Συχνότητα Σταθμός PI PTY
88.6 Island FM 1000 None
94.3 Ρυθμός 1058 Pop Music
97.6 Stigma Radio 101F Culture
Παρατηρήσεις για τους σταθμούς από Ζάκυνθο με RDS από Πύργο Ηλείας:
Ο Island FM 88.6 έχει αρκετή υπερδιαμόρφωση, το πιο αδύναμο σήμα από Σκοπό, αν και νομίζω πως έχουν αυξήσει ισχύ, αλλά έχει πολύ καλό RDS χωρίς Radiotext, TP, EON, CT. Εμφανίζεται με δυσκολία ακόμα και με χαμηλό σήμα χωρίς να λοκάρει το ραδιόφωνο. Όταν πέφτει φέρον, το RDS βγαίνει χωρίς προβλήματα. Ο Ρυθμός 94.3 έχει πολύ καλό ήχο και είναι το καλύτερο σήμα από Σκοπό, όπως επίσης έχει και το καλύτερο RDS. Χωρίς Radiotext μεν, αλλά με σωστό ρολόι στο CT και ενεργοποιημένο το EON (χωρίς περασμένες πληροφορίες βέβαια). Ο Στίγμα 97.6 πρέπει να έχει αυξήσει ισχύ τώρα τελευταία. Με πολύ καλό ήχο χωρίς υπερδιαμόρφωση αλλά ο πιλότος του RDS είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Βγαίνει με πολύ μεγάλη δυσκολία στον Πύργο. Με ενεργοποιημένα τα TP, EON (χωρίς περασμένες πληροφορίες), CT (νομίζω πάει μία ώρα πίσω).
Ένα μεγάλο παράπονο για τον Bravo 89.6: Καλή μουσική παίζει με πολύ καλό ήχο, αλλά... έχει τον χειρότερα ρυθμισμένο πιλότο στο RDS που έχω δει ποτέ! Το μόνο μέρος που βγαίνει το RDS είναι προφανώς η Ζάκυνθος και τα μέρη που έχουν οπτική επαφή με το Σκοπό. Αφού πίστευα πέρυσι όλο το χειμώνα πως το είχαν βγάλει! Έπρεπε να κατέβω στην παραλία το καλοκαίρι για να καταλάβω με το κινητό ότι έχουν ακόμα το RDS! Με αποτέλεσμα να μην ξέρω σχεδόν τίποτα για τις πληροφορίες του RDS!