Λογικά ναι, θα ειναι συμβατοι.
για το 2ο, εδω ηταν απορίας άξιο αν θα πάμε ποτέ σε DVB το 2004.
τι να πείς.
Αν το χρειαζόμαστε?
η τουρκία δεν το χρειάζεται κάν. Οι ανθρωποι ειδαν απο το 1990 το πρόβλημα του φρικτού ανάγλυφου της περιοχής τους, πεταξαν ενα δορυφόρο, στειλαν δια νόμου τα κανάλια σε αυτόν, και η αλήθεια ειναι οτι δεν την χρειάζονται.
Εμεις, αντίθετα, καιμε ρευματα της τάξεως των δεκάδων μεγαβάτ στα δεκάδες κέντρα εκπομπής, αυξάνοντας την ρήτρα μας κατα κιότο (τα λεφτά που πρέπει να πληρώνει για περιβαλλοντικά τέλη η ΔΕΗ), σε βαθμό που την πληρώνουν... τα καντήλια των τάφων που εχουνε ρολόι, εικόνα δεν αποκτήσαμε ποτέ σωστή (οι τουρκοι απο το 98 δεν χάνουνε ουτε πιξέλ), πέσαμε σαν λιμπισμένοι να αγοράσουμε (κουνια που μας κουναγε) ψηφιακους δεκτες για να ειμαστε ετοιμοι να δουμε εικόνα της προκοπης μόλις αυτή γίνει διαθέσιμη, και εγω τώρα καλουμαι να πετάξω την φορητη μου 7'' τηλεορασουλα με ενσωματωμένο DVB-T, τα 3 set-top box μου, το πεδιόμετρό μου που εχει dvbT-mpeg2, την τηλεόραση της πεθεράς μου που ακόμα πληρώνει δόσεις, την τηλεόραση του αδερφου μου που επισης ακόμα πληρώνει, 2 κολλητοι μου επίσης απο 2 δεκτες εκαστος, ενα settop box και μια τηλεόραση, φίλος επιχειρηματίας εχει φορτωθεί 15 κομμάτια των 60 ευρώ περιμένοντας την ΕΡΤ που ακοοοοομα δεν ανοιξε,
βρε δεν μας παρατάνε λεω γω, την εχουμε ανάγκη, αλλά σε λίγο σε πείσμα του Δαιδάλου ΘΑ ΒΓΩ να φωνάζω "παρανομήστε για τα θεάματα, αφου δεν εχετε λεφτά ουτε για τον άρτο....."
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ, με τους τόσους φόρους, με τα τέλη κυκλοφορίας στα υψη των ιμαλάιων, με την ανεργία να καλπάζει, με την ολική έλλειψη παραγωγής πλούτου στην χώρα, αλλά νομίζουν οτι ο κόσμος εχει λεφτά να πληρώσει 65ρες ανα τηλεόραση για να βλέπει τις μπουρδες τους.
την τηλεόραση δεν μας κόψατε, ΡΕ, ακόμα, και αυτό θελετε να κάνετε πιά.
ΦΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ,
Καναλάρχες της συμφοράς και πολιτικοι της πλάκας.