Ερώτηση νεοφερμένου
  • Πεμ 6 Φεβ 2025, 03:55
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ερώτηση νεοφερμένου  (Αναγνώστηκε 3583 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giorgosat

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2009
Αγαπητοί συνάδελφοι,

καταρχήν συγνώμη που προσπαθώ να "κόψω δρόμο" ρωτώντας πράγματα που μάλλον έχουν ήδη απαντηθεί μέσα στις σελίδες του συγκεκριμένου φόρουμ...

Ο βασικός λόγος που έβαλα δορυφορική ήταν, όσο παράξενο και να ακούγεται, να μπορώ να βλέπω τα Ελληνικά ελεύθερα σε καλή ποιότητα αφού στην περιοχή μου (γούβα) η λήψη δεν ήταν ότι καλύτερο και δεν τα... βρήκα με το γείτονα της διπλανής πολυκατοικίας-μεγαθύριο. Επειδή όμως η συνδρομή μου στο πακέτο της Nova, που μου τα παρείχε -τα βασικά τουλάχιστον-, δεν ανανεώθηκε ο λόγος για τον οποίο στόχευσα τον Hotbird δεν υφίσταται πλέον. Βέβαια καλόμαθα στα λοιπά καλούδια του και του Astra.

Διαθέτω πιάτο 1.00 μ, 2LNB για Hotbird/Astra.

Οι ερωτήσεις μου:

1. Τα Ελληνικά είναι ελεύθερα στον Hellasat.
2. Υπάρχει καμμία περίπτωση να πιάσω τον Hellasat (δέσμη των Ελληνικών τουλάχιστον) όπως είμαι (έστω και με οριακό BER)?
3. Αν ναι στο δύο, πιά συχνότητα θα πρέπει να συντονίσω. Ο δέκτης που διαθέτω -παλιάς κοπής-έχει προεπιλεγμένη μία συχνότητα αλλά νομίζω έχει αλλάξει!!!
4. Αν όχι, υπάρχει περίπτωση με τρίτο LNB να πιάσω τα Ελληνικά κανάλια στον Hellasat?
5. Αν όχι με το LNB τί διάμετρο νέου πιάτου πρέπει να επιλέξω...
6. Για να συνειδητοποιήσω το μέγεθος της... πατάτας που έκανα κατά το "δεν ήξερες δεν ρώταγες" θα μπορούσα με μεγαλύτερο πιάτο (1.20μ.) να πιάσω και τους τρεις δορυφόρους. Έχω δει τις κεραίες εκείνες που εκτός των πολλαπλών LNBs διαθέτουν ένα είδος δεύτερου ανακλαστείρα από την πλευρά του LNB που 'φωτίζουν' το κάτοπτρο σε μεγάλη διαφορά κατεύθυνσης....αν το αποδίδω σωστά!!!

Πάντως στον μίκτη των LNBs υπάρχει ένα port διαθέσιμο για το δεύτερο πιάτο...

Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις,
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1: Δευ 2 Νοε 2009, 15:27 »
Πριν απ' όλα ρίξε μια ματιά Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε για να δεις τα ελληνικά κανάλια του HellasSat (συχνότητα 12606).
Φιλικά, Άκης

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #2: Δευ 2 Νοε 2009, 20:09 »
Τι θες?
Ελευθερα ελληνικα στον ελλάς?
Αν σε ικανοποιει ο 902, τηλεάστυ, καναλι 10 και η εκκλησία μια χαρα εισαι.Και όσο μεινει ελευθερη η κονσέρβα του αντ1.Απο εκει και περα αστο βαλε πάλι νοβα γιατι θα μεινεις χωρις τηλεόραση.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #3: Τρι 3 Νοε 2009, 08:05 »
Σκέτη απογοήτευση τα συγκεκριμένα (ελεύθερα) κανάλια. Τελικά δεν υπάρχει τίποτε χρήσιμο εκεί πάνω (εκτός ίσως του GNET)? Υπάρχουν και συνδρομητικά?

