DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!
  • Δευ 2 Δεκ 2024, 17:58
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  (Αναγνώστηκε 329888 φορές)

0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dedalos73

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2009
Παράθεση από: "Γιάννης Μακρής"
1) Δεν ξέρω τι κάνει ο Alpha, αλλά ψηφιακό ΔΕΝ ειναι αυτό το σήμα.

Οταν το εκανε το STAR στην Nova το κράξαμε μέχρι δακρύων.

2)  καθως το θέμα με αυτό το artifact το εχουμε μελετήσει, ειναι αδύνατο

-> να το κάνει το "PC" μας

-> δημιουργείται αν στην εικόνα που παιρνουμε απο τον αποκωδικοποιητή στην τηλεόραση, μεσολαβει μετατροπή σε Composite. Αρα, αν το βλέπουμε στην τηλεόρασή μας στο Alter ή στα +, ας ρίξουμε μια ματιά στις ρυθμίσεις του αποκωδικοποιητή, πήπως εχουμε επιλέξει CVBS για έξοδο αντί για RGB.

>O Αλφα απο Nova ΔΕΝ το κάνει.

....και ξαναλέω: "Και μετά σου λέει ψηφιακή, και MPEG4 για "καλύτερη εικόνα""...

Προσοχή στο εξής - η "στατιστική πολυπλεξία¨ με αναλογικές πηγές "φτυνει αιμα" να δουλέψει σωστά, λόγω του θορύβου που βγάζει εκτός τα margins. νομίζει δηλαδή ο encoder οτι η εικόνα αλλάζει συνεχώς και γρήγορα. Καλά θα κάνει το λοιπόν ο A να στείλει σήμα τις προκοπής στον πολυπλέκτη, γιατι ο Δαιδαλος και η παρέα του θα υποχρεωθεί να τον "δαγκώσει", κλειδώνοντας χαμηλά το max bitrate του...
Τα προσέχουμε αυτά και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.. υπάρχει ένα θεματάκι με το m. αλλά ελπίζουμε σε καλύτερο σήμα εισόδου στο προσεχές μέλλον.
[/color]

Αποσυνδεδεμένος ilias_l

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2009
Παράθεση από: "dedalos73"
Στη Digea έρχεται μόνο ψηφιακό σήμα, μέσω οπτικής ίνας που μετατρέπεται σε SDI και επεξεργάζεται ψηφιακά.   Δεν υπάρχει κάτι αναλογικό.

yeap. Στο alpha γίνεται η δουλειά... κάπου μεσολαβεί αναλογικούρα πριν σας το στείλουν ;)

• Τακτικό Μέλος
  • **
Παράθεση από: "LakisFM1"
εχω και εγω μια ερωτηση για την Digea.

Το multiplexing πιστευω γινεται στην Αθηνα και απο εκει ερχονται 2 ετοιμα stream ? Ετσι απλα χρειαζονται μονο 8 (για την ακριβεια 16 λογω backup channels) encoders και 2 mux.
Εξαλου αυτο βοηθα και στο statistical για το feedback.

O μονος λογος που ισως να μη γινεται αυτο ειναι λογω MIP γιατι αυτο δεσμευει να σεταρουμε τον χρονο στον πιο <<αργο>> receiver , πχ Αλεξανδρουπολη (λεμε τωρα).

Για αυτο που λετε με τα composite μου φαινεται ξεφτιλα να υπαρχει αναλογικη συνδεση ακομα και στο text generator :( σε αυτους ειδικα τους σταθμους , και τα streaming των στα8μων δεν πανε ψηφιακα στη digea ? Λετε να εχουν αναλογικα λινκ ? μπαααα...
Πολυπλεξία γίνεται στην Αθήνα και φεύγουν τα streams στα σημεία μετάδοσης .
Ο αριθμός των encoders και των DCM δε βοηθά στη στατιστική αλλα ειναι για backup..

Για το τελευταίο έχω ήδη απαντήσει.

