Έκανα κάτι τελευταίες αλλαγές. Τέλειο τοπικά deviation με Μ.Ο. 75 και peak μέχρι 80. Με ανεβασμένο RDS, οχι τόσο όσο θέλεις Πάνο, αλλά καλύτερα από χθες.
Σχετικά με το PI σήμερα είχα κάτι δοσοληψίες με ΕΣΡ και έιδα αυτό:
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΟπότε υποθέτω ότι ο νομοθέτης αργά ή γρήγορα και αν ποτέ γίνει η αδειοδότηση θα μας δώσει δικό του PI.
Σχετικά με την έντασή μας και γενικά τους σταθμούς του νησιού ας πω αυτά:
Έχουμε κατευθυνόμενα δίπολα, που κοιτάνε προς Αργοστόλι (4). Οπότε Νότια, βγαίνουμε με τον "κώλο" τους. Ο Παλμός υπολογίζω ότι βγαίνει με 2KW, o Galaxy λογικά με λιγότερο από 1, ενώ τα 4 δίπολα του κοιτάνε Κέρκυρα.
103,9 και 96,5 λογικά βγαίνουν από τον ιστό του πρώην STAR στον AINO στα 50 μέτρα (υπολογίζω)... που μετά την digea το star αναγκάστηκε και τον έδωσε για 5.000€ !!! Είναι κανονικός πυλώνας αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Οπότε όποιος είχε τα "κονέ" και το έμαθε πρώτος... τον πήρε. Εγώ προσωπικά αν το μάθαινα... θα πούλαγα ακόμη και το αμάξι μου για να πάω εκεί.
Παιδιά δεν είναι κάτι να βγούμε και εμείς με 2,5KW απλά θα χρειαστώ +400-500 ευρώ τον μήνα. Οπότε... μόλις βρεθεί ένας διαφημιζόμενος Πελοπόννησο, θα δούμε φως.
Άσε που έχουμε πάρει πολλές φορές επιστολή από ΕΕΤΤ για παραπάνω db στο βορειοδυτικά, οπότε χαμήλωσα κι άλλο.
Είναι καλός και χρήσιμος ο ερασιτέχνης, αλλά αν μπει κάποιος στον χορό, είναι λιγάκι πιο δύσκολο.
Δεν τα λέω αμυνόμενος αυτά, μην με παρεξηγήσετε το ύφος μου, απλά ήθελα να σας μεταφέρω λίγο μία εικόνα εκ των έσω, να ξέρετε και τι γίνεται στην αντίπερα όχθη των δεκτών σας.
Όπως είπα και πριν, εγώ σας ευχαριστώ που υπάρχετε γενικά.
Και μία ερώτηση, χθες έβαλα άλλο μηχάνημα και λογικά έχει αλλάξει ο λοβός του σήματος (150 watt λιγότερα). Αν υπάρχει κάποια δραστική αλλαγή θα ήθελα να μου πείτε.