Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αν στην Πάτρα στην Πελοπόνησσο κι εγώ δεν ξέρω έως που λαμβάνουν τα κανάλια της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας;Κι αν τα κανάλια της Πελοποννήσου και των Ιονίων Νήσων όπως το Ιονιαν γιατί δεν εκπέμπουν στην Ήπειρο;Αλήθεια δεν βλέπετε μια ανισορροπία;Να μην αναφέρω τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση της Digea hd για τη μη εκπομπή των hd καναλιων της στην Νοτιοδυτική Ελλάδα με την ομπρέλα της συνεχούς παράτασης των ειδικών συνθηκών εκπομπής αναλογικού σήματος των sd καναλιών της!!!!!Όχι μόνο οικονομική είσπραξη κι επιβίωση των καναλιών της digea αλλά και σεβασμό στην εκτέλεση των υπηρεσιών στο τηλεοπτικό κοινό της για τις οποίες υφίσταται η ύπαρξη της digea hd στην Δυτική Ελλάδα!!!!!
To IONIAN ξεκίνησε ως τηλεοπτικός σταθμός της Ζακύνθου που ανήκει στη ΠΖ-6 (ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ, ΚΥΘΗΡΑ). Οι Περιφερειακές Ζώνες έχουν χωριστεί βάσει νομοθεσίας με βάση την κάλυψη και δεν έχουν πάντα σχέση με τις Διοικητικές Περιφέρειες. Όπως με το ΙΟΝΙΑΝ έτσι αντίστοιχα τηλεοπτικοί σταθμοί της Κέρκυρας εκπέμπουν στην Ήπειρο, της Σάμου στα Δωδεκάνησα, των Σερρών στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη καθώς και ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αποτελείται από 2 διαφορετικές Περιφερειακές Ζώνες, των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων, που με το σκεπτικό της υπόλοιπης Ελλάδας θα έπρεπε να ήταν μία Περιφερειακή Ζώνη. Είναι γνωστά τα προβλήματα κι οι ενστάνσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς.