Εδώ μπορούμε να πούμε με σιγουριά πλέον ότι
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το κανάλι 45 (ας σταματήσει το TV5) ώστε να εκπέμψει η ΒΟΥΛΗ από τα Ακαρνανικά και μακάρι να μην κάνουν πατάτα με το 66!!!
Τότε θα μπορεί να πάει το TV5 στο 33 τοπικά, αφού θα υπάρχει η συχνότητα των Ακαρνανικών. Να συμπληρώσω τέλος και μια μικρή παρεμβολή του Mega στα Ακαρνανικά από το Planet (Αίνος) κατά διαστήματα!!!
Μας έλειπε πραγματικά το Αγρίνιο από τον χάρτη!
Βλέπω όντως ότι λαμβάνει από όλα τα γειτονικά του Κ.Ε. και αυτό δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα παρεμβολών!
Έχω διορθώσει/συμπληρώσει τα Κ.Ε. αλλά θα τα καθαρογράψω σε κατηγορίες ανά Κ.Ε. πιο κάτω!
Παρεμπιπτόντως το Κ.Ε. Αγρινίου λέγεται απ' όσο ξέρω Προφήτης Ηλίας και ο ΑΝΤ1 δίνει την 22 από εκεί, κατι που προφανώς δεν ισχύει και δεν ξέρω αν ίσχυε παλιότερα!
Τo NEW είναι τοπικό κανάλι του Αγρινίου?
Ναι, το ΚΕ Αγρινίου είναι στον Προφήτη Ηλία. Ο ANT1 έπαιζε πολύ παλιά στο 22 και στη συνέχεια η συχνότητα καταλήφθηκε από το NEW που απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να είναι κοινής ιδιοκτησίας με το "ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ TV" (καμμία σχέση με Ναύπακτο). Και τα δύο έχουν τηλεαγγελίες, ροζ γραμμές, ταινίες και τίποτε παραπάνω.