DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!
  • Δευ 2 Δεκ 2024, 12:30
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  (Αναγνώστηκε 329782 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Παράθεση από: "TRONIX"
Με την έλευση της επίγειας ψηφιακής τώρα ο Ηλίας δέν θα ψαχουλεύει πλέον μετην casio του.
θα μας λήψουν οι αναφορές του και τα βίντεο με αναλογική λήψη.
το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους λάτρεις της αναλογικής λήψης
Έτσι νομίζεις....
περιμένω πως και πως να ελεθερωθούν τελείως οι συχνότητες για να κάνω απομακρυσμένες λήψεις....
εκεί να δείτε DXing που θα πέσει!
Βέβαια και η ψηφιακή εποχή έχει και αυτή ενδιαφέρον για τους DXers! Ξέρετε τι γίνεται στην Αμερική με τις απομακρυσμένες λήψεις ψηφιακών?
ΧΑΜΟΣ! (βαριέμαι τώρα να ψάξω το youtube)
οπότε όλα μια χαρά!
Τώρα για τον υβριδικό φορητό δέκτη, για έναν DXer από τη στιγμή που φορτώνονται τα κανάλια είναι δευτερεύουσας σήμασίας αν δούμε εικόνα, στην αναλογική είχε σημασία το πόσο καθαρά λαμβανόταν το κανάλι και τι το παρέμβαλλε, τώρα ενδιαφέρει η ισχύς και η στάθμη και όχι τόσο το περιεχόμενο!
Βέβαια, αν και ποτέ αποκτήσω λεφτά (γιατί με βλέπω να καταλήγω στο δρόμο έτσι πως πάνε τα οικονομικά μου) θα πάρω απευθείας φορητή DVBT2! Να βλέπω και καμιά DX Σερβία βρε αδελφέ!
Δεν θα κάνω αυτά που κοροϊδεύω....
 :roll:
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος a5836

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2010
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Απίστευτο!!!! :shock:  :shock:  :shock:
Σε ποιες συχνότητες πήγαν της ΕΡΤ τα κανάλια? Απελευθέρωσαν και την 50?
Ναι!! και η 50 είναι ελεύθερη πλέον! Τα κρατικά παίζουν στις εξής συχνότητες : ΕΤ1 49, ΝΕΤ 47 (όπως ήταν) και ΕΤ3 στην 23 με κρυστάλινη αναλογική εικόνα φυσικά όπως παλιά... :lol:

• SatLeo Legend
Ωραίος!!! Επιτέλους βλέπετε, κάνανε καλές επιλογές συχνοτήτων πάντως!
Λογικά πρέπει να λαμβάνονται και καθαρά στο Μελισσοχώρι!

Αποσυνδεδεμένος a5836

• Νέο Μέλος
  • *
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Ωραίος!!! Επιτέλους βλέπετε, κάνανε καλές επιλογές συχνοτήτων πάντως!
Λογικά πρέπει να λαμβάνονται και καθαρά στο Μελισσοχώρι!
Ναι αυτές οι 3 συχνότητες μαζί με τα ψηφιακά έχουν τέλεια εικόνα,απο χορτιάτη πιάνονται χάλια τα TV100,MTV+ στο 44 με πολλές παρεμβολές και χιόνια όπως και το 4Ε με πάρα πολλές παρεμβολές αλλά καθόλου χιόνια και απο τα μεγάλα ίδιωτικά κανάλια την καλύτερη αναλογική εικόνα την έχει το Star ενώ όλα τα υπόλοιπα έχουν είδωλα με πρώτο το Alpha και μετά το Mega.Euro,Βεργίνα και Πανόραμα έχουν αρκετά καλή εικόνα,όλα αυτά σε μία Philips 42" με μείωση θορύβου στο μέγιστο γιατί σε απλή crt τα πράγματα είναι χειρότερα όσον αφορά τα χιόνια...Καλές τηλεοράσεις οι Philips για περιοχές όπως εδώ που δεν έχει καλό σήμα πάντως,κάνει καλή δουλειά η μείωση θορυβου...

