DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!
  • Κυρ 19 Ιαν 2025, 11:45
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  (Αναγνώστηκε 333857 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΦΙΛΙΠΠΟΣ

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
Παράθεση από: "Lewnidas30"
Παιδια εχετε καλο σημα της DIGEA στις περιοχες του κορινθιακού?

Σε εμενα ενω η συχνότητα 37 παιζει αψογα τα: ANT1, ALTER, ALPHA. MACEDONIA
Στην συχνότητα 43 τα καναλια: MEGA, SKAI, STAR παιζουν με διακοπές ορισμένες φορές (αλλοτε τακτικα, αλλοτε αραια).

Τι συμβαίνει γνωριζει κανεις? Μηπως πεφτει καμια παρεμβολή απο το πρώην PATRA TV που επαιζε αναλογικα στην συχνοτητα αυτη παλαιοτερα?

Δεν νομιζω παντος οτι οφειλεται σε προβλημα της Digea.
Έχεις απόλυτο δίκιο Λεωνίδα. Το κακό είναι ότι το πρόβλημα βλέπω να λύνεται το… 2012. Το καλό είναι ότι οι άνθρωποι της Digea γνωρίζουν το πρόβλημα και θέλω να πιστεύω πως οι ίδιοι κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να το επιλύσουν.
Με ανησυχεί πάντως το γεγονός. Κι αυτό επειδή διαβάζω καθημερινά αναρτήσεις φίλων εδώ στο φόρουμ που αδημονούν να έρθει και στην δική τους περιοχή η περίφημη ψηφιακή «μετάβαση». Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα έπρεπε. Είναι πολλά τα προβλήματα. Υπάρχουν ισχυρές παρεμβολές, σε σημείο που χάνεται εντελώς το σήμα και για ώρες ολόκληρες. Η κακοκαιρία κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Αρκεί να αναλογιστούν όσοι μας διαβάζουν ότι όταν λέω πως χάνεται το σήμα, σημαίνει αυτόματα πως χάνω και δεν βλέπω 4 κανάλια.
Το παράδοξο είναι πως τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ δεν παθαίνουν τίποτα. Βράχος!
Περισσότερο αγωνιώ για τις περιοχές που λέγεται ότι σύντομα θα διακοπεί πλήρως το αναλογικό σήμα και θα εκπέμπει μόνο ψηφιακό. Τουλάχιστον ας εγγυηθεί προηγουμένως η Digea στους ανθρώπους των περιοχών αυτών, πως θα βλέπουν απρόσκοπτα 24 ώρες/24ώρο τηλεοπτικό πρόγραμμα πριν προχωρήσουν.
Καλό θα ήταν η Digea στην ιστοσελίδα της εκτός από το χρονοδιάγραμμα να προσθέσει και ένα σημείο όπου θα υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ updating με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συχνότητές της.
Συμπέρασμα; Να κρατάτε όλοι πολύ μικρό καλάθι και όσοι σκέφτεστε πως θα γλιτώστε το χαράτσι της Nova, έστω και αυτό των 19,90 ευρώ, ξεχάστε το προς το παρόν.

Αποσυνδεδεμένος kostas-parga

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2009
Μια ερωτηση: Εχω μια απορια. εξηγηστε μου πως στην Digea σε μια συχνοτητα εχει 4 καναλια? Ποια λειτουργια χρησημοποιουν??
Και επειδη ακομα στην περιοχη μου δεν εχω εξηγηστε μου πως γινεται αυτο?
Ευχαριστω προκαταβολικα...

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: ?
φιλε μου kostas-parga: η Digea εχει το MPEG4 που σημαινει οτι σε μια συχνοτητα μπορουν να παιξουν περισοτερα απο 4 καναλια

Αποσυνδεδεμένος Jos3ph

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
Παράθεση από: "kostas-parga"
Μια ερωτηση: Εχω μια απορια. εξηγηστε μου πως στην Digea σε μια συχνοτητα εχει 4 καναλια? Ποια λειτουργια χρησημοποιουν??
Και επειδη ακομα στην περιοχη μου δεν εχω εξηγηστε μου πως γινεται αυτο?
Ευχαριστω προκαταβολικα...
Ψηφιακή εκπομπή. ξέχνα τα περι αναλογικών 1 συχνότητα - 1 κανάλι...
Θα σου δώσω ένα απλό παράδειγμα.