ΥΓ: όλα τα παραπάνω και γενικά όσα αναφέρονται από εμένα είναι προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις και όχι της Digea.. Μη γίνει καμμία παρεξήγηση.
[/color]

Αποσυνδεδεμένος elladalakon

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2010
  • Τόπος: Λακωνία
Καλο είναι η Λακωνία να μπεί απο τους πρώτους νομους ψηφιακά γιατί υπάρχει μεγαλο πρόβλημμα λήψης. Ζουμε στον 21ο αιώνα και καποιες περιοχες σε Λακωνία δεν πιάνουν ούτε 5 κανάλια!
e l l a d a l a k o n

• Τακτικό Μέλος
  • **
Παράθεση από: "ilias_l"
c. Αποστέλεται το σήμα μέσω ειδικής γραμμής του ΟΤΕ στον πομπό (προς το παρόν).

Oπότε πάει έτοιμο πολυ-πλεγμένο στους πομπούς... απλά το εκπέμπουν μετά... οπότε φαντάζομαι όλη η Eλλάδα θα βλέπει ακριβώς την ίδια ποιότητα.

Εδω εχω ενσταση..αποστελεται μεσω ΟΤΕ ...
και αν κοπει το streaming (ειτε χαλκου , ειτε optical , που ειναι το backup ?  
αλλη γραμμη ΟΤΕ  ? Forthnet  ? :lol: ,

η' ο ΟΤΕ δεν κοβεται ΠΟΤΕ  :lol:  (να δεις ποιο Ξυλοκαστρο μου θυμιζει  :lol: )

@Γιαννη Μακρη , ο κονεκτορας τι μαρκα ειναι ? (απαιχτος!)

Στο Χορτιάτη δεν αποστέλεται μόνο με ΟΤΕ. Υπάρχει και backup από άλλη εταιρία. Το Καμάρι εξακολουθεί να είναι demo.. επίσημη <<πρωτιά>> έχει η Θεσσαλονίκη.
[/color]

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Τελικα ποτε θα ενεργοποιηθουν μονιμα οι συχνοτητες?Αποψε μετα τις 12 ή αυριο?Κανονικα πρεπει αποψε να ενεργοποιηθουν γιατι αυριο ειναι η επισημη ημερομηνια 14 Ιανουαριου!

Αποσυνδεδεμένος Seitman

• Τακτικό Μέλος
  • **
Καλή η ερώτηση του Μάριου  :?

• Τακτικό Μέλος
  • **
Παράθεση από: "Γιάννης Μακρής"
Οσο για την Λακωνία, το σίγουρο ειναι οτι η ψηφιακή κάλυψη της Ελλάδας θα προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς, ίσως εφάμιλλους της κάλυψης που πέτυχε ο ΣΚΑΙ προ 4ετίας.

Να θυμίσουμε οτι ο ΣΚΑΙ ειχε καλύψει σε 9 μήνες κάθε πόλη με πληθυσμό μεγαλύτερο απο 30.000 κατοικους και οτι μεχρι και πρόσφατα επέκτεινε το αναλογικό του δίκτυο, για να καταλήξει να εχει ενα απο τα πληρέστερα δίκτυα.

Αφου λοιπόν, ενα κανάλι για την "πάρτη του¨ κάλυψε την Ελλάδα σε 9 μήνες, τι θα κάνουν όλα τα κανάλια μαζί, αφου τα κεντρα εκπομπής και αναμετάδοσης υπάρχουν ήδη; Το σίγουρο ειναι οτι δεν θα υπάρχει ο απογοητευτικός ρυθμός της ΕΡΤ ψηφιακής.
Δε νομίζω ότι κάποιος έχει συμφέρον με το να υπάρχουν καθυστερήσεις. Εκτός από τους ανταγωνιστές τη Digea (όποιοι και αν είναι είναι αυτοι).
Το team είναι αρκετά έμπειρο.
Ίσως το οικονομικό είναι ένα θέμα, όπως και τα γραφειοκρατικά. Πάντως όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο. :wink:

ΥΓ: όλα τα παραπάνω και γενικά όσα αναφέρονται από εμένα είναι προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις και όχι δελτίο τύπου της Digea.. Μη γίνει καμμία παρεξήγηση.
[/color]

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: Ιωάννινα
ΥΓ: όλα τα παραπάνω και γενικά όσα αναφέρονται από εμένα είναι προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις και όχι δελτίο τύπου της Digea.. Μη γίνει καμμία παρεξήγηση.

