Μας δουλεύουν ψιλό γαζί μου φαίνεται... ντροπή τους!
Ας κάνει εισαγωγή η ίδια η Digea και ας αναλάβει να κάνει μεταπώληση του δέκτη αυτού.
Λοιπόν, έτσι για να καταλάβετε τι "παίζεται" τώρα με τις τιμές των αποκωδικοποιητών να πω πως αύριο πάω να τον αγοράσω (επιτέλους ΗΡΘΕ). Τον συγκεκριμένο δέκτη (εταιρία και μοντέλο θα σας πω αύριο) τον εμπορεύεται η μητρική HUMAX πάντως.
77 ευρώ μου είπαν πως θα είναι το κόστος του ΑΠΛΟΥ αποκωδικοποιητή, ενώ 99 ευρώ θα κοστίζει ο αμέσως επόμενος, ο οποίος έχει την δυνατότητα λήψης HD (τέτοια δυνατότητα προς το παρόν διαθέτει μόνο ο ΣΚΑΪ).
Σίγουρα θα με συμβουλεύσετε να περιμένω, ωστόσο για την δική μου περιοχή η απόσβεση της αγοράς μου θα έχει γίνει μέσα σε 5 μήνες (19,90 ευρώ στη NOVA x 5 μήνες). Κουραστήκαμε τόσα χρόνια να πληρώνουμε για να βλέπουμε τα αυτονόητα κανάλια.
Όσο για την DIGEA, δεν ξέρω πως μπόρεσε και έβγαλε την τιμή στα 50 ευρώ, την ώρα που τόσες μέρες τώρα δεν μπορούσες να βρεις ΠΟΥΘΕΝΑ μα ΠΟΥΘΕΝΑ δέκτη. Πάντως μην περιμένετε πολλά. Η DIGEA πάροχος υπηρεσιών είναι. Αν ήθελε να δώσει κατεύθυνση στον κόσμο σχετικά με αποκωδικοποιητές, εταιρίες και τιμές θα το είχε κάνει ήδη. Δεν το κάνει γιατί απλά ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.