• SatLeo Legend
Ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες!
Από αυτό που καταλαβαίνω πρέπει να είσαι στα όρια της οπτικής επαφής με το Χορτιάτη καθώς η περιοχή μέσα στο βουνό δεν βλέπει ίχνος από πουθενά πλην του τοπικού (μπορεί όμως να περνάει η Βουλγαρία)!
Οπότε να ακόμα μία περιοχή που απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα της περιοχής χωρίς όμως να είμαι σίγουρος κατά πόσο περνάει το ψηφιακό σήμα πιο μέσα στο χωριό!
Με προβλημάτισε η παρεμβολή στο 28, τι να το παρεμβάλλει άραγε?

Αποσυνδεδεμένος a5836

• Νέο Μέλος
  • *
Το 4Ε έχει τρελές παρεμβολές μέχρι και ο ήχος κάνει θόρυβο και παίζει έτσι απο την αρχή,ενώ και ο ΑΝΤ1 έχει παρεμβολές αλλά είναι με τις ώρες του και όχι τόσο έντονες,εγώ μένω ψηλά έξω άπο το χωριό απένατι απο τα σπίτια μέσα στο βουνό αλλά δεν πρέπει να βλέπω απευθείας χορτιάτη αλλά βλέπω απο ανακλώμενα σήματα γιαυτό και έχω είδωλα μιας και έχω την κεραία γυρισμένη στο κατώτερο σημείο του βουνού απεναντί μου γιατι αν την γυρίσω απέναντι οπου είναι και ο χορτιάτης δεν θα βλέπω τίποτα... :)
ας είναι καλά ο HOTBIRD  :D

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2009
  • Τόπος: Αθήνα
Αυτή η Digea παρά το τι γίνεται με τα mpeg κλπ, συνεχίζει ακάθεκτα το έργο της θέλοντας αυτή την φορά να βγάλει και λεφτά κιόλας, καταργώντας το κανονικό 210 τηλέφωνο που είχε και δημοσιεύοντας τώρα ένα αριθμό υψηλής χρέωσης!
Ανήκουστο να θέλει να βγάλει κι άλλα λεφτά από τον κοσμάκη που θέλει να ενημερωθεί για την ψηφιακή (συμπεριλαμβανόμενων και μένα)!
Έλεος που θα πάει η κατάσταση πια! Δεν το καταργούν τελείως το τηλέφωνο να τελιώνουμε;
Γνώμη μου πάντα.

• SatLeo Legend
Α, Άγγελε, δεν το ήξερες?
Έτσι είναι οι "ηφιακές" μεταδόσεις! :P

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
οταν βγαινω και τους λεω ρητά απατεωνες μου την λέτε...
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
  • Τόπος: Ορχομενός Βοιωτία
Και για του λογου το αληθες, αυτη ειναι η παλια σελιδα επικοινωνιας...

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
Nαι όντως Ηλία "ηφιακές" !!  :D  
Εσύ Γιάννη καλά τους λες έτσι, και συμφωνώ μαζί σου. Από την στιγμή που θέλουν να βγάλουν λεφτά από την άγνοια αλλά και των ενδιαφέρον των πολιτών για την ψηφιακή τηλεόραση, τι να πω εγώ!! Πως γίνεται ένα δωρεάν , δημόσιο και κυρίως ευρείας χρήσης αγαθό να έχει τηλέφωνο με υψηλή χρέωση;
Νίκο η "ανανεωμένη" σελίδα μας επιφύλασε εκπλήξεις!

Αποσυνδεδεμένος ilias_l

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2009
Παράθεση από: "silver"
Nαι όντως Ηλία "ηφιακές" !!  :D  
Εσύ Γιάννη καλά τους λες έτσι, και συμφωνώ μαζί σου. Από την στιγμή που θέλουν να βγάλουν λεφτά από την άγνοια αλλά και των ενδιαφέρον των πολιτών για την ψηφιακή τηλεόραση, τι να πω εγώ!! Πως γίνεται ένα δωρεάν , δημόσιο και κυρίως ευρείας χρήσης αγαθό να έχει τηλέφωνο με υψηλή χρέωση;
Νίκο η "ανανεωμένη" σελίδα μας επιφύλασε εκπλήξεις!

Συμφωνώ ότι είναι γελοίοι που χρεώνουν....
αλλά και απο την άλλη το κράτος έπρεπε να είχε την δικά του γραμμή... η digea υποτίθεται ιδιωτική είναι... τεσπά.. εκμεταλεύονται το γεγονός ότι το κράτος (όπως πάντα) μα******...

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
ρε πετάξτε την καραμέλα.

οι "ιδιωτικές" εταιρίες, δεσμευουν ΔΗΜΟΣΙΟ αγαθό, το ΚΡΑΤΟΣ οφειλει να προστατευει τους καταναλωτές!

ΔΗΜΟΣΙΟ αγαθό. ΔΗΜΟΣΙΟ ειναι το φάσμα. Γκέγκε? με την ΑΔΕΙΑ του κράτους υποτίθεται οτι τα κάνουν. υποτίθεται οτι εχουν ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΕΙ να το κάνουν. και εχουν υποτίθεται δεσμευτει στην τηρηση των ΝΟΜΩΝ.
.

Αποσυνδεδεμένος Thanassis

• SatLeo V. I. P.
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
    • http://www.ikusi.gr
Έχει απόλυτο δίκιο ο Γιάννης ...  8)

Φωνάζει ίσως λίγο παραπάνω απ' ότι ότι θα φώναζα εγώ στη θέση του, αλλά τα επιχειρήματά του είναι στέρεα - λογικά και ατράνταχτα.
Θανάσης Κυριακόπουλος

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
οπου πονεί, φωνάζει, φίλε μου Θανάση.

Και οπως εχω ξαναπει,

Για αυτό το θέμα, δεν φωνάζω ΕΓΩ, αλλα οι χιλιάδες των καταναλωτών που θελοντας να ειναι σιγουροι για την αγορά τους, αγόρασαν τηλεόραση με ψηφιακή δυνατότητα πριν το 2009. Αυτήν την φωνή, των ανθρωπων που δεν εχουν πρόσβαση και εξοικίωση στο παρόν μέσο, το ιντερνετ, εκφράζω.

Διότι αυτή η φωνή, ΟΧΙ, δεν θα εκφραστεί ποτέ με τα επιχειρήματα που φέρει, απο τα κανάλια.

Ουτε απο τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα, που μετέχουν σε ομίλους ΜΜΕ που κεφαλαρχουνται απο την τηλεοπτική τους παρουσία.

Μενει μονο το Ιντερνετ και η ζώσα φωνή.  

Ας θυμηθουμε απο πότε τάζει η ΕΡΤ στην επαρχία τα ψηφιακά της +, ας θυμηθουμε απο πότε και σε τι φόρμα ξεκίνησαν οι δοκιμες του σταρ στο λεκανοπέδιο, πόσοι δημοι εχουν ηδη αντιμετωπίσει τα φρικτά προβλήματα επι 20ετίας εχει δημιουργησει η αμέλεια κάποιων καναλιών στην κάλυψη τους(παρόλες τις υποχρεώσεις τους) με mpeg-2, ποσο καιρο ψηφιακή ακουμε και ψηφιακή δεν βλέπουμε....

Δεν πρέπει να τους περάσει.....
.