Εστω ότι έχεις adsl και έχεις ανοίξει να φορτώνουν 10 παράθυρα από διαφορετικές ιστοσελίδες ...
η αντιστοίχηση είναι , η συχνότητα είναι η γραμμή adsl, δεν σε δεσμεύει να χρησιμοποιήσεις την adsl σε μία μόνο λειτουργία, μπορείς να πραγματοποιείς πολλές μαζί όσες πιο πολλές όμως, τόσο μικρότερη ταχύτητα για την κάθε λειτουργία που ενεργοποιείται η χρυσή τομή δεν υπάρχει αλλά θεωρείται κοινώς αποδεκτό τα 4 κανάλια σε mpeg2 και 7 κανάλια σε mpeg4 σε standard defination ανά συχνότητα.

Αποσυνδεδεμένος Lewnidas30

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2008
7 καναλια ανα συχνοτητα σε mpeg4 ? Γινετε αυτο; μηπως υπερβαλλουμε; Τοτε γιατι η digea δεσμευει 2 συχνοτητες για τα καναλια εθνικης εμβελειας; Αν ειναι ετσι οπως τα λες με μια μονο συχνοτητα χωρανε και τα 7 καναλια.

Εγω ξερω οτι mpeg4 & mpeg2 χωρανε απο 4 καναλια με την διαφορα οτι το πρωτο μπορει να παιξει τα καναλια και σε HD.
Μονο το DVB-T2 MPEG4 μπορει να παιξει 10 καναλια σε μια συχνοτητα standard definition.

Αποσυνδεδεμένος ilias_l

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2009
αν αρχίσουν να μισθώνουν την digea μικρότερα κανάλια (βλέπε τελεμάρκετινγ) τα βλέπω να βγαίνουν δέκα-δέκα :)

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Για να μισθώσεις κανάλι στην DIGEA χρειάζεσαι άδεια πανελλήνιας εμβέλειας, και εδω το shop TV μου φαινεται οτι δεν πήρε άδεια ουτε για εντόπια μετάδοση ψηφιακά.

Η μελέτη του ΕΜΠ που επικαλέστηκε το ΥΜΕ (πλέον Υ-ΥΜΔ) για να ζητήσει στην σύνοδο WRC τα κανάλια που θα χρησιμοποιήσει η Ελλάς για την ψηφιακή, δεν προέβλεπε 14 προγράμματα ανα stream αλλά 4, σε MPEG-2. Η οποιαδήποτε παρέκκλιση απο την αρχική μελέτη δεν επαφίεται πλέον στην μελέτη και ειναι "χύμα". Τοσο κατά ITU όσο και νομικά.

Εγω ζητώ απο την Ελληνική κυβέρνηση απλά, να επιβάλλει τα νόμιμα.

Οσο για HD, ΜΑ ΤΙ ΛΕΜΕ?!? εδω ουτε 16/9 δεν ειναι αξιοι να παιξουν , θα παιξουν και HD? Ο μόνος που ειναι αξιος να παίξει HD ειναι ο ΣΚΑΙ που ΘΑ μπορουσε να παιξει HD αν ήθελε στο "χαμογελάκι"¨που ηδη περισσεει στο μπουκέτο, και MPEG-4. Θα χωρούσαν 7 κανάλια SD-MPEG2 και ενα HD-MPEG4 στην πλατφόρμα, ΩΣ ΕΧΕΙ, αλλά ας μην βωμολοχήσω πάλι....

ΟΛΑ γινονται φτάνει να υπάρχει καλή θέληση, αλλά στην Ελλάδα τι να περιμένεις...
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος Lewnidas30

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2008
Τελικα σημερα που ξανα κατεβηκα Αλεποχωρι διαπιστωσα οτι το προβλημα με την συχνοτητα 43 της digea πρεπει να εχει διορθωθει. Παιζει κανονικα πλεον και η 43.
Απ οτι φαινεται το πηραν πρεφα.

