Καλημέρα.
Πολύ καλή δουλειά Ηλία (ευχαριστώ.).
Τέρμα στα είδωλα…
Αλλά πάλι έχω την εντύπωση ότι υπάρχει μια γενική ελαφριά θολούρα στην εικόνα των καναλιών που με απογοητεύει σε Full-HD (όπως την έβλεπα προχθές τα ξημερώματα…). Δεν υπάρχει η διαύγεια εικόνας SD που υπάρχει στα δορυφορικά κανάλια της Γερμανικής ARD/ZDF (Κανονικής ευκρίνειας)…
Αλοίμονο, μου έδωσες και πολύ καλή ιδέα για πλήρη παρουσίαση, μιας και δεν θα σκεφτόμουν από μόνος μου να παραθέσω και τα pids για να είμαι ειλικρινής!
Για την εικόνα θα συμφωνήσω απόλυτα, ναι είναι πολύ καλή, σίγουρα μια μεγάλη βελτίωση για μας εδώ στις δυτικές, που ποτέ δεν είδαμε καμπάνα Χορτιάτη
αλλά και από Φιλίππειο οι πομποί είναι άκρως κακορυθμισμένοι!
Όμως αν βάλω την εικόνα της οπτικής του ALPHA σε σχέση με της Digea, αλλά και του LINK (τις σπάνιες φορές που ενεργοποιείται) του STAR,
η διαφορά είναι εμφανέστατη!Αν και πρέπει να ομολογήσω ότι σε σχέση με προχθές μου φάνηκε σαν να υπήρξε βελτίωση!Γενικά αυτό που είδα είναι ότι
τα χρώματα σε όλα τα κανάλια θέλουν κάτι ακόμα σε ζωντάνια, μου φάνηκαν ελαφρώς ξεθωριασμένα, αλλά ΕΙΔΙΚΑ Ο ΑΝΤ1 είναι ΧΑΛΙΑ σε χρώμα!Το m. συνεχίζει να έχει τη χειρότερη εικόνα (ίσως όμως και η εκπομπή με το παιχνίδι που παίζει εκείνη την ώρα να μη βοηθάει) αλλά χθες ο ήχος ήταν στέρεο!
Όσον αφορά την ευκρίνεια, κι εγώ είδα να υπάρχει ένα ελαφρύ πεπλο θολούρας,
κάτι που δεν δικαιολογείται από το bitrate των καναλιών!
Γενικά μου έδινε την εντύπωση ότι
το σήμα είχε ΠΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΙ σε μικρότερο bitrate και αναμεταδιδόταν με μεγαλύτερο, ουσιαστικά υπήρχε χάσιμο!
Αυτά βέβαια είναι όλα ΔΙΚΕΣ μου εκτιμήσεις, θα ανεβάσω μέσα στην ημέρα όμως και τα ts διάρκειας περίπου 20 sec έκαστο για να κρίνετε και όσοι δεν λάβατε τις δοκιμές!
Σίγουρα πάντως μέχρι τις 14 έχει δουλειά ακόμα!