Αποσυνδεδεμένος elladalakon

• Satleo Maniac
  • Τόπος: Λακωνία
Πείτε τα! Πήρα πέρισυ τηλεοραση Sony Bravia που έχει τα πάντα και η digea μου την έβγαλε αουτ!!! Τσάμπα 800€
e l l a d a l a k o n

Αποσυνδεδεμένος satboy

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2006
Είπαμε και θα λέμε πάντα. Έπρεπε η μεταβατική περίοδος να περάσει όλη με MPEG 2. Όμως από σήμερα και μετά θα μπορούσε να βγει μία υπουργική απόφαση η οποία να αναφέρει ότι όλες οι τηλεοράσεις που θα πωλούνται στην Ελλάδα πρέπει να έχουν MPEG 4 γιατί μετά το 2015 για παράδειγμα θα αλλάξει το format της συμπίεσης. Αν επίσης θέλανε να κλειδώσουν το format θα μπορούσαν να συμπεριλάβουν ένα MPEG 4 κανάλι στο μπουκέτο που έχει τρία κανάλια ιδιωτικά με demo περιεχόμενο έτσι ώστε να αναγκαστούν όλοι να προσέχουν την αγορά τους από εδώ και πέρα. Τόσο απλά . Έτσι και οι καταναλωτές και οι έμποροι θα ήταν αναγκασμένοι να πουλάνε MPEG 4 τηλεοράσεις αλλά τα βασικά κανάλια θα ήταν σε mpeg 2 χωρίς παράπονα.

Με εκτίμηση

Αποσυνδεδεμένος ilias_l

• Τακτικό Μέλος
  • **
Παράθεση από: "elladalakon"
Πείτε τα! Πήρα πέρισυ τηλεοραση Sony Bravia που έχει τα πάντα και η digea μου την έβγαλε αουτ!!! Τσάμπα 800€

Αυτό που λέμε είναι ότι δεν στην έβγαλε άουτ...
ένα κουτάκι 45ε θα πρέπει να αγοράσεις.
 και σε σχέση με την τηλεόρασή σου θα έχεις καλύτερη εικόνα, και με ένα απλό στικάκι USB θα έχεις και timeshift/pvr/εγγραφή..

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
...ενω με mpeg-2 δεν χρειάζεσαι κουτάκι, δεν περισσέυει τίποτε εκτρωματικό, ΘΑ εχεις καλύτερη εικόνα, και ΑΝ , λεω ΑΝ γουστάρεις PVR πάς και παίρνεις! :twisted:
.

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009

τι βρισκει κανεις στο youtube.....!!!

Αποσυνδεδεμένος staaronis3

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2007
  • Τόπος: Ηράκλειο
    • http://staaronis3.net
Ελπίζω να είδατε την πακάτω "έρευνα" μου:

Παράθεση από: "staaronis3"
Για εσάς που θέλετε HD με mpeg4 και είστε της άποψης του δε πειράζει που έχει δέκτη mpeg2 θα βάλω εξωτερικό δέκτη mpeg4.

Δεν υπάρχει δέκτης κάτω από 60 ευρώ (χωρίς μεταφορικά) που να υποστηρίζει FullHD και να έχει έξοδο HDMI.

Και αν στην καλύτερη επιλέξουμε αυτόν τον δέκτη θέλουμε 10 ευρώ μεταφορικά (το μαγαζί που είχε 5 ευρώ μεταφορικά δυστυχώς τον είχε 10 ευρό πιο ακριβά).

Αλλά για FullHD θέλουμε και ένα καλώδιο HDMI με κόστος περίπου 15 ευρό.

Και επειδή δεν ήμαστε όλοι ηλεκτρονικοί, ή σχετικοί με τους δέκτες κλπ θέλουμε και 30 ευρώ τοποθέτηση.

Άρα 60+10+15+30=115 ευρώ σε μία αρκετά καλή περίπτωση.

Και όλα αυτά για να μην είναι διακοσμητική μια τηλεώραση που μπορεί να αγοράσαμε πριν 6-7 μήνες, τότε που ακόμα οι τηλεοράσεις με mpeg4 δέκτη ήταν ελάχιστες.