Αποσυνδεδεμένος dedalos73

• Τακτικό Μέλος
  • **
7 καναλια ανα συχνοτητα σε mpeg4 ? Γινετε αυτο; μηπως υπερβαλλουμε; Τοτε γιατι η digea δεσμευει 2 συχνοτητες για τα καναλια εθνικης εμβελειας; Αν ειναι ετσι οπως τα λες με μια μονο συχνοτητα χωρανε και τα 7 καναλια.

Εγω ξερω οτι mpeg4 & mpeg2 χωρανε απο 4 καναλια με την διαφορα οτι το πρωτο μπορει να παιξει τα καναλια και σε HD.
Μονο το DVB-T2 MPEG4 μπορει να παιξει 10 καναλια σε μια συχνοτητα standard definition.
Υπάρχει σχετικό νομοθετικό πλαίσιο... και αυτο περιορίζει μέχρι 4 κανάλια ανά συχνότητα.. επίσης πόσες και ποιές συχνότητες σε κάθε περιοχή... :wink:
[/color]

• Τακτικό Μέλος
  • **
Τελικα σημερα που ξανα κατεβηκα Αλεποχωρι διαπιστωσα οτι το προβλημα με την συχνοτητα 43 της digea πρεπει να εχει διορθωθει. Παιζει κανονικα πλεον και η 43. Απ οτι φαινεται το πηραν πρεφα.
Το πρόβλημα είχε λυθεί αρκετές μέρες πρίν.. υπήρχε μιά παρεμβολή από άλλο κανάλι σε κοντινή συχνότητα απο στερεά ελλάδα...
Ελπίζουμε να εξαλειφθούν σιγά-σιγά παρόμοια προβλήματα.. :roll:
[/color]

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Απο Ακαρνανικα πότε προβλεπεται να ξεκινησει εκπομπή η Digea?
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Παράθεση από: "dedalos73"
Το πρόβλημα είχε λυθεί αρκετές μέρες πρίν.. υπήρχε μιά παρεμβολή από άλλο κανάλι σε κοντινή συχνότητα απο στερεά ελλάδα...

Μήπως αυτό το κανάλι ήταν η ΝΕΤ από αναμεταδότη της Φωκίδας?
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος ΦΙΛΙΠΠΟΣ

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
Ώρα 14:30, συχνότητα 43, τόπος Αίγιο. Και πάλι παρεμβολές. Παρακαλώ ενημερώστε μας ποιές και πόσες ώρες την ημέρα μπορούμε να παρακολουθούμε MEGA, STAR και SKAI.

Αποσυνδεδεμένος Jos3ph

• Νέο Μέλος
  • *

εγώ σου λέω τι μπορεί να γίνει τεχνικώς , και ποιες λύσεις έχουν ακολουθηθεί σε άλλες χώρες ... Τεχνικώς μπορείς να βγάλεις και 100 κανάλια με ποιότητα youtube ... Το συνολικό bandwith επίσης μεταβάλλεται λόγω των χαρακτηριστικών από 5 mbits μέχρι 32 Mbits για DVB-T μιλάω τώρα ... το DVB-T2 δεν το αναφέρω καν , αφού δεν θεωρείται προσιτή-σημερινή τεχνολογία ...

Πιο πάνω αναφέρονται στους νόμους αυτού του κράτους , ναι πολύ σωστά είναι και αυτό ένας περιορισμός - νομικός περιορισμός όμως , όχι τεχνικός ...

Για να το κάνουμε πιο λιανά , έχουμε μία πίτα που λέγεται bandwith όπως ακριβώς στην adsl και στα ψηφιακά καλώδια κλπ ...