Σαφώς... αν και  θα πρέπει να σου δωθεί απο την εταιρεία και ο τίτλος (μαζί με μια γενναία αύξηση μισθού :lol: ) του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων , μιας και ότι γνωρίζουν όλοι (forum,portal,περιοδικά)για την digea -μέχρι σήμερα- είναι από εσένα ! :D

Αποσυνδεδεμένος civil78

• Τακτικό Μέλος
  • **
    • http://www.greektvsubs.gr
Μόλις ανέφεραν στο MEGA ότι γίνεται σήμερα μετά της 12:00.

• Τακτικό Μέλος
  • **

Thanks anastazio για τα καλά λόγια.. Μιλάω εγώ εδω για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις (ή τουλάχιστο να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες). Χωρίς πάντα να αποτελώ επίσημο αντιπρόσωπο της εταιρίας.  

Παράθεση από: "anastazio"

Σαφώς... αν και  θα πρέπει να σου δωθεί απο την εταιρεία και ο τίτλος (μαζί με μια γενναία αύξηση μισθού :lol: ) του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων , μιας και ότι γνωρίζουν όλοι (forum,portal,περιοδικά)για την digea -μέχρι σήμερα- είναι από εσένα ! :D
[/color]

Αποσυνδεδεμένος civil78

• Τακτικό Μέλος
  • **
    • http://www.greektvsubs.gr
Παράθεση από: "civil78"

Βέβαια στο STAR ανέφεραν από Παρασκευή.

Antenna δεν το πρόλαβα :).

Εγώ πάντως πιστεύω το MEGA (όχι μόνο γιατί είναι πιο αξιόπιστο, αλλά γιατί αυτό μας συμφέρει)

Υ.Γ. Παράκληση προς τον admin, βάλτε να μην επιτρέπει διόρθωση μετά από 5' και όχι αν απαντήσει κάποιος άλλος :).

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Δαίδαλος ωραία όλα αυτά και συμφωνούμε, δεν απάντησες όμως το σημαντικότερο!
Πού οφείλεται το crawling ανάμεσα στα χρώματα στον ALPHA? Είναι τελικά θέμα του τι σας έρχεται από το ίδιο το κανάλι?
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Τακτικό Μέλος
  • **
Πέμπτη βραδάκι θα γίνει η τελική μετάβαση.. ίσως να έγινε κάποια λάθος διατύπωση..

Βέβαια στο STAR ανέφεραν από Παρασκευή.

Antenna δεν το πρόλαβα :).

Εγώ πάντως πιστεύω το MEGA (όχι μόνο γιατί είναι πιο αξιόπιστο, αλλά γιατί αυτό μας συμφέρει)

Υ.Γ. Παράκληση προς τον admin, βάλτε να μην επιτρέπει διόρθωση μετά από 5' και όχι αν απαντήσει κάποιος άλλος :).
[/color]

• Τακτικό Μέλος
  • **
Απά αυτό που είδα στο video σου, μαλλόν είναι θέμα του καναλιού.. ίσως να είναι και στη συγκεκριμένη εκπομπή μόνο.. δε νομίζω να οφείλεται στην πολυπλεξία..

Παράθεση από: "mcelliot_g"
Δαίδαλος ωραία όλα αυτά και συμφωνούμε, δεν απάντησες όμως το σημαντικότερο!
Πού οφείλεται το crawling ανάμεσα στα χρώματα στον ALPHA? Είναι τελικά θέμα του τι σας έρχεται από το ίδιο το κανάλι?
[/color]

• SatLeo Legend
Αυτό θα μπορούσα να το πω κι εγώ με βεβαιότητα, αν την ίδια ώρα δεν έβλεπα τον ALPHA και από NOVA και εκεί δεν το έκανε!
Είναι πιθανό σε σας ο ALPHA να έστελνε προβληματικό σήμα και στην Κάντζα το καλό?