ΕΔΙΤ: Στην περίπτωση που θέλετε να αποφύγετε τα δύο τηλεχειριστήρια βάλτε και τουλάχιστον 50 ευρώ ακόμα στην τιμή του πακέτου για αγορά ενός προγραμματιζόμενου τηλεχειριστηρίου (δεν το έψαξα βέβαια αυτό, είναι τιμή που θυμάμαι στο περίπου).
Σωματείο Φανατικών Επίγειων Λήψεων

Αποσυνδεδεμένος staaronis3

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2007
  • Τόπος: Ηράκλειο
    • http://staaronis3.net
Και για να μην νομίζετε ότι σας λέω ότι μου έρθει στο κεφάλι μου (για πιο πίσω), έκανα ένα μικρό βίντεο 3D το οποίο το έβγαλα σε ασυμπίεστο avi ανάλυσης 1920x1080. Έχω κάνει softmod στις κάρτες γραφικών μου για να τις βλέπει το σύστημα σαν τις επαγκελματικές με την αντίστοιχη GPU, έτσι ώστε να γήνετε εκεί το rendering και όχι στην CPU. Οι αντίστοιχες επαγκελματικές μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούνταν απ τις καλύτερες κάρτες γι αυτή τη δουλειά.

Η παραγωγή του βίντεο έγινε στο Cinema 4D r11, ένα απο τα πιο ελαφριά προγράματα 3D animation.

Για 10 δευτερόλεπτα βίντεο χρειάστηκε 50 λεπτά (!) για να κάνει render.

Βέβαια θα μου πείτε ειδήσεις θα δήξουν, όχι 3D βίντεο.

Γι αυτό, ετοιμάζω τώρα δεύτερο 3D video για να το βάλω στο premiere και να χρησιμοποιήσω διάφορα εφέ που χρησιμοποιούν στις ειδήσεις. Alpha channel, μεταβάσεις απο βίντεο σε βίντεο, page in page κλπ κλπ. Έτσι θα έχουμε μια ρεαλιστική αναπαράσταση του χρόνου που χρειάζετε για να γίνει ένα μικρό κομάτι ενός δελτίου ειδήσεων.

Ετσι με εύκολο τρόπο θα σας δείξω το ότι είναι σχεδών αδύνατο να έρθει το FullHD στην Ελλάδα. Το κόστος για να μπουν συστήματα που να μην περιμένουν όσο εγώ είναι αρκετά μεγάλο. Φυσικά πολύ αργότερα ένα τέτοιο βίντεο θα γίνετε σε δευτερόλεπτα απο οποιοδήποτε μηχάνημα.

Φιλικά,
Σταμάτης

Υ.Γ. Θυμάμαι τι μας έλεγε ένας καθηγητής μου. Το 90'-91' τους πήγαν εκεί που δούλεβε τα πρώτα PC με 386 επεξεργαστή. Για να βγάλουν ένα μικρό λογότυπο που έκανε μια κυκλική κίνηση περίπου 40 μοιρών και εμφανιζόταν μπροστά στην οθόνη το μηχάνημα έπρεπε να δουλέβει ασταμάτητα για πάνω απο μία εβδομάδα. Συνολικά το βίντεο κρατούσε 10 δευτερόλεπτα.
Σωματείο Φανατικών Επίγειων Λήψεων

Αποσυνδεδεμένος Thanassis

• SatLeo V. I. P.
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
    • http://www.ikusi.gr
Δεν έχεις άδικο Σταμάτη.
Μερικές φορές βλέπουμε τα επιμέρους και χάνουμε το σύνολο ...  :(
Θανάσης Κυριακόπουλος

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
H συνέντευξη του Τηλέμαχου Χυτήρη για την ψηφιακή τηλεόραση:

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
Λίγες μέρες πρίν ξεκινήσει η εκπομπή στην Λάρισα θα προσπαθήσω να κατέβω κάτω.
Δέν θέλω να χάσω αυτήν την ιστορική στιγμή.
Εχει να πέσει ξενύχτη.
το μόνο πρόβλημα είναι ότι δέν έχω εκεί δικό μου ίντερνετ για να σας δίνω αναφορές.

