Χθες στο δελτιο ειδησεων του Star υπηρξε μεγαλο "ρεπορταζ" που, ουτε λιγο ουτε πολυ, υποστηριζε οτι απο το 2020 οι Ελληνες πολιτες δεν θα βλεπουν τηλεοραση αν δεν υιοθετηθεί το προτυπο DVB-T2!
Μεταξυ αλλων αναφερθηκε οτι το προτυπο DVB-T2 θα ειναι "υποχρεωτικο", χωρις φυσικα να αιτιολογηθει ο ισχυρισμος.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δειτε το δελτιο μετα το 36:50, απαυγασμα παραπληροφορησης και προπαγανδας!
τι να πρωτοπείς για τις ειδήσεις των ιδιωτικών, να κλάψεις ή να γελάσεις, έχει χαθεί η σοβαρότητα καιρό τώρα. Σε άλλο κανάλι (στον αντ1 νομίζω) τις προάλλες μιλούσαν περί καύσωνα και σαν είδηση μετέδωσαν ότι στην τουρκία η θερμοκρασία έφτασε τους 55 βαθμούς και στην αίγυπτο τους 60 περίπου. Απίστευτα πράγματα, ότι ψαρεύουν απ το ίντερνετ, από τουήτερ, ίνσταγκραμ και γω δεν ξέρω που αλλού το δείχνουν ως είδηση. Ακόμα και οι ειδήσεις του περιβόητου καναλιού 29 πιο αντικειμενικές ήταν.......
Σε ένα γκάλοπ πρόσφατο, ο έλληνας προτιμάει την ενημέρωση στο ίντερνετ περισσότερο απ ότι στην τηλεόραση, σε αντίθεση με όλη την υπόλοιπη ευρώπη που προτιμάει φυσικά την τηλεόραση. Τώρα θα μου πεις, εμείς τι σχέση έχουμε με την ευρώπη....
Κατακαημένη ελλαδίτσα, όπου και να κοιτάξω με πιάνει θλίψη...