Ένα ένα!!!!
1.Την ψηφιακή εκπομπή την πέτυχα 4:50 το πρωί κάνοντας ζάπινγκ πριν κλείσω την τηλεόραση για να κοιμηθώ! Δηλαδή είδα τον κλασσικό ψηφιακό θόρυβο στα κανάλια 25 και 29 που αναγκαστικά έχω συντονισμένα ως κάτοικος δυτικών συνοικιών με χάλια λήψη από Χορτιάτη!
2.Αμέσως άνοιξα το pc, σκανάρισα τα κανάλια και κατέβηκαν κανονικά όπως είδατε στο screencap!
3.Έχω όμως την ατυχία να έχω παλιό pc που σέρνεται με το πολύ βαρύ πρόγραμμα της Terratec, χώρια που όταν έβαζα ένα κανάλι της Digea ή δεν θα έδειχνε εικόνα ή θα κράσαρε (θα περάσω νέο codec σήμερα μιας και κάνει πρόβλημα)!
4.Οπότε δεν μπόρεσα να δω τι επίπεδο σήματος είχε, αλλά τα κανάλια κατέβαιναν κανονικότατα (η αλήθεια όμως είναι ότι λαμβάνω κανονικότατα και τα ψηφιακά του Χορτιάτη)!
5.Όπως είδατε η εκπομπή ήταν πλήρης με ελληνικό EPG που όμως έβγαζε ΜΟΝΟ ο mediacenter των 7, στον Terratec έβγαινε στα Αγγλικά!
6.Τα κανάλια είχαν κανονικά teletext όλα και πολύ καλό στέρεο πλην του m. που ήταν μόνο και είχε και τη χειρότερη εικόνα!
7.Το bitrate δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, δηλαδή είχε καλή εικόνα αλλά όχι καλύτερη της NOVA! Δεν μπόρεσα να μετρήσω το bitrate μιας και ο WMC δεν παρέχει αυτή τη δυνατότητα!
Το κανάλι ... αντίστοιχο του
της Κορινθίας έδειχνε color bars!
8. Θα τα έβγαζα όλα screencap αλλά είχε πάει 6 το πρωί με τα κολλήματα του σαράβαλού μου, οπότε κουτουλούσα από τη νύστα!