Δεν γουστάρω γενικά τις συνδρομές (βλ. NOVA), ήδη πληρώνω αρκετές σε πιό χρήσιμα πράγματα. Ως ήταν αναμενόμενο δεν πιάνω τίποτε με την υπάρχουσα υποδομή. Τουλάχιστον δεν τον βάζαν σε προσανατολισμό αντίστοιχο με τα δημοφιλή μπουκέτα? Έτσι θα είχαν μία ελπίδα θέασης!!!

Καλά γιατί ασχολείσθαι? Να υποθέσω καθαρά για το τεχνικό μέρος του πράγματος?

Ο ΟΤΕ ανακοινώνει κατά καιρούς διάφορα ψιλο-projects όπως δορυφορικό internet για σχολεία της Αλβανίας και τη παραδοσιακή παροχή υπηρεσιών ευρυζωνικότητας σε πλοία. Καλά, έτσι θα κρατήσει το δορυφόρο? Ήδη μετράει αρκετό χρόνο ύπαρξης και λειτουργίας!!!

Αποσυνδεδεμένος ΝΙΚΟΛΑΣ 213

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2009
  • Τόπος: Λαμία
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #4: Τρι 3 Νοε 2009, 12:36 »
Για το Νο 6 ερωτημα σου Με 1,20 αλουμινιου και εικονικο κεντρο τις 26 μοιρες[ΒΑDR 4-6] μπορεις να λαβεις εκτος των αλλων ενδιαμεσων δορυφορων και 39Ε- 19Ε- 13Ε μοιρες.
ΝΙΚΟΣ 2-13
Dish Gibertini OP100__LNBHumax
Rotor Sat HH120 Stab
Receiver AMIKO HD8250+- Sats75Ε-31.5W
Dish Nova 60cm-LG TV6400PLF Hotbird+Astra

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #5: Τρι 3 Νοε 2009, 13:00 »
To πρόβλημα που εχει ο κυριος ειναι ότι δεν μπορει να δει τα επιγεια καναλια όπως γινεται και σε πολλές άλλες περιοχές της Ελλαδας και πρεπει να σκαει έστω και 20 ευρω στην νοβα για να τα δει.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #6: Τρι 3 Νοε 2009, 16:16 »
Σωστά Νεκτάριε!!!

Εξηγήθηκα από την αρχή πως δεν φαντάστηκα ότι είναι ο πλέον προσφιλής λόγος να ενταχθεί κάποιος στον κόσμο της δορυφορικής. Αν και αποζημιώνομαι σε κάποιο βαθμό από πολλά άλλα ενδιαφέροντα κυρίως μουσικά αφού το πρόβλημα της Γερμανικής (κυρίως) γλώσσας εκεί που δεν υποστηρίζεται η Αγγλική είναι... αποτρεπτικό για τις ταινίες τουλάχιστον!!!

Ναι η κακή διαχείριση του ΟΤΕ είναι εμμέσως και πρόβλημά μου καθότι μη ξεχνάμε ότι μέχρι πρότινος πληρώναμε υποχρεωτικά τις υπηρεσίες του ως μοναδικού παρόχου και άρα και τις υποδομές του. Τουλάχιστον αυτές θα έπρεπε να μας διασφαλίζουν κάποια ελάχιστα πράγματα. Όπως π.χ τα κρατικά τουλάχιστον κανάλια στον Εθνικό μας (υποτίθεται) δορυφόρο!!! Και προβολή ίσως και των υπολοίπων ιδιωτικών για τους ουκ ολίγους Έλληνες της ομογένειας!!! Ή ίσως κάποια άλλα ενδιαφέροντα...  

Ευχαριστώ και για την πληροφορία για το 1.20μ. Απ'ότι καταλαβαίνω με το 1.00 μ. και τρίτο LNB αποκλείτεται η λήψη της δέσμης του για Ελλάδα!!!

