Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κεφαλληνίας & Ζακύνθου)
  • Δευ 27 Ιαν 2025, 04:02
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κεφαλληνίας & Ζακύνθου)  (Αναγνώστηκε 60972 φορές)

0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_65

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2011
αν και υποπτη η παρατηρηση( :arrow κανει μπαμ οτι κρυβει συμφερον)
η απαντηση που δινει τη λυση στο "προβλημα" (σου) ειναι:το χαμηλωσαν στα 8! 10 επαιζαν...

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Γιώργο γιατί είναι ύποπτη η παρατήρηση? Και τι σημαίνει το χαμήλωσαν από τα 10 στα 8 για εμάς τους απλούς θνητούς?
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Satleo Maniac
α)δεν γραφεις 1ο ποστ -οντας γνωστης:"έχει μπροστά του τον μισό ορεινό όγκο του νησιού/πολύ ασθενικό μεν,ίσα που ακούγεται/Ίσως με ραδιόφωνο αυτοκίνητου βγαίνει καλύτερα"- οτι σου εκανε εντυπωση κατι που παιζει με 10κιλα!
σημ: ο,τι ειναι σε " "  :arrow ειναι σαν να μας ρωταει: :arrow εσεις πως τον ακουτε τον ντερτι?  :whistle  
β)ενδιαφερον με πλαγιο τροπο για χρηση της εν λογω συχνοτητας στο συγκεκριμενο σημειο.
εχουν λεφτα οι καραγιωργοπουλοι, ολοκληρο οικοπεδο εχουν στο κε παναχαικο, τι ειναι 10Kw γι αυτους ;) .
αν δεν ειναι συμφερον-εφφε τοτε τι ειναι?

Αποσυνδεδεμένος radiophonic

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
γατονι εισαι
Που το περιεργο; Μπορει να κανει αντανακλαση ή οχι;

• Satleo Maniac
ελα, που εσυ δεν τα ξερεις ;)
χοντρικα:το αναλογικο σημα οπου "πεφτει" ενα μερος της ενεργειας του απορροφαται/αλλαζει η φαση του κλπ,
με αποτελεσμα τη μειωση της ενεργειας του, σε σχεση με το ποση ενεργεια ειχε πριν ανακλαστει.
το οποιο μεταφραζεται: μετα απο καθε ανακλαση  :arrow χαιρετα μας τον (γνωστο σε ολους) πλατανο!

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
Το ότι περνά τον ορεινό όγκο δεν λέγεται αντανάκλαση αλλά  περίθλαση. Κάθε σημείο του ορεινού όγκου είναι σα να εκπέμπει εκ νέου το σήμα αλλά με τεράστιες απώλειες σε ενέργεια.

Αντανάκλαση θα ήταν αν χτύπαγε Ιταλία ή Ιθάκη ή σε καμία ξέρα και γύριζε πίσω

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

• Satleo Maniac
:offtopic καλο ειναι πριν απαντησουμε να κοιταμε εστω τι γραψαμε παραπανω...  
για αντανακλαση ρωτησες για ανακλαση σου απαντησα.
τωρα που ειδες πατρα-κεφαλλονια  :arrow ανακαλυψες την περιθλαση, μην τρελαθουμε :crazy: κιολας.

μιλαω χωρις τονο και το ληγω εδω. :wave:  :offtopic

Αποσυνδεδεμένος blackbull90

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Πάτρα
Όπα ρε παιδιά χαλαρώστε..Μια αναφορά έκανα και χρησιμοποίησα το "λεξιλόγιο" σας (μιας και διαβάζω καιρό το forum ως επισκέπτης) κι εσείς σονι και καλά να με βγάλετε ότι είμαι το αφεντικό του σταθμού.Το ότι μου έκανε εντύπωση  δεν κρύβει απολύτως κανένα συμφέρον και δε καταλαβαίνω φίλε Γιώργο πως εβγαλες αυτό το συμπέρασμα.Οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες πάνω στα ραδιοφωνα και γι αυτο μου κάνε εντυπτώση το ότι εφτανε. σημα ως εδω.

