Λοιπον!!! Μολις δοκιμασα την NEOTION NP4 σε μια Panasonic TH-42PX8E, αγορασμενη περιπου πριν 2 χρονια... ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!
Και αναρωτιεμαι:
1. πως προστατευομαι εγω απο κατι τετοιο? Παλι καλα που μου την εφερε καποιος φιλος και την δοκιμασα και δεν "εσκασα" τσαμπα το πενηνταρικο!!!
2. Πως να κανω ερευνα αγορας? Ποιος θα μου δωσει για δοκιμη τετοιες καρτες, ωστα να κρατησω οποια δουλευει και να επιστρεψω τις αλλες? (προφανως κανω πλακα, κανενας!)
3. Γιατι να αγορασω αποκωδικοποιητη αφου υπαρχει η δυνατοτητα αυτων των καρτων? Δεν θελω αλλο ενα κουτι κατω απο την τηλεοραση μου και ενα ακομη τηλεκοντρολ!!! Και γιατι αυτες οι καρτες δουλευουν "επιλεκτικα"? Καπου ειδα οτι αναφερονται καποια συμβατα μοντελα τηλεορασεων. Τι σημαινει αυτο? Αν η δικη μου δεν ειναι μεσα σε κανεναν καταλογο, δεν μπορω να αγορασω κατι τετοιο?
4. Καποιος φιλος ανεφερε ποιο πανω για αναβαθμηση λειτουργικου τηλεορασης... Καλα, ας πουμε οτι εγω μπορω να το κανω γιατι εχω καποιες γνωσεις.... καποιος εντελως ασχετος? Προφανως θα φαει τα μουτρα του ψαχνοντας!!!
5. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ "ΣΤΑ ΣΠΑΡΓΑΝΑ" ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ, ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ? ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΝΑΙ...
Δεν περιμενω απαντησεις σε ολα τα παραπανω, τα αναφερω απλα για να γνωριζουν οσοι τα διαβασουν τι συμβαινει... η εμπειρια μου, ετσι για ενημερωση...
Και κατι τελευταιο: επειδη ειδα τα καναλια σε ολοκαινουργια τηλεοραση mpeg4 χωρις αποκωδικοποιητες και αλλες τετοιες μ@λ@κιες... Ελαφρα καλυτερη απο την εικονα της Nova... Aυτα...!!!