Χαιρετώ
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #7: Τρι 3 Νοε 2009, 16:24 »
Παράθεση από: "giorgosat"
Απ'ότι καταλαβαίνω με το 1.00 μ. και τρίτο LNB αποκλείτεται η λήψη της δέσμης του για Ελλάδα!!!
Είναι μικρή η διάσταση. Μπορείς βέβαια να δοκιμάσεις κεντράροντας στις 26°E και λαμβάνοντας παράκεντρα τις τρεις τροχιακές θέσεις. Εννοείται βέβαια πως θα έχεις προβλήματα λήψης του δορυφόρου Astra 1H.
Φιλικά, Άκης

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #8: Τετ 4 Νοε 2009, 10:51 »
Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να υποβαθμίσω την λήψη του Astra, με το 'πλούσιο' περιεχόμενο.

Έχω BER 60+% στα περισσότερα κανάλια του Astra και κάπου τόσο για αυτά του Hotbird. Θυμάμαι ο εγκαταστάσης επιδίωκε ένα 72-74% πάνω στο πιάτο (1μ.) για τον Astra (σημείωση: έχω αρκετή κάθοδο). Υποθέτω ότι λόγω του ότι ο HB θεωρείται 'εύκολος' ο προσανατολισμός του πιάτου αποσκοπούσε στον ASTRA καθότι και του HB δεν είναι καλύτερο.

Καλημέρα
Γιώργος

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #9: Τρι 10 Νοε 2009, 16:37 »
Το ποιός δορυφόρος λαμβάνεται παράκεντρα καθορίζεται από τη θέση του LNB ως προς το πιάτο ή δεν έχει σχέση? Θυμάμαι πως ο εγκαταστάτης πρώτα τοποθέτησε το LNB για το HB κεντρικά και παράπλευρα αυτό του ASTRA. Κάνω αυτή την ερώτηση γιατί μου κάνουν εντύπωση οι σχετικά χαμηλές στάθμες BER του HB ως προς αυτές του ASTRA. Αν είχα προσανατολισμό HB για το πιάτο θα ανάμενα υψηλές στάθμες του BER π.χ. της τάξης των 75+% (85+% πάνω στο πιάτο), δεδομένου και του ότι θεωρείται πιό'εύκολος΄. Τώρα έχω 55-65% και για τους δύο (υπενθυμίζω για πιάτο 1μ.)!!!

Ευχαριστώ για τυχόν απάντηση!
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος netblues

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2008
  • Τόπος: Αθηνα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #10: Τρι 10 Νοε 2009, 18:43 »
Θα πρεπει να μας πει και την περιοχη που βρισκεσαι..

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #11: Τετ 11 Νοε 2009, 08:08 »
Αθήνα, Νότια Προάστια!!!

Αποσυνδεδεμένος netblues

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #12: Τετ 11 Νοε 2009, 08:51 »
1. Στην Αθηνα με 1 μετρο κατοπτρο αλουμινιου στοχευμενο στον Astra, δυο Lnb καλης ποιοτητας (δλδ οχι οτι φτηνοτερο βρει κανεις μπροστα του) βγαινει τοσο ο Astra οσο και ο Hotbird ΠΛΗΡΩΣ (με ελαχιστο ber αλλα χωρις σπασιματα στη δυσκολη δεσμη του Astra).. - Προσωπικα χρησιμοποιω ως καναλι αναφορας το 3sat για τη δυσκολη δεσμη.
Σε συνθηκες εντονης συνεφιας/βροχοπτωσης μπορει να ανεβει λιγο το ber η/και να εμφανιστουν σπασιματακια ακομα και στον hotbird, αλλα αυτα δεν κρατανε πολυ ωρα, και στην τελική δεν αποτελουν προβλημα.
2. Το τι λενε τα level του καθε δεκτη παραειναι στο περιπου και δεν βγαζεις και πολυ ακρη. Το μονο σιγουρο ειναι το Ber. Οσο δεν υπαρχει εισαι ΟΚ.
3. Μπορεις να δοκιμασεις λυσεις του τυπου κεντρο στους 26 και παρακεντρη ληψη, αλλα τελικα  θα ειναι χειροτερα τα πραγματα απο οτι τωρα.

