Μερικα χιουμοριστικα σχολια στο facebook της DIGEA. Η αγνοια του κοσμου και των λεγομεnων τεχνικων-εγκαταστατων με τις απαντησεις που δινονται απο τη DIGEA προσφερουν πολυ γελιο ....
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΛΛΗΣ να ερθη η digea να μου κανει τη ρυθμιση,δεν την πληρωσα????την πληρωσα αγοραζοντας το μηχανημα....να ερθη αυριο κιολας....
Μου αρέσει! · Απάντηση · 21 Νοεμβρίου στις 1:48 π.μ.
Digea ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΛΛΗΣ η Digea, δεν έχει καμία σχέση ούτε με πωλήσεις αποκωδικοποιητών, ούτε με οτιδήποτε έχει να κάνει με τη λήψη του ψηφιακού σήματος από τους τηλεθεατές (κεραίες, ενισχυτές ή ότι άλλο). Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες σε κανάλια και κατά συνέπεια δεν πληρώσατε τίποτε στην εταιρεία. Επειδή όπως προκύπτει από το σχόλιο σας μάλλον σας έχουν παραπληρφορορήσει σχετικά με το τι πληρώνετε και που να σας ενημέρωσουμε ότι και τα κανάλια που βλέπετε με ψηφιακό σήμα είναι ελεύθερης λήψης και γι αυτό δεν πληρώνετε τίποτε για να τα δείτε. Κατά συνέπεια για να σας συντονίσουν τον αποκωδικοποιητή, θα πρέπει να απευθυνθείτε εκεί που τον αγοράσατε ή σε κάποιον ειδικό.
Δαμιανος Τσιμπας ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΚΕΡΑΙΕΣ !!!!!ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΚΩΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟ 4 ΑΠΟ 28 ΚΑΝΑΛΙΑ!!!!!Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟΔΙΚΩΠΟΙΗΤΗΣ
?ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΦΟΣΩΝ ΟΜΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ 4 ΚΑΝΑΛΙΑ
?
Μου αρέσει! · 21 Νοεμβρίου στις 11:45 π.μ.
Digea Δαμιανος Τσιμπας η Digea δεν έχει καμία σχέση με πωλήσεις αποκωδικοποιητών κεραιών ή οτιδήποτε άλλο σχετικό για τη λήψη του ψηφιακού σήματος. Απευθυνθείτε στην εταιρεία κατασκευής του αποκωδικοποιητή ή στο κατάστημα λιανικής που τον αγοράσατε.
Monk Nick Και σε ολες τις χώρες του κόσμου δηλαδή, υπήρχε μονοπώλιο και νταβατζιλίκι οπως αυτό της Digea ;
Μου αρέσει! · 21 Νοεμβρίου στις 5:01 μ.μ.
Digea Monk Nick σε ότι αφορά στο μονοπώλιο που λέτε, έχει ήδη απαντήσει σε σχετικό ερώτημα Έλληνα ευρωβουλευτή η αρμόδιας Επίτροπος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέλυ Κρούς, ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Σε ότι αφορά στη γλώσσα που χρησιμοποιείται για την διατύπωση των απόψεων σας, θα σας παρακαλούσαμε την επόμενη φορά να παραμείνετε στο πλαίσιο της κοσμιότητας.