Τα κανάλια θα μοιραστούν αυτή την πίτα , και εδώ έχουμε ένα άλλο θέμα , όσο πιο μικρό το bandwith τόσο πιο μακρυά φτάνει το σήμα ( βασικά καλύτερη λήψη σήματος τα οποία τροποποιούνται από χαρακτηριστικά της εκπομπής ) αλλά και όσο πιο μεγάλο το bandwith τόσο καλύτερη εικόνα ... το mpeg4 συμπιέζει την αρχική εικόνα ώστε να περάσει από μικρότερη τρύπα , καλύτερη εικόνα με λιγότερο bandwith ... Καλώς ή κακώς διάλεξαν το mpeg4 και θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερη εικόνα ...

Το συμπέρασμα είναι ότι με 4 mbits το κάθε κανάλι σε mpeg4 θα έχει ποιότητα DVD ίσως και ανώτερη και αθροιστικά βγαίνει 16 mbits , άρα και το σήμα θα φτάνει μακρυά και σε δυσπρόσιτα μέρη ( η Ελλαδίτσα έχει πολλά τέτοια μέρη ) με φοβερή εικόνα ( αυτό δεν εξαρτάται όμως από το σήμα , αλλά από το υλικό που το τροφοδοτείς , άμα το τροφοδοτείς από youtube , κλάψτα Χαράλαμπε , άμα τροφοδοτείς HD υλικό , τότε θα έχουμε την καλύτερη εικόνα που έχουμε δει ... )

Σε άλλες χώρες δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα πχ στην Ολλάνδία μπορείς να στριμώξεις το σήμα σε Modulation 64-QAM Coding rate 7/8 Guard interval 1/32 και να βγάλουν σχεδόν 32 mbits φάσμα και να βγάλουν 8 κανάλια με ποιότητα άνω του DVD ή 11 κανάλια με ποιότητα DVD ... η χώρα είναι επίπεδη !

Αποσυνδεδεμένος Jos3ph

• Νέο Μέλος
  • *
ζητώ συγνώμη που φτιάχνω δεύτερο ποστ , ξεχωριστά , απλά θέλω να δώσω ένα απλό παράδειγμα

ένα κανάλι ποιότητας youtube έχει 256 kbits ....
Ας πούμε ότι έχουμε το μέγιστο δυνατό bandwith και είμαστε στην Ολλανδία οπότε έχουμε 32 mbits ... με την απλή μέθοδο των τριών έχουμε 125 κανάλια σε ΜΙΑ συχνότητα ... Στην Ελλάδα αν λάβουμε υπόψιν τις αποστάσεις , τις υψομετρικές διαφορές , τα χάσματα κλπ , με το ζόρι θα βγάλουμε ένα bandwith 18 , για ευκολία μαθηματικών θα πω 16 δλδ το μισό ... πάλι με την μέθοδο των τριών έχουμε 62 κανάλια  ποιότητας youtube ... αφήνω έξω τις έννοιες mpeg4 , mpeg2 κλπ γιατί στην τελική σημασία έχει το bandwith και το πόσο μπορεί να δεσμεύσει ένα κανάλι ... για 720p/1080i ( περίπου το ιδιο φάσμα πιάνει σε εύρος ) ένα κανάλι χρειάζεται από 7 εως 11 mbits με mpeg4... με δυσκολία βγαίνουν 2 HD κανάλια σε μία συχνότητα ...

παρακαλώ , έχουμε άλλες ερωτήσεις ;

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιωάννινα
Πολύ ενδιαφέροντα όσα αναφέρεις φίλε Jos3ph !
"Χαλάλι" σου το διπλοποστάρισμα . 8)

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
φίλε μου Ιωσήφ, κανείς δεν μίληε για "ποιότητα youtube". 18MBPS στανταρ mpeg-2, 704X576i, 4MBps, ΔΕΝ ειναι ποιότητα youtube.

η ελληνική νομοθεσία ήδη προβλέπει 4 καναλια ανα συχνότητα, αφου συνδεεται μεσω του νόμου ρουσσόπουλου, η μελετη του ΕΜΠ και η σχετική ανακοινωση απο το ΥΜΕ.

με 16.588 Mbps

-16 QAM(=καλή συμβατότητα με υπάρχουσες εγκαταστάσεις λήψης)
-8Κ carriers (σωστή εκμετάλλευση του ευρους)
-1/8 GI (καλή αντοχή σε multipath περιπτώσεις)

που ειναι και τα δεδομένα των περισσοτέρων DVB-T εκπομπών στην ευρώπη.

