εγω δεν θα αγοράσω δέκτη. Θα αγοράσω DVB-T2 compatible τηλεόραση οταν αυτές γινουν διαθέσιμες στην αγορά.
Για την Digea, το μπασταρδεμένο φορμάτ DVB-T MPEG4 ειναι η αιχμή της τεχνολογίας. Για το BBC και την Freeview, την TNT, το ZDF και το ARD, η αιχμή της τεχνολογίας ειναι το DVB-T2 και ΗΔΗ σπάνε το κεφάλι τους πως θα χωρέσουν τα διαφορετικής κατανομής και διαμόρφωσης κανάλια ανάμεσα στα ήδη υπάρχοντα DVB-T (το σωστό, το mpeg2, και οχι το κουλουβάχατο ημίμετρο που οι ντόπιοι καναλάρχες λύσσαξαν να προσφέρουν με αντίτιμο το αυτοκολλητάκι.
Μηηην στενοχωριέστε. Μόλις το Switchover κλείσει χρόνο και γεμίσουν με τους 2ους δεκτες που θα αγοράσετε, γιατι σταθήκατε κορόιδα και αγοράσατε τηλεόραση με "ενσωματωμένη επίγεια"... αλλά στάνταρ και όχι μπάσταρδη, τότε θα σας βάλουνε με το καλό να αγοράσετε και 3ο με την σειρά δέκτη, γιατι θα "πρέπει να εκμεταλλευτουμε σωστά τον σπάνιο εθνικό πόρο των ραδιοσυχνοτήτων, να σας προσφέρουμε ακόοομα περισσότερες μπουρδες....εεε... επιλογές, και θα πρέπει να αλλάξετε για ακόμα μια φορά δέκτη, γιατί ο παλιός δεν θα υπόστηρίζει την νέα διαμόρφωση. Τι ειπατε; και το DVB-T εχει mpeg-4, αρα θα βλέπετε? ΟΟΟΧι, φίλε μου, εχει άλλη κωδικοποίηση, άλλη μορφή πακέτου, άλλη διαμόρφωση εκπομπής. Οχι , φίλε μου, ΔΕΝ θα βλέπετε.