Αποσυνδεδεμένος radiophonic

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
Παράθεση από: "george_65"
:offtopic καλο ειναι πριν απαντησουμε να κοιταμε εστω τι γραψαμε παραπανω...  
για αντανακλαση ρωτησες για ανακλαση σου απαντησα.
τωρα που ειδες πατρα-κεφαλλονια  :arrow ανακαλυψες την περιθλαση, μην τρελαθουμε :crazy: κιολας.

μιλαω χωρις τονο και το ληγω εδω. :wave:  :offtopic

Καλα δε βλεπεις οτι ειμαστε διαφορετικα ατομα;;;;; :crazy:  :crazy:  :crazy:

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
radiophonic radiobuzzer μπερδεψε τα ραδια ο γιωργος

Παράθεση από: "blackbull90"
Όπα ρε παιδιά χαλαρώστε..Μια αναφορά έκανα και χρησιμοποίησα το "λεξιλόγιο" σας (μιας και διαβάζω καιρό το forum ως επισκέπτης) κι εσείς σονι και καλά να με βγάλετε ότι είμαι το αφεντικό του σταθμού.Το ότι μου έκανε εντύπωση  δεν κρύβει απολύτως κανένα συμφέρον και δε καταλαβαίνω φίλε Γιώργο πως εβγαλες αυτό το συμπέρασμα.Οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες πάνω στα ραδιοφωνα και γι αυτο μου κάνε εντυπτώση το ότι εφτανε. σημα ως εδω.

οι πατρινοι βγαινουν εδω πανω Αρτα αυτοι που παιζουν απο παναχαικο με σημα οχι δυνατο αλλα αρκετο για να παιζουν καλα.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• Satleo Maniac
οντως σας μπερδεψα :hammer , δεν ξαναξενυχταω!

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "blackbull90"
Φίλε μου καλωσόρισες, δεν υπάρχει θέμα, και χαίρομαι να έχουμε αναφορές από όλα τα μέρη της Ελλάδας! Κατόρθωσες να βγάλεις και άλλους ισχυρούς από το Παναχαϊκό?

• Αρχάριο μέλος
Καλημέρα φίλε mcelliot και καλώς σας βρήκα!Εντάξει το καταλαβαίνω ότι μπορεί να φανεί παράξενο λόγω οτι είμαι καινούργιο μέλος στο forum αλλά ούτε από κανένα σταθμό είμαι ούτε και συμφέροντα έχω από κανέναν.  :)

Πίσω στο θέμα μας,εκτός απ' το 105.7 κατάφερα να βγάλω (αν και ελάχιστο σήμα) από Φάσμα 99.7 αλλά και από Χρώμα 102.1 από Παναχαικό.Βέβαια και οι δύο μπλεκόντουσαν με άλλους σταθμούς οπότε ήθελε ακρίβεια εκατοστού για να πιάσουν (μέσα από πολλά παράσιτα φυσικά).Στο προηγούμενο post μου ανέφερα οτι με ραδιόφωνο αυτοκινήτου ίσως βγαίνουν καλύτερα γιατί απ ότι ξέρω πιάνουν πιο καλό σήμα σε σχέση με τα κινητά.Χαρακτηριστικά να αναφέρω ότι στο Ληξούρι με ραδιόφωνο αυτοκινήτου βγαίνει πολύ καλά ο Ρυθμός 94.3 από Ζάκυνθο ενώ στο smartphone μου βγαίνει με μέτριο σήμα.