οσο για HD, 5Mbps, MPEG-4, τι στην ευχή,
σε σύγκριση απευθείας εγγραφής σειράς απο την NOVA (πηγή για το STAR) με αντίστοιχου bitrate HD που κατέβασα χαριν συγκρισης απο το εξωτερικό.

το ...XVID δίνει με... 1Mbps σε 720p εικόνα, εξαιρετικά καλύτερη εικόνα απο την εικόνα που εχει το STAR σήμερα ΟΤΑ. Και λέω μοναχός μου, φαντάσου τι εικόνα θα εχει με MPEG 4.10 και 4ΜBps (το διαθέσιμο ηδη ευρος στα... ρέστα της DIGEA (το χαμογελάκι!).

Αν θελουν ντε και σώνει MPEG-4, ναι βρε μάστορα, να εκπέμψεις MPEG-4 αλλά κατευθείαν HD, να τελείωνουμε. Να πουμε οτι ΟΝΤΩΣ ηρθε πια αυτή η νέα εποχή. Οτι για ΚΑΠΟΙΟ λόγο αξίζει να πληρώσεις εκ νέου αποκωδικοποιητή. Οχι μονο "τα καλά και συμφέροντα".

Με SD ειναι σαν να λέω οτι εχω μια Porshe με κόφτη στα 50χλμ. Γιατί αυτό ειναι το MPEG4 οταν παίζει SD. και γι αυτό δεν μπορώ να καταλάβω ΓΙΑΤΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ αφου ΗΔΗ βρωμά η Ελλάδα απο αποκωδικοποιητές DVB-T MPEG-2 ενσωματωμένους στις τηλεοράσεις, να πάμε σε MPEG-4 με το ίδιο χάλια SD πρόγραμμα.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος Jos3ph

• Νέο Μέλος
  • *
Λίγο πολύ τα ίδια λέμε ... απλά έδωσα ένα απλό παράδειγμα ποιότητας youtube ... απλά ήσουν πιο αναλυτικός στο τι αφορά το κάθε χαρακτηριστικό σήματος

• Τακτικό Μέλος
  • **
Από σήμερα το μεσημέρι η Digea εκπέμπει με τον τελικό της εξοπλισμό δίνοντας όλα τα tables (μερικές TV ήθελαν το NIT Table για να βρούν τα κανάλια κτλ.) ... Σε μερικές μέρες αναμένεται να μπεί σε λειτουργία και η στατιστική πολυπλεξία που θα δώσει πιο βελτιωμένη ακόμα ποιότητα εικόνας καθώς και το EPG...

..επίσης προχωρά κανονικά η εγκατάσταση στον Χορτιάτη και Φιλίππειο στη Θεσσαλονίκη και μετά προχωράμε για Αθήνα...  :)
[/color]

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Στην Αθήνα θα μπουν ταυτόχρονα σε Αίγινα και Υμηττό ως SFN σε δύο συχνότητες ή θα ακολουθηθεί το αρχικό σχέδιο που μιλούσε μόνο για Αίγινα;

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιωάννινα
Αντε μπράβο... μείνατε πολύ πίσω κύριοι της Digea (και της ΕΡΤ βέβαια) !
Πρέπει να πηγαίνετε "πετώντας" για να προλάβετε εναν ακόμη διεθνή διασυρμό τς Χώρας στο θέμα της ψηφιακής μετάβασης.

Αποσυνδεδεμένος autsi

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: PELLA

..επίσης προχωρά κανονικά η εγκατάσταση στον Χορτιάτη και Φιλίππειο στη Θεσσαλονίκη και μετά προχωράμε για Αθήνα...  :)

Πότε να περιμένουμε την εκπομπή από τον Χορτιάτη και Φιλίππειο στη Θεσσαλονίκη.
Υπάρχει κάποια ημερομηνία.
Στην Πέλλα,
Την πρωτεύουσα του μακεδονικού κράτους.