Απο οτι καταλαβα. η ταρατσα ειναι δικη σου αρα δεν εχεις προβλημα τι θα βαλεις..
Στη περιπτωση σου θα εβαζα ενα 80ρι πιατο να στοχευει τον hellasat και θα αφηνα αυτο που εχεις ως εχει.
Το μονο που χρειαζεται ειναι να αντικαταστησεις το diseq 2/1 που εχεις με ενα 4/1 (και θα σου μεινει και μια πορτα ελευθερη ακομα, καθοτι τρωγοντας ερχεται η ορεξη.)

Εναλλακτικα, μπορεις να παρεις ενα νεο κατοπτρο 1.20 (μετα απο αυτη τη διασταση το κοστος ανεβαινει αποτομα) να το βαλεις να στοχευει αστρα και να λαβεις και παρακεντρα hotbird, με σαφως βελτιωμενη ληψη, και να στρεψεις αυτο που εχεις στον hellas sat.

Υπαρχει και η τριτη λυση με τα κατοπτρα με το δευτερο ανακλαστηρα και τη φαρδια δεσμη, αλλα μαλλον εισαι καλυτερα για αυτα που θες με την προηγουμενη λυση

Παντως στη θεση σου και οσο μιλαμε για τα ελευθερα ελληνικα  θα περιμενα να δω τι θα γινει με την επιγεια εκπομπη η οποια θα ξεκινησει μεχρι το τελος του χρονου απο την Αιγινα που προφανως σε ενδιαφερει και ειναι πολυ πιθανον να σου λυσει το προβλημα οριστικως.

Εαν θες λυση εδω και τωρα, η μονη πρακτικη λυση ειναι η εισαγωγικη nova με τα 20 ευρω.

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #13: Τετ 11 Νοε 2009, 10:52 »
Ευχαριστώ για την απάντηση,

η λύση με το 2ο κάτοπτρο μου φαίνεται πιό προσιτή με την έννοια ότι δεν θα χρειαστεί να πειράξω την υπάρχουσα και τις ρυθμίσεις-προσανατολισμούς. Το diseq που διαθέτω είναι 3/1, άρα κανένα πρόβλημα... Επειδή τρώγοντας μου άνοιξε όντως η όρεξη, μήπως 'παίζει' το να βάλω αντί για 80εκ. 1,20μ. με κέντρο/παράκεντρο τον Hellassat να πιάσω τίποτε Αγγλόφωνα, γιατί καλός μεν ο Astra αλλά πολύ... Γερμανόφωνος!!!

Η λύση με το κάτοπτρο για Astra των 1,2μ. θα ήταν καλύτερη για νέα αρχική εγκατάσταση και φαντάζομαι η διαφορά των 20cm θα βελτίωνε τα λίγα (νομίζω) οριακά κανάλια του ASTRA, όπως το Deluxe Music.

Πάντως την απορία με τη χαμηλή σχετικά στάθμη του HB εξακολουθώ να την έχω. Αφού με τα πιατάκια της NOVA είναι δυνατή η λήψη του, δεν θα έπρεπε με το 1μ. και το LNB στο κέντρο να γ...μεί και να δέρνει?

Ευχαριστώ και για την πληροφόρία για DIGEA από Αίγινα, καθότι είχα υποθέσει την πεπατειμένη του Υμηττού με την οποία ούτως ή άλλως έχω πρόβλημα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα εκτός των αναλογικών από Υμηττό δεν λαμβάνω καθόλου ΕΡΤ ψηφιακή. Όταν δοκίμασα εσωτερικό ενισχυτή πάνω στον κεντρικό την έπιασα αλλά όπως αναμενόταν γέμισα είδωλα και ενισχύθηκε και ο θότυβος στα υπόλοιπα. Μόνο ο ALPHA λαμβάνεται 'καμπάνα'.

Χαιρετώ
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος netblues

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #14: Τετ 11 Νοε 2009, 11:13 »
Κοντα στον hellasat υπαρχουν τουρκικα, αλλα οχι και τοσα αγγλικα..
Αν ψηνεσαι για αγγλικο περιεχομενο τοτε θες τις 28Ε κατι εντελως αναποδα απο τον hellasat.
Βεβαια και εκει θελει τη σχετικη συνδρομη, κυκλοφορουν ομως καμποσα fta.
Σου συνιστω να πας να παρεις ενα (η και τα δυο ) μηνιαια περιοδικα δορυφορικων και να διαβασεις τους πινακες που εχουν μεσα αναλυτικα.
η πληροφορια υπαρχει βεβαια και στα lyngsat, kingsat αλλα στο χαρτι ειναι ευκολοτερο να αποκτησεις εικονα του τι κυκλοφορει και μετα αποφασιζεις τι θελεις.
Diseq 3/1 πρωτη φορα ακουω... Εισαι σιγουρος?

