο παραπάνω link, έχει τα πάντα. Συνήθως για μία συνδρομή πληρώνεις μηνιαίως αν το συμβόλαιο είναι αορίστου χρόνου, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα (συνήθως) να αγοράσεις και προπληρωμένο 3μηνο/6μηνο/12μηνο
3. Πώς μπορώ να έχω OnTelecoms cable και δορυφορική λήψη από ένα αποκωδικοποιητή;
Αυτό δεν γίνεται γιατί η OnTelecoms χρησιμοποιεί δέκτη IPTV και δεν υπάρχει απ' όσο ξέρω δέκτης υβριδικός που να προσφέρει ταυτόχρονα και τις δύο δυνατότητες. Αλλα και να υπήρχε, δεν θα υποστηριζόταν απο την OnTelecoms. Έχω On στο σπίτι μου και δεν μπορείς να δείς αν αλλάξεις το router, φαντάσου να αλλάξεις και τον δέκτη.
4. Πώς μπορώ να σταματήσω καποία συνδρομητικά κανάλια που έχω πληρώσει και εμφανίζονται μέχρι τώρα;
Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς. Αν θέλεις εξήγησε μου, μηπως καταφέρω να σε βοηθήσω.
5 Υπάρχουν και άλλοι δορυφοροί με λήψεις στην΄Ελλάδα εκτός των Hotbird και Astra;
Πάρα πολλοί. Τσεκάρισε τα beams των δορυφόρων, ένα ένα, στο site που σου έγραψα παραπάνω για να δείς ποιοι λαμβάνονται απ την περιοχή σου.
6. Προβάλλεται από κάποιο δορυφόρο το BBC1 και BBC2 (αυτά που προβάλλονται στη Μ. Βρετανία και όχι ας πούμε BBC World Service);
Αυτά τα κανάλια δυστυχώς βρίσκονται στον Astra 2D 28.2E o οποίος στην Ελλάδα λαμβάνεται πάρα πολύ δύσκολα. Χρειάζεσαι πιάτο διαμέτρου 5μ τουλάχιστον.
7. Μπορώ να επιλέξω ένα συνδρομητικό κανάλι ή είναι πακέτα καναλιών που προσφέρονται;
Ένα συνδρομητικό κανάλι δεν γίνεται να επιλέξεις γιατι το καθένα εντάσσεται σε κάποιο πακέτο κάποιας δορυφορικής πλατφόρμας.
Να αποφασίσεις όσον αφορά τι?Αν μπορείς εξήγησέ μου κι αυτό επίσης για να βοηθήσω.
9. Υπάρχει αποκοδικοποιητής που μπορεί να κάνει filter κανάλια και να εμανίζονται στο Program+, Program- επιλεγμένα;
Άν κατάλαβα καλα αυτό που θές εσύ είναι να τα βάζεις να σου βγαίνουν με συγκεκριμένη σειρά. Αυτό γίνεται. Στους περισσότερους δέκτες μπορείς να θέσεις το κανάλι το οποίο θα δείχνουν όταν τους ανοίγεις. Στη συνέχεια πατώντας τα Program+, Program- πηγαίνεις με τη σειρά που αυτά βρίσκονται στη λίστα σου στο επόμενο και προηγούμενο κανάλι αντίστοιχα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά,
SunScreen

Ελπίζω να βοήθησα. Εαν θες στείλε μου και διευκρινίσεις σε αυτά που δεν έχω καταλάβει να σε βοηθήσω και σ αυτά.
Digimax MX Series Combo, DM500s, DM7020si....Πιάτο 1m Tecatel, DiSeCq rotor Μoteck SG2100A (αθάνατο)....30W - 42E..

Αποσυνδεδεμένος sunscreen

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2009
Παράθεση από: "andreas88"
Καλησπέρα,