• SatLeo Legend
Το ραδιόφωνο γενικά έχει καλύτερη διάδοση από την τηλεόραση και σταθμοί με ισχυρά σήματα μπορούν να ακουστούν αρκετά μακριά αρκετές φορές! Σε αυτό κάποιες φορές βοηθούν ανακλάσεις ή περιθλάσεις του σήματος, από περίθλαση έχω μόνιμη λήψη στην Πολίχνη που μένω σταθμών από το Δοβρούτσι Λάρισας αν και πολύ σημειακά και δύσκολα! Πες μας αν θες και το όνομά σου btw!

• Αρχάριο μέλος
Κατάλαβα,Χρήστο με λένε!

Σήμερα έκανα πάλι μια δοκιμή με το smartphone σε ένα ύψωμα στην αρχή του Ληξουρίου και έβγαλα και πάλι και τους 3 που προανέφερα με καλύτερο σήμα απ ότι τις άλλες φορές.

Φάσμα 99.7 - Καλό σχετικά σήμα (αν και μπλεκόταν)
Χρώμα 102.1/Ντέρτι 105.7 - Μέτριο προς σχετικά καλό
Βίντεο δυστυχώς δεν είχα να βγάλω αλλά ηχογράφησα κάποια μικρά αποσπάσματα.Αν θέλετε μπορώ να τα ποστάρω.

• SatLeo Legend

• Αρχάριο μέλος
Έχουμε και λέμε!

Χρώμα 102.1
[spoiler:w247u80n]Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε[/spoiler:w247u80n]
Ντέρτι 105.7
[spoiler:w247u80n]Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε[/spoiler:w247u80n]
Φάσμα 99.7 / Χρώμα

Συνδεδεμένος panos456

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Πύργος Ηλείας
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
Σταθμός PI
Ionian Galaxy 90.8 5400
Cosmos FM 96.5 1038
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

Αποσυνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2010
  • Τόπος: Κεφαλονιά
PI
ERT-ERA2 1202
ERA Sport 106,8 1204
Kis Fm  100,6 1301
Εκκλησιά της Ελλάδας 103,3 111E

• SatLeo Legend
Με τι παίρνετε το PI?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
1)Εγώ με SpiritFM Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
2)RDS Spy Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε συνδέεις το στερεοφωνικό με την κάρτα ήχου.

Συνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Με το πρόγραμμα RDS Spy, ένα ραδιόφωνο, καλώδιο ήχου και μία κάρτα ήχου τουλάχιστον 192 ΚΗz στην εγγραφή.
Καλό θα ήταν να το κατέβαζαν όλοι όσοι ασχολούνται με το ραδιόφωνο στο φόρουμ, γιατί πολλές περιοχές της Ελλάδας είναι άγνωστες από πλευράς RDS!
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686

• SatLeo Legend
Ναι, σόρι για το offtopic. Δεν ήξερα ότι το RDS περνάει μέσα από το κανονικό κανάλι ήχου προς άλλες συσκευές. Όσο για το Spirit FM το έχω αγοράσει αλλά δεν εμφανίζει PI. πρέπει να το κοιτάξω

Αποσυνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend

Αποσυνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
Στο spirit fm ο Cosmos FM 96.5
η συσκευή που εκπέμπει το rds Ιταλίας

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
νομιζω το εχει στο RT καποιος σταθμος μου εβγαζε το ιδιο μηνυμα αλλα δεν θυμομουν ποιος
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Συνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Συχνότητα Σταθμός PI PTY
88.6 Island FM 1000 None
94.3 Ρυθμός 1058 Pop Music
97.6 Stigma Radio 101F Culture

