Η Digea έχει κάνει συμφωνία με την Ιντρακομ για πολύ μικρούς σε μέγεθος και ισχύ ψηφιακούς α/δ που μπαίνουν και στο ύπαιθρο χωρίς εγκατάσταση για τα χωριά που θα πάρει η digea την κάλυψη.
Η ανάμειξη της intracom στην εγκατάσταση αναμεταδοτών αναφέρεται και σε άρθρο της Μ. Παπαχριστούδη στο περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση:
"Ένα δεύτερο εξίσου σημαντικό θέμα είναι αν θα παραμείνει το πρόγραμμα επιδότησης κατοίκων που δεν έχουν πρόσβαση στο ψηφιακό σήμα. Το πρόγραμμα ύψους 24 εκατ. ευρώ παραμένει ανοιχτό, καθώς η προθεσμία ένταξης για τους δήμους όλης της χώρας λήγει στις 19 Αυγούστου. Άμεσα ενδιαφερόμενοι για την υλοποίηση του είναι η Digea και η Cosmote αλλά και η Intracom που έχει πάρει μέσω θυγατρικής εταιρείας την εγκατάσταση πομπών μικρής ισχύος."Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
![](https://forum.satleo.gr/Themes/newbalance_20rc5b/images/ip.gif)
Καταγράφηκε
Κάτοπτρα: Gibertini OP 150 S (1) – Wave Frontier T-90 (1)
LNB: Inverto 0,2 dB (9)
Πολυδιακόπτες: SPAUN SMS 17089 NF (2) – SPAUN SUR 211 F (8)
Δέκτες: Technomate 6902HD-T2 Super (3) – Edision Progressiv HD Compact (3) - COSMOTE TV Kaon OTT (1)
9E–13E–16E–19,2E-23,5E-26E-28,2E-39E-42E