Αποσυνδεδεμένος digimits

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2008
  • Τόπος: Thessaloniki
εγώ πάντος έχω την αίσθηση ότι είναι καθαρά πρόβλημα του ά στη ροή του προγράμματος. και αυτό γιατί το ίδιο φαινόμενο γίνετε  και στους αναλογικούς πομπούς του και στη νόβα. Φαίνετε να είναι πρόβλημα που αφορά τις ψηφιακές συνδέσεις του σταθμού. Θα έχετε παρατηρήσειί... και το πρόβλημα με τα πίξες σε απότομες αλλάγές της εικόνας.
σε ότι αφορά το ποτήρι του πρετεντέρη.... ρε παιδιά... χαλαρώστε... περιμένετε να δείτε την τέλεια εικόνα, ενώ βλέπετε μια σημπιεσμένη εικόνα σε mpeg 4. ΚΑΙ ενώ μέχρι τώρα τη βλέπατε αναλογικά μέσω συμπίεσης απο mpeg2 μετάδωση μέσω οτέ ή νόβα, οπού το σήμα μπορεί να έφτανε απο ένα άλλο ψηφιακό λίνκ πάλι με κομπρεσαρισμένο mpeg2 σήμα. Άλλα ας υποθέσουμε οτι στη δεδομένη εικόνα με το ποτίρι... οτι όλα στη μετάδωση είναι τέλεια...... Μήηηπως φταίει η κάμερα? το ccu? η κονσόλα? το λίνκ που στέλνει την εικόνα απο το στούντιο εξωτερικής παραγωγής στο μέγκα? Ένα ξέρω εγώ... πολύς ντόρος για το τίποτα. Την ποιότητα του καλού αναλογικού λίνκ και τη ζωντάνια της καλής Αναλογικής μετάδωσης... δεν πρόκειτε να την πετύχουν ποτέ. Δεν είμαι αρνητικός... απλά η μέχρι τώρα μεταδώσεις τύπου ερτ ντίτζιτάλ αυτό έδιξαν! Κουλουβάχατα.. ελπίζω να βγάλετε άκρη έτσι πως γράφω... ¨)

Αποσυνδεδεμένος ΦΙΛΙΠΠΟΣ

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
Παράθεση από: "ilias_l"
c. Αποστέλεται το σήμα μέσω ειδικής γραμμής του ΟΤΕ στον πομπό (προς το παρόν).

Oπότε πάει έτοιμο πολυ-πλεγμένο στους πομπούς... απλά το εκπέμπουν μετά... οπότε φαντάζομαι όλη η Eλλάδα θα βλέπει ακριβώς την ίδια ποιότητα.

Εδω εχω ενσταση..αποστελεται μεσω ΟΤΕ ...
και αν κοπει το streaming (ειτε χαλκου , ειτε optical , που ειναι το backup ?  
αλλη γραμμη ΟΤΕ  ? Forthnet  ? :lol: ,

η' ο ΟΤΕ δεν κοβεται ΠΟΤΕ  :lol:  (να δεις ποιο Ξυλοκαστρο μου θυμιζει  :lol: )

@Γιαννη Μακρη , ο κονεκτορας τι μαρκα ειναι ? (απαιχτος!)

Στο Χορτιάτη δεν αποστέλεται μόνο με ΟΤΕ. Υπάρχει και backup από άλλη εταιρία. Το Καμάρι εξακολουθεί να είναι demo.. επίσημη <<πρωτιά>> έχει η Θεσσαλονίκη.
Το έχεις ξαναγράψει αλλά αδυνατώ να το κατάλαβω. Τι πάει να πει demo; Και πότε με το καλό θα πάψει να υφίσταται στο Ξυλόκαστρο η κατάσταση demo; Όπως και να έχει το θέμα εύχομαι στους Θεσσαλονικείς να την χαρούν την αυριανή ημέρα γιατί πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Περιορίζετε την παράθεση κειμένου στο κομμάτι που σας ενδιαφέρει. Μην κάνετε άσκοπη παράθεση 3 και 4 post μαζί.

Αποσυνδεδεμένος ilias_l

• Τακτικό Μέλος
  • **
Παράθεση από: "digimits"
Ένα ξέρω εγώ... πολύς ντόρος για το τίποτα. Την ποιότητα του καλού αναλογικού λίνκ και τη ζωντάνια της καλής Αναλογικής μετάδωσης... δεν πρόκειτε να την πετύχουν ποτέ. Δεν είμαι αρνητικός... απλά η μέχρι τώρα μεταδώσεις τύπου ερτ ντίτζιτάλ αυτό έδιξαν! Κουλουβάχατα.. ελπίζω να βγάλετε άκρη έτσι πως γράφω... ¨)

Διαφωνώ... μένω (προσωρινά) Aγγλία και παρόλο που έχουμε mpeg-2 και παρόλο που μερικά muxes έχουν 8 κανάλια (6 ταυτόχρονα) + αρκετά ραδιόφωνα η εικόνα είναι σχεδόν ποιότητας DVD. Φταίνε τα ελληνικά κανάλια που έχουν εξοπλισμό απο το 1989 που ξεκίνησαν....