Παρατηρήσεις για τους σταθμούς από Ζάκυνθο με RDS από Πύργο Ηλείας:
Ο Island FM 88.6 έχει αρκετή υπερδιαμόρφωση, το πιο αδύναμο σήμα από Σκοπό, αν και νομίζω πως έχουν αυξήσει ισχύ, αλλά έχει πολύ καλό RDS χωρίς Radiotext, TP, EON, CT. Εμφανίζεται με δυσκολία ακόμα και με χαμηλό σήμα χωρίς να λοκάρει το ραδιόφωνο. Όταν πέφτει φέρον, το RDS βγαίνει χωρίς προβλήματα. Ο Ρυθμός 94.3 έχει πολύ καλό ήχο και είναι το καλύτερο σήμα από Σκοπό, όπως επίσης έχει και το καλύτερο RDS. Χωρίς Radiotext μεν, αλλά με σωστό ρολόι στο CT και ενεργοποιημένο το EON (χωρίς περασμένες πληροφορίες βέβαια). Ο Στίγμα 97.6 πρέπει να έχει αυξήσει ισχύ τώρα τελευταία. Με πολύ καλό ήχο χωρίς υπερδιαμόρφωση αλλά ο πιλότος του RDS είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Βγαίνει με πολύ μεγάλη δυσκολία στον Πύργο. Με ενεργοποιημένα τα TP, EON (χωρίς περασμένες πληροφορίες), CT (νομίζω πάει μία ώρα πίσω).

Ένα μεγάλο παράπονο για τον Bravo 89.6: Καλή μουσική παίζει με πολύ καλό ήχο, αλλά... έχει τον χειρότερα ρυθμισμένο πιλότο στο RDS που έχω δει ποτέ! Το μόνο μέρος που βγαίνει το RDS είναι προφανώς η Ζάκυνθος και τα μέρη που έχουν οπτική επαφή με το Σκοπό. Αφού πίστευα πέρυσι όλο το χειμώνα πως το είχαν βγάλει! Έπρεπε να κατέβω στην παραλία το καλοκαίρι για να καταλάβω με το κινητό ότι έχουν ακόμα το RDS! Με αποτέλεσμα να μην ξέρω σχεδόν τίποτα για τις πληροφορίες του RDS!

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "maarinos"
PI
ERT-ERA2 1202
ERA Sport 106,8 1204
Kis Fm  100,6 1301
Εκκλησιά της Ελλάδας 103,3 111E

PTY 100,6 pop
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος panoslixouri13

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2013
Στο Ληξουρι Κεφαλονιας πιανω εδω και 3 μερες στα AM 1602 εναν σταθμο με παλια λαικα..μαλλον ειναι απο την γυρω περιοχη γιατι πιανει τελεια ολη μερα...

Συνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Εδώ και 2 μήνες ο Island FM έχει βγάλει το RDS.

Στάλθηκε από το ST26i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/01/2025 (01:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/01/2025 (23:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/01/2025 (22:38)
* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: vasilisp Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 26/01/2025 (20:55)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/01/2025 (20:45)
* Απ: Κεραία λήψης σημάτων ραδιοφώνου DAB+ σε κεντρική εγκατάσταση πολυκατοικίας ή ΙΧ  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 26/01/2025 (19:27)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/01/2025 (15:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: achaios Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/01/2025 (15:16)
* Απ: Άθλια λήψη μιάς νεκρής αναμετάδοσης στην συχνότητα 31.  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 26/01/2025 (14:45)
* Απ: Άθλια λήψη μιάς νεκρής αναμετάδοσης στην συχνότητα 31.  Μέλος: kyria_kous_tv_archive Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 26/01/2025 (14:17)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 26/01/2025 (14:16)
* Απ: Οι ψηφιακές DX επίγειες λήψεις μας  Μέλος: kyria_kous_tv_archive Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 26/01/2025 (14:12)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/01/2025 (10:39)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/01/2025 (10:24)
* Απ: Intelsat 38 (AzerSpace 2) στις 45°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/01/2025 (04:17)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 25/01/2025 (22:05)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/01/2025 (21:58)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/01/2025 (21:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/01/2025 (20:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/01/2025 (20:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/01/2025 (18:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (18:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (18:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/01/2025 (17:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (16:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (15:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (14:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (13:51)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 25/01/2025 (13:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: channelos Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (13:40)