εγώ πάντος έχω την αίσθηση ότι είναι καθαρά πρόβλημα του ά στη ροή του προγράμματος. και αυτό γιατί το ίδιο φαινόμενο γίνετε και στους αναλογικούς πομπούς του και στη νόβα. Φαίνετε να είναι πρόβλημα που αφορά τις ψηφιακές συνδέσεις του σταθμού. Θα έχετε παρατηρήσειί... και το πρόβλημα με τα πίξες σε απότομες αλλάγές της εικόνας.
σε ότι αφορά το ποτήρι του πρετεντέρη.... ρε παιδιά... χαλαρώστε... περιμένετε να δείτε την τέλεια εικόνα, ενώ βλέπετε μια σημπιεσμένη εικόνα σε mpeg 4. ΚΑΙ ενώ μέχρι τώρα τη βλέπατε αναλογικά μέσω συμπίεσης απο mpeg2 μετάδωση μέσω οτέ ή νόβα, οπού το σήμα μπορεί να έφτανε απο ένα άλλο ψηφιακό λίνκ πάλι με κομπρεσαρισμένο mpeg2 σήμα. Άλλα ας υποθέσουμε οτι στη δεδομένη εικόνα με το ποτίρι... οτι όλα στη μετάδωση είναι τέλεια...... Μήηηπως φταίει η κάμερα? το ccu? η κονσόλα? το λίνκ που στέλνει την εικόνα απο το στούντιο εξωτερικής παραγωγής στο μέγκα? Ένα ξέρω εγώ... πολύς ντόρος για το τίποτα. Την ποιότητα του καλού αναλογικού λίνκ και τη ζωντάνια της καλής Αναλογικής μετάδωσης... δεν πρόκειτε να την πετύχουν ποτέ. Δεν είμαι αρνητικός... απλά η μέχρι τώρα μεταδώσεις τύπου ερτ ντίτζιτάλ αυτό έδιξαν! Κουλουβάχατα.. ελπίζω να βγάλετε άκρη έτσι πως γράφω... ¨)