0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: "LakisFM1"Παράθεση από: "ilias_l"c. Αποστέλεται το σήμα μέσω ειδικής γραμμής του ΟΤΕ στον πομπό (προς το παρόν). Oπότε πάει έτοιμο πολυ-πλεγμένο στους πομπούς... απλά το εκπέμπουν μετά... οπότε φαντάζομαι όλη η Eλλάδα θα βλέπει ακριβώς την ίδια ποιότητα.Εδω εχω ενσταση..αποστελεται μεσω ΟΤΕ ... και αν κοπει το streaming (ειτε χαλκου , ειτε optical , που ειναι το backup ? αλλη γραμμη ΟΤΕ ? Forthnet ? , η' ο ΟΤΕ δεν κοβεται ΠΟΤΕ (να δεις ποιο Ξυλοκαστρο μου θυμιζει )@Γιαννη Μακρη , ο κονεκτορας τι μαρκα ειναι ? (απαιχτος!)Στο Χορτιάτη δεν αποστέλεται μόνο με ΟΤΕ. Υπάρχει και backup από άλλη εταιρία. Το Καμάρι εξακολουθεί να είναι demo.. επίσημη <<πρωτιά>> έχει η Θεσσαλονίκη.
Παράθεση από: "ilias_l"c. Αποστέλεται το σήμα μέσω ειδικής γραμμής του ΟΤΕ στον πομπό (προς το παρόν). Oπότε πάει έτοιμο πολυ-πλεγμένο στους πομπούς... απλά το εκπέμπουν μετά... οπότε φαντάζομαι όλη η Eλλάδα θα βλέπει ακριβώς την ίδια ποιότητα.Εδω εχω ενσταση..αποστελεται μεσω ΟΤΕ ... και αν κοπει το streaming (ειτε χαλκου , ειτε optical , που ειναι το backup ? αλλη γραμμη ΟΤΕ ? Forthnet ? , η' ο ΟΤΕ δεν κοβεται ΠΟΤΕ (να δεις ποιο Ξυλοκαστρο μου θυμιζει )@Γιαννη Μακρη , ο κονεκτορας τι μαρκα ειναι ? (απαιχτος!)
c. Αποστέλεται το σήμα μέσω ειδικής γραμμής του ΟΤΕ στον πομπό (προς το παρόν). Oπότε πάει έτοιμο πολυ-πλεγμένο στους πομπούς... απλά το εκπέμπουν μετά... οπότε φαντάζομαι όλη η Eλλάδα θα βλέπει ακριβώς την ίδια ποιότητα.