υπαρχει κανενα νεο για το ποτε θα ξεκινησει η DIGEA απο πηλιο; η θα πρεπει να περιμενουμε το 2012 η το 2015;
Δεν εχω ακουσει καποιο νεο Αχιλλεα αλλα πολυ φοβαμαι οτι το 2012 δεν θα το γλυτωσουμε!
Αν μπορεις ενημερωσε μας για την ληψη της DIGEA απο Χορτιατη που (λογικα) θα ξεκινησει σε λιγη ωρα!
Προσωπική μου άποψη είναι ότι αν ξεκινήσουν τα 5-6 μεγάλα κέντρα τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα από εκεί και πέρα.
Γενικά οι τεχνικοί θα έχουν αποκτήσει τόση εμπειρία που θα ξέρουν ακριβώς τι ταιριάζει σε κάθε γεωμορφολογία.
Επίσης πρόβλημα είναι τα δίκτυα τύπου SFN που βρίσκονται σε μεγάλες κυρίως πόλεις που έχουν 2 κέντρα εκπομπής προσπαθώντας να καλύψουν όσο καλύτερα μεγάλες περιοχές.
Νομίζω ότι το μπαμ στην ψηφιακή εξαρτάτε πάλι από την ΕΡΤ και όχι τόσο από την Digea. Αν η ΕΡΤ δεν ξεκινήσει να εκπέμπει τα κρατικά κανάλια με το ζόρι κάποιος θα πάει να κάνει zapping μόνο στα ψηφιακά.
Υ.Γ. Και όχι δεν κοιμόμαστε, συνηθίσαμε μια εβδομάδα, συμπαραστεκόμαστε νοερά στους τεχνικούς που μέσα στα βουνά και τα λαγκάδια έκαναν δοκιμές μια εβδομάδα τώρα χωρίς ωράρια
.