Αποσυνδεδεμένος Seitman

• Τακτικό Μέλος
  • **
Κάτι ακούστηκε για 15 μέχρι 20 του μήνα. Χωρίς βέβαια να είναι δεσμευτικό. Άλλωστε στην Ελλάδα ζούμε και οι εκπλήξεις είναι αρκετές...

Αποσυνδεδεμένος rexsat

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
Προσωρινό Switch-Off  σε μια από τις δυο αναλογικές συχνότητες που θα εκπέμψει η  Digea από το Φιλιππειο…

Το Alter στην 25 UHF παραμένει κλειστό από χθες το βράδυ… Δεν το αφήνουν κλειστό, αφού θα το κλείσουν (που θα το κλείσουν τις επόμενες μέρες), μαζί με τη δεύτερη αναλογική συχνότητα που διεκδικεί η Digea : 29UHF (Μακεδονία TV)… Αλλά και τους άλλους πέντε διαύλους συχνοτήτων των εθνικών καναλιών: 36 UHF (Σκαϊ), 59 UHF (Star), 61UHF (Μega), 65UHF (ΑΝT-1) και 66 UHF (Alpha)…  

Για να δούμε τι εξελίξεις θα έχουμε, αφού η μια εκ των δυο εγκαταστάσεων σε Θεσσαλονίκη, είναι πανέτοιμη…

Αποσυνδεδεμένος sotosgr

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: igoumenitsa
τρεχουν και δεν φτανουν τωρα  :D

και σε κανα χρονο θα βλεπουμε οοοολοι σε HD  :lol:

• SatLeo Legend
Πάντως δεν είμαι καθόλου υπέρ να κλείσουν τα αναλογικά από Φιλίππειο!
Αυτό δεν θα είναι μετάβαση, θα είναι νταβατζιλίκι!!! :twisted:

Αποσυνδεδεμένος themaxx

• Banned
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
mcelliot_g   κερνάει mcelliot_g πίνει  :P

Αποσυνδεδεμένος LakisFM1

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
Μου φαινεται οτι και το 29 ειναι κλειστο πλεον.... λετε να ανοιξουν σημερα διακοπτες ?  (η 'για την ακριβεια' να συνδεσουν τους κοννεκτορες των πανελ ?)

• SatLeo Legend
Δουλεύουν και το 25 και το 29 κανονικά....
αλλά μάλλον είναι θέμα ημερών το κλείσιμό τους!
Για να δούμε τι θα γίνει, θα κλείσουν μόνιμα μαζί με τα υπόλοιπα ή θα μεταφερθούν?

Αποσυνδεδεμένος autsi

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: PELLA
Σε Επικοινωνία digea πριν λίγο μου είπαν ότι από αύριο Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2009 ξεκινάμε την Ψηφιακή εκπομπή  
ρώτησα σε πια συχνότητα και μου είπε ότι δεν  έχουν ενημέρωση.
άντε να δούμε

σε συχνότητα γνωρίζετε
Στην Πέλλα,
Την πρωτεύουσα του μακεδονικού κράτους.

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (11:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (11:31)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 19/01/2025 (10:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (10:10)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 19/01/2025 (09:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (04:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (04:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο νομό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/01/2025 (00:32)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 18/01/2025 (23:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/01/2025 (21:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/01/2025 (21:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/01/2025 (20:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: bakobako Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/01/2025 (20:42)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 18/01/2025 (19:53)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 18/01/2025 (19:51)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 18/01/2025 (19:48)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 18/01/2025 (16:26)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 18/01/2025 (13:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/01/2025 (12:33)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 18/01/2025 (12:24)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: panostvtv Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 18/01/2025 (11:35)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ & ΒΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 07]  Μέλος: gkalcom1 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 18/01/2025 (11:27)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ & ΒΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 07]  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 18/01/2025 (11:16)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: vasilisp Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 18/01/2025 (11:01)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 18/01/2025 (10:54)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: vasilisp Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 18/01/2025 (10:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/01/2025 (10:41)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ & ΒΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 07]  Μέλος: TRONIX Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 18/01/2025 (10:15)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 18/01/2025 (09:58)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 18/01/2025 (09:42)