Απορώ προς τι τόση ανυπομονησία και καταιγισμός πυρών ..
Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι εύκολο να συντονίστουν τεχνικοί 7 καναλιών για να γίνει αυτό.. αλλά τελικά έγινε.. και με μεγάλη επιτυχία.
Πρέπει να γίνουν μετρήσεις και ρυθμίσεις στους πομπούς για το SFN για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη ... και επίσης πρέπει να βγούν και πολλοί ενισχυτές από πολυκατοικίες γιατί παίρνουν τηλέφωνα στην εταιρία και συνήθως το πρόβλημα εντοπίζεται εκεί..
Οποιος έχει pixelαρισμα στην εικόνα οφείλεται σε "packet loss" από τον πομπό μέχρι τον δέκτη του ... δεν ειναι θέμα πολυπλεξίας.. η πολυπλεξία είναι ίδια για όλη την ελλάδα και ότι στέλνεται στο Καμάρι παει και Θεσσαλονίκη και σε λίγο καιρό και στην Αθήνα.
Δεν είναι έτσι, τόσο απλά τα πράγματα. Εγώ τις προηγούμενες μέρες με τις δοκιμαστικές εκπομπές είχα ΠΟΛΥ καλύτερη εικόνα σε σχέση με αυτήν που έχω τώρα. Εννοείται φυσικά οτι στην διάρκεια αυτή των 2-3 ημερών δεν έχει αλλάξει κάτι, ούτε κεραία έχω αλλάξει, ούτε τηλεόραση.
Πως μπορείς να το εξηγήσεις λοιπόν οτι στις δοκιμές (της Δευτέρας περισσότερο που θυμάμαι) είχα ΑΨΟΓΗ εικόνα και τώρα η εικόνα είναι full στο πιξελιάρισμα...?
Κάτι άλλαξε, τώρα το τι είναι αυτό δε μπορώ να καταλάβω....