Με το 1 μετρο που εχεις, κατι τρεχει..
Η εχει γυρισει το πιατο, η ειναι στραβο η το lnb εχει χαιρετησει ή κατι το σκιαζει...

Παντως αν ανεβεις στη ταρατσα/φερεις τεχνικό, μικρες οι διαφορες..
Και αφου μαλλον υπαρχει προβλημα και με τις 19.
Ξαναστηστο απο την αρχη.

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #15: Τετ 11 Νοε 2009, 14:40 »
Θα αναζητήσω κανένα περιοδικό του χώρου γιατί σίγουρα δεν μπορώ να λύσω τις απορίες μου στο παρόν forum... Να καλύψω τουλάχιστον τις βασικές γνώσεις!

Για το diseq υπέθεσα πως είναι η διάταξη που συνδέεις τα όποια LNB προκειμένου να οδηγήσεις το σήμα τους σε μία ομααξονική γραμμή μεταφοράς. Το 3/1 που έγραψα εννοούσα πως έχει τρεις εισόδους απο τις οποίες χρησιμοποιώ ήδη τις δύο και άρα περισσέυει μία για να χρησιμοποιήσω για το LNB του πιάτου για Hellasat. Καταλαβαίνω λοιπόν ότι δεν πρόκειται γι'αυτό που περιέγραψα!!!

Όπως είναι εγκατεστημένο δεν έχω πρόβλημα λήψης και επιπλέον λαμβάνω και από άλλους δορυφόρους, όπως Amos, Europestar, Hispat, Eurobird 1 και κάποιους ακόμα που δεν θυμάμαι. Επίσης λαμβάνω σχετικά σταθερά ακόμα και με πολύ χαμηλό BER π.χ. Αλ Τζαζίρα children με BER 26-30% και σταθερότητα εικόνας στο 100% του χρόνου!!! Θα περείμενα λοιπόν κατ'αντιστοιχία το BER για HB στο δέκτη να ήταν >80% !!!. Μου έκανε επίσης εντύπωση ότι είδα το μπουκέτο του NOVA νομίζω και στον Hispat και αναρωτήθηκε σε ποιούς απευθύνεται, ίσως κάποιους ομογενείς? Πάντως και το ΡΙΚSAT παίζει σε διάφορους δορυφόρους και αυτό ήταν που επίσης μου έκανε εντύπωση!!!

ΥΓ. Δεν ενδιαφέρομαι για τα Τουρκικά!

Χαιρετώ και πάλι,
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος netblues

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #16: Τετ 11 Νοε 2009, 15:32 »
Δεν ειπε κανεις οτι δεμ μπορεις να λυσεις τις αποριες σου εδω..
ΕΙΠΑ οτι οι ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ στις πισω σελιδες των περιοδικων ειναι ευκολοτερες απο τα site πληροφορησης δορυφορων, οπως αυτο

Σωστα υπεθεσες για το diseq. Εγω ειπα απλως οτι δεν υπαρχει 3 εισοδων 1 εξοδου.. Ειτε 2 ειτε 4...

Αποκλειεται να λαμβανεις απο αλλους δορυφορους, και φυσικα δεν υπαρχει Nova στον Hispasat....

Αν και δεν ξερω τι δεκτη εχεις, προφανως το configuration του diseq του δεκτη ειναι λαθος, οποτε προσπαθει να λαβει τις συχνοτητες που εχει μεσα για τα transpoders διαφορων δορυφορων. Οπου ταιριαξει η συχνοτητα κατεβαζει καναλια, τα οποια ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ειναι σε αλλο δορυφορο. Ειναι 100% βεβαιο οτι δεν ειναι.