Δες για παράδειγμα το ΣΚΑΙ στην Ελλάδα. Και αυτό απο ψηφιακή περνάει αλλά έχει τέλεια εικόνα...

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Αν δεν πάτε στο κανάλι να ρίξετε στο SDI το μόνιτόρ σας, την τέλεια εικόνα δεν πρόκειται να δείτε. Ειναι πιθανόν, τα artifacts να προερχονται απο τον ιδιο τον encoder, οπότε η εικόνα που θα παίρνουμε μεχρι κααααποτε να γίνει HD πάει μεχρι εκεί. Σαφώς και απο δω και πέρα, θα πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο στην δική μας εικόνα, δηλαδή να συνδέουμε με HDMI ή το λιγότερο RGB τα set-top box με τις MPEG2 ready τηλεοράσεις μας,

αλλά προς θεου, η αλλαγή σημερα, απο πλευράς ποιότητας εικόνας και όχι απο πλευράς οικονομικής, πολιτισμικής ή άλλης, ΟΠΩΣ και να εχει το θεμα με τα αναλογικά μιξερ ή λινκ ή δεν ξέρω και γω τι, δεν πρόκειται ποτε ξανα να εχει αυτά τα χάλια των περασμένων 10ετιων, με τα ψαροκόκκαλα απο το στέρεο, τους "σταυρους" του ενός καναλιου πανω στο άλλο, με τα ειδωλα απο τους γειτονικους λόφους, την κοτλέ εικόνα της παρεμβολής του ΣΚΑΙ στο RX της ΝΕΤ στο φιλίππειο, την TV100 και την ταπάρα στον Α.

Ολα αυτά πλέον θα αποτελουν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, παρελθόν. Θα τα νοσταλγουμε, θα λέμε "θυμάσαι τότε? Ε ρε φίλε γεράσαμε" αλλά ζουμε την στιγμή της αλλαγής.

Απολαυστε την και κρατήστε στο μυαλό σας αυτες τις στιγμές, τις συζητήσεις μας, την αναλογικη γεμάτη ψαροκόκκαλα εικόνα στα τελευτάια της.

Ζήστε την στιγμή και σταμπάρετε τις μέρες. Σε 10 χρονια απο τώρα, θα τις θυμάστε με στεναγμό, ουτως ή άλλως. Γιατί πάντα, θα ειναι καθε πέρισυ και καλύτερα, γιατί καθε χρονο που περνά ο ανθρωπος χάνει λιιιιγη ακόμα απο την παιδική του αθωότητα, γι αυτό θυμάται τα περασμένα χρόνια με νόστο.

Και καθώς αυτά που συμβαινουν σε όλη την κοινωνία σταμπάρονται σαν χρονικά σημεια αναφοράς, και ενα απο αυτά ειναι η ψηφιακή μετάβαση, χρησιμοποιηστε την για να γραπώσετε στο μυαλό σας την γειτονιά σας, την "θεια που σας ζητά βοήθεια γιατι δεν βλέπει πιά" τα ίδια τα κτίρια με τις κεραίες (ισως να αρχίσουμε να βλέπουμε λιγότερες αφου θα πιάνει το ψηφιακό με πολύ λιγότερο σήμα) επάνω τους, τα πάρκα. Γραπώστε την τωρινή ζωή σας στην μνήμη σας - θα με θυμηθείτε μετά απο καμιά 10ριά χρόνια.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Συνδεδεμένος sigmacom

• SatLeo V. I. P.
  • Τακτικό Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2008
1xE3 (34άρι) από εταιρεία κινητής?

Αποσυνδεδεμένος LakisFM1

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
:lol: Στελιο το τραβας ...μηπως θες να σου πει και τη συχνοτητα ?  :lol:  :lol:  :lol:

Αποσυνδεδεμένος LakisFM1

• Τακτικό Μέλος
  • **
Η εκδικηση της ... Εκκλησιας ....

Κατι κουνιεται στο 50 ...
Αντι για Program1 (red) μου βγαζει ,
 PGM1 PGM2 PGM3 PGM4 ...