Μπές στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε και θα βρείς τα πάντα.
Για τα συνδρομητικά επίσης να μπείς στο παραπάνω link, έχει τα πάντα. Συνήθως για μία συνδρομή πληρώνεις μηνιαίως αν το συμβόλαιο είναι αορίστου χρόνου, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα (συνήθως) να αγοράσεις και προπληρωμένο 3μηνο/6μηνο/12μηνο
Αυτό δεν γίνεται γιατί η OnTelecoms χρησιμοποιεί δέκτη IPTV και δεν υπάρχει απ' όσο ξέρω δέκτης υβριδικός που να προσφέρει ταυτόχρονα και τις δύο δυνατότητες. Αλλα και να υπήρχε, δεν θα υποστηριζόταν απο την OnTelecoms. Έχω On στο σπίτι μου και δεν μπορείς να δείς αν αλλάξεις το router, φαντάσου να αλλάξεις και τον δέκτη.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς. Αν θέλεις εξήγησε μου, μηπως καταφέρω να σε βοηθήσω.
Πάρα πολλοί. Τσεκάρισε τα beams των δορυφόρων, ένα ένα, στο site που σου έγραψα παραπάνω για να δείς ποιοι λαμβάνονται απ την περιοχή σου.
Αυτά τα κανάλια δυστυχώς βρίσκονται στον Astra 2D 28.2E o οποίος στην Ελλάδα λαμβάνεται πάρα πολύ δύσκολα. Χρειάζεσαι πιάτο διαμέτρου 5μ τουλάχιστον.
Ένα συνδρομητικό κανάλι δεν γίνεται να επιλέξεις γιατι το καθένα εντάσσεται σε κάποιο πακέτο κάποιας δορυφορικής πλατφόρμας.
Να αποφασίσεις όσον αφορά τι?Αν μπορείς εξήγησέ μου κι αυτό επίσης για να βοηθήσω.
Άν κατάλαβα καλα αυτό που θές εσύ είναι να τα βάζεις να σου βγαίνουν με συγκεκριμένη σειρά. Αυτό γίνεται. Στους περισσότερους δέκτες μπορείς να θέσεις το κανάλι το οποίο θα δείχνουν όταν τους ανοίγεις. Στη συνέχεια πατώντας τα Program+, Program- πηγαίνεις με τη σειρά που αυτά βρίσκονται στη λίστα σου στο επόμενο και προηγούμενο κανάλι αντίστοιχα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά,
SunScreen

Ελπίζω να βοήθησα. Εαν θες στείλε μου και διευκρινίσεις σε αυτά που δεν έχω καταλάβει να σε βοηθήσω και σ αυτά.

Oh, ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες πληροφορίες.

Για το 4. στην ουσία θέλω να μάθω εάν έχω συνδρομή αορίστου χρόνου ενός πακέτου καναλιών (και υποψιάζομαι θα χρεώνεται σε κάποια κάρτα) πως μπορώ να τη σταματήσω;

Επίσης για το 8. να αποφασίσω σε ποιό δορυφόρα θα βλέπει το πιάτο μου. Ασ πούμε για μένα είναι πολύ σημαντικό να βλέπω BBC1 και BBC2. Τι άλλα κριτήρια θα π΄ρέπει να κοιτάξω πριν αποφάσίσω;

Τέλος, περίπου πόσο στοιχείζει ένα πιάτο διαμέτρου 5μ;

Ευχαριστώ και πάλι...

Αποσυνδεδεμένος miku

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2016
  • Τόπος: ΜΕΛΙΣΣΙΑ και ΚΕΡΑΤΕΑ
Καλησπέρα!Το τρτ εκπέμπει κανάλια σε 4:3;;Είναι από αυτά που έχει στη νοβα.Λέγεται trt belgesel.

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
ναι, τα SD καναλια τα βγαζει σε 4:3 παντου οπως και ολα τα ιδιωτικα της τουρκιας εχουν flag 4:3
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος miku

• Satleo Maniac
τέλεια.

Συγχώνευση: Σαβ 29 Απρ 2017, 22:03
Μπορώ κάπως να πιάσω τα ΤΡΤ όλα δορυφορικά μέσω νοβα;;Αν ναι πώς;;Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
απο τα τουρκικα καναλια μπορεις να δεις μεσω νοβα (δορυφορος hotbird 13E ) οτι εχει αυτος ο δορυφορος απο τουρκικα

τα υπολοιπα απο τον τουρκσατ στις 42Ε
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος miku

• Satleo Maniac

* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 07/02/2025 (17:23)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 07/02/2025 (15:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 07/02/2025 (13:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 07/02/2025 (13:25)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 07/02/2025 (10:35)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 07/02/2025 (10:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 07/02/2025 (07:23)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 07/02/2025 (01:49)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 07/02/2025 (00:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (22:32)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: angelalex Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 06/02/2025 (18:45)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: listarxos Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 06/02/2025 (18:18)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 06/02/2025 (17:52)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 06/02/2025 (17:28)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 06/02/2025 (16:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (14:06)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 06/02/2025 (14:06)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 06/02/2025 (14:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (14:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (13:55)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (13:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (12:52)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 06/02/2025 (10:19)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 06/02/2025 (10:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (08:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (06:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (00:38)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 06/02/2025 (00:37)
* Απ: Περιοδικά Δορυφορικής που κυκλοφορούν στην Ευρώπη  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 05/02/2025 (23:45)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: digital1234 Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (22:04)