Αποσυνδεδεμένος dream21

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #17: Παρ 20 Νοε 2009, 16:22 »
μια ερωτηση  το weathertv προσπαθω να το πιασω μεσω hellas sat2 και dreambox 500+ και ενω στην αναζητηση καναλιων βαζω κανονικα τα στοιχεια και μου δειχνει οτι βρισκει τον transpoder δεν μου προσθετει κανενα καναλι στην λιστα καναλιων.μηπως ειναι HD και δεν μπορω να το δω επειδη ο δεκτης δεν ειναι HD?
TV Samsung UE46D7000
Dreambox  500+ 800HD SE
Τ90 :4.8E-9E-13E-16E-19.2E-23.5E-28.2E-39E-42E
LNBS 9X INVERTO Black Ultra 0.1db
Diseqc 16/1 EMP-CENTAURI Σε λίγο καιρό Τ90:30W 15W 12W 7W 4W 0.8W :)

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #18: Σαβ 21 Νοε 2009, 15:29 »
Προσπαθείς να λάβεις το weather tv?
Γιατί, ξεκίνησε?
Ποιες παραμέτρους βάζεις στο δέκτη σου?
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος tsakman

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2008
  • Τόπος: Αθήνα-Άρτα
    • Tsakman
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #19: Σαβ 21 Νοε 2009, 22:51 »
WTV Feed (Ελευθ.), Hellas Sat 2 – 39Ε, 11142V, 2740, 3/4

Το βρήκα εδώ

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #20: Κυρ 22 Νοε 2009, 00:20 »
Καλα τοειχα πει ότι θα βγαινει παρεα με το σκόρερ αφου η ιδια εταιρια ειναι ο provider.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος dream21

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #21: Κυρ 22 Νοε 2009, 09:09 »
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Προσπαθείς να λάβεις το weather tv?
Γιατί, ξεκίνησε?
Ποιες παραμέτρους βάζεις στο δέκτη σου?

Ναι μου στειλανε  email προχθες
Αγαπητέ κύριε χχχχχχχχχ

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Σας ενημερώνουμε ότι η μετάδοση των δελτίων μας γίνεται καθημερινά στις 13:00 και 19:00 μέσω Hellas SAT. Σας παραθέτουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά λήψης:

Satellite: HellasSat2 39°E
Freq: 11.142 GHz
Pol: Vertical
Sym. Rate: 2.740
FEC: ¾

Τα Δελτία Καιρού είναι μια υπηρεσία του WTV που παρέχεται προς περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας.

Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση.

Με εκτίμηση
Γιάννης Μάρκου
WTV - Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
TV Samsung UE46D7000
Dreambox  500+ 800HD SE
Τ90 :4.8E-9E-13E-16E-19.2E-23.5E-28.2E-39E-42E
LNBS 9X INVERTO Black Ultra 0.1db
Diseqc 16/1 EMP-CENTAURI Σε λίγο καιρό Τ90:30W 15W 12W 7W 4W 0.8W :)

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 06/02/2025 (00:38)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 06/02/2025 (00:37)
* Απ: Περιοδικά Δορυφορικής που κυκλοφορούν στην Ευρώπη  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 05/02/2025 (23:45)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: digital1234 Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (22:04)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: demos.tryphonos Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (21:54)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: digital1234 Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (19:22)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: dr_virus Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 05/02/2025 (19:20)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (19:15)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: digital1234 Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (18:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 05/02/2025 (13:35)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 05/02/2025 (10:31)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 05/02/2025 (10:30)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 05/02/2025 (10:22)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (08:35)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 05/02/2025 (08:32)
* Απ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ & FEEDS LAUNCHES   Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 05/02/2025 (00:35)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 05/02/2025 (00:24)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 04/02/2025 (23:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (23:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (22:35)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 04/02/2025 (22:16)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 04/02/2025 (22:10)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: panostvtv Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 04/02/2025 (22:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ   Μέλος: bill82 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (21:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (21:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (21:36)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 04/02/2025 (21:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 04/02/2025 (21:10)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ   Μέλος: TRONIX Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (20:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (20:24)