Λετε να πρωτοτυπησει παλι ???

• SatLeo Legend
Η εκδικηση της ... Εκκλησιας ....

Κατι κουνιεται στο 50 ...
Αντι για Program1 (red) μου βγαζει ,
 PGM1 PGM2 PGM3 PGM4 ...

Λετε να πρωτοτυπησει παλι ???
Σε προλάβαμε.... :P

• SatLeo Legend
Παρεμπιπτόντως πριν πέντε λεπτά σταμάτησε το ALTER από το κανάλι 25, χωρίς να έχει αρχίσει ακόμα ψηφιακή εκπομπή, το δε m. στο 29 κάνει μικροδιακοπές και reset o humax δέκτης τους!
Άντε και μας έφαγε η αγωνία, δεν πιστεύω να δείξουν όλο το Λιακόπουλο και μετά να περάσουν σε ψηφιακή μετάδοση....
Όχι τίποτα άλλο, αλλά το έβαλα να γράφει, ελπίζω να μην περιμένω τζάμπα!

Αποσυνδεδεμένος LakisFM1

• Τακτικό Μέλος
  • **
Εγω που θελω επιτελους να δω την *αμημενη την μοντουλα και ολο τους βλεπω ανοιχτους στον αναλυτη στη δουλεια και οταν παταω σπιτι κλεινουνε ?

και δεν ανοιγουν τα μεσανυχτα ουτε μεχρι τις 03.07 και κοιμαμαι ?? και μου ανοιγουν 03.20 ?? ...

Ασε που απο τη βαρεμαρα μου χθες να περασει η ωρα...ως και στο τηλεπαιχνιδι με τον 'Μπακαλιαρο' πηρα τηλεφωνο (απο καρτοκινητο) ...
Μολις το σηκωσανε με ειπανε "Λυπυμαστε , προσπαθηστε ξανα <Κλεισιμο> " τσακ... 1.90 ευρω

Αποσυνδεδεμένος LakisFM1

• Τακτικό Μέλος
  • **
12:58 25 on και 29 ΟΝ

Αποσυνδεδεμένος ace1774

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2008
Άνω Τούμπα - σύνορο Τριανδρία στην λακουβα του Αχιλλέα Τριανδρίας

25 Κρυσταλο

29 Τέλεια

EPG στα αγγλικά αλλά όχι απλά την επόμενη ώρα όπως στην NOVA

Εδώ λέμε μέρες μπροστά

Δεκτής TV  Samsung LED UE40B7000WW

Καλωσόρισες Digea

Αποσυνδεδεμένος ilias_l

• Τακτικό Μέλος
  • **
Παράθεση από: "ace1774"
Άνω Τούμπα - σύνορο Τριανδρία στην λακουβα του Αχιλλέα Τριανδρίας

25 Κρυσταλο

29 Τέλεια

EPG στα αγγλικά αλλά όχι απλά την επόμενη ώρα όπως στην Nova

Εδώ λέμε μέρες μπροστά

Δεκτής TV  Samsung LED UE40B7000WW

Καλωσόρισες Digea

επέλεξε στην TV την γλώσσα του EPG στα ελληνικά... (στα μενού κάπου)

Αποσυνδεδεμένος gmi

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://www.mme.gr
Παιδιά υπάρχει κανενα Livestream στο ιντερνετ να δουμε και εμείς που δεν είμαστε Θεσσαλονίκη;

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (16:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (16:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (15:30)
* Ανατροπές στην ελληνική τηλεόραση: Ζημίες, streaming και νέα δεδομένα  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 02/12/2024 (15:22)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 02/12/2024 (13:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (12:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (11:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (11:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (10:49)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 02/12/2024 (10:47)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 02/12/2024 (08:55)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 02/12/2024 (07:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (01:44)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 02/12/2024 (01:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (16:17)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/12/2024 (16:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (15:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (15:28)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (15:25)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/12/2024 (15:24)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: bill82 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/12/2024 (14:49)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/12/2024 (14:44)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/12/2024 (14:10)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 01/12/2024 (11:05)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 01/12/2024 (10:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (10:14)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 01/12/2024 (06:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: bakobako Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (03:25)
* Απ: Επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα Velister  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 01/12/2024 (01:23)
* Απ: Επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα Velister  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 01/12/2024 (00:01)