Εάν η λύση από ένα διαχειριστή είναι ότι "τα κατεβάζω από το Internet" (κάτι παράνομο κιόλας βάση πνευματικών δικαιωμάτων) τότε δεν έχω κάτι άλλο να πω... επίσης δε συμφωνώ με το πρόγραμμα των καναλιών αλλά δεν είναι αυτή λύση..
μετά αν λέω εγω οτι δεν υπάρχει σχεση της Ελληνικής με την παγκόσμια τεχνολογική πραγματικότητα, με λέτε υπερβολικό....
Δαίδαλε, υπάρχουν PPV υπηρεσίες που ειναι νομιμότατες, και προσφέρουν HD περιεχόμενο μεσω AVC.
τα επεισόδια ειναι Streamed και η φράση μου ηταν "να παρακολουθώ μεσω ιντερνετ και χωρις υπότιτλους" και δεν υπάρχει πουθενά το "τοπικό αντίγραφο" που σηματοδοτεί την "παρανομία" που υποδεικνύεις.
Οπότε, μόλις ακυρώθηκε το επιχείρημά σου.
επίσης, κάθε φορά που μαθαινω για μια σειρά απο τοπικό κανάλι και την παρακολουθω μεσω stream, την πληρώνω twice
- μια για την παρακολούθηση online
-και μιά μεσω των προιόντων που πληρώνουν διαφήμιση στα κανάλια τα οποια, δω ετσι ή αλλοιώς την σειρά, το ποσοστό επι της τιμής του προιόντος που αντιστοιχει στην διαφήμισή του, το πληρώνω. Therefore, μάλλον 2 φορές το πληρώνω παρα καμία.
Κλέφτη δεν με εχει πει κανεις ως τώρα και ουτε εσυ θα με πεις. 2 δολάρια το επεισόδιο κάνει ο House M.D. και βλέπω τα επεισόδια 1 βδομάδα μετά την 1η τους μετάδοση απο το FOX, πάντα σε 720p.
Σε συγχωρω και σε δικαιολογώ βεβαια για τον τρόπο σκέψης σου αφου δεν με γνωρίζεις και καλά για να εχω απαίτηση. Πάντα φίλοι και χρόνια πολλά!