• SatLeo Legend
Υπάρχουν και τα ίντερνετ καφέ!
Δεν είναι όμως εκεί το πρόβλημα!
Με τις εξελίξεις στο θέμα της ψηφιακής μπορεί η Digea να καθυστερήσει ακόμα περισσότερο!
Είμαι πολύ περίεργος τελικά να δω, θα ισχύσουν έστω τα μισά από αυτά που λέει ότι θα κάνει η κυβέρνηση?

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
οι άνθρωποι της digea ισχυρίζονται ότι μέχρι τέλος ιουνίου θα έχει τελειώσει το θέμα Λάρισα.
χλωμό το κόβω

Αποσυνδεδεμένος Seitman

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2009
Σήμερα μου απάντησαν σε mail που είχα στείλει πριν 1,5 μήνα ακριβώς και αυτό αυτοματοποιημένο και άσχετο...
 :shock:

Στις 11 Ιανουαρίου τους στέλνω αυτό:
"Καλημέρα σας, Σήμερα τα ξημερώματα "έπιασα" την δοκιμαστική εκπομπή που έγινε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στο συντονισμό και την αποθήκευση των συχνοτήτων. Παρατήρησα όμως ότι ενώ οι γενικές πληροφορίες του EPG μου εμφανίζονταν στα ελληνικά, όταν ζητούσα να δω τις λεπτομέρειες κάποιου προγράμματος μου τις εμφάνιζε σε άπταιστα αγγλικά. Να υποθέσω ότι όταν αρχίσουν οι κανονικές εκπομπές στις 14/1 δε θα υπάρχει αυτό?"

Η σημερινή απάντησή τους:
"Αγαπητέ κύριε Σεϊτίδη, καλησπέρα σας.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σας.

Σχετικά με το ερώτημα που μας θέσατε σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία του ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος (EPG) παρέχεται από την εταιρεία μας και στα ελληνικά και στα αγγλικά. Για να μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες στα ελληνικά, πρώτα βεβαιωθείτε ότι ο ψηφιακός σας δέκτης υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα, και αν ναι τότε ρυθμίστε τον στην συγκεκριμένη επιλογή.

Σας γνωρίζουμε ότι στο site μας Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε, στην κατηγορία «Είμαι Ιδιώτης», υπάρχει ενότητα «Συχνές Ερωτήσεις», η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς και μπορείτε να ανατρέξετε για περισσότερες πληροφορίες.

Τμήμα εξυπηρέτησης τηλεθεατών"

... ουδέν σχόλιο.

Αποσυνδεδεμένος ilias_l

• Τακτικό Μέλος
  • **
το καλό πράγμα αργεί...  :twisted:

Αποσυνδεδεμένος Petros Electron

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
    • http://www.stopclimatechange.gr & http://www.stopcartel.gr/gr/en.php
Παράθεση από: "ilias_l"
το καλό πράγμα αργεί...  :twisted:
Ναι είναι κάτι σαν το κάλο κρασί...
parabol dish 2.40m (Cband - KU) Pauxis & Sharp LNB\'s ,motor superjack 36" heavy [95E-30W]
Emitor Combolook spectrum alalyzer & Horizon Hdsm [Hot!]

Tecatel Alg 1,20cm 9,0E & Telesystem

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (11:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (11:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (10:49)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 02/12/2024 (10:47)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 02/12/2024 (08:55)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 02/12/2024 (07:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/12/2024 (01:44)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 02/12/2024 (01:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (16:17)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/12/2024 (16:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (15:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (15:28)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (15:25)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/12/2024 (15:24)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: bill82 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/12/2024 (14:49)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/12/2024 (14:44)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/12/2024 (14:10)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 01/12/2024 (11:05)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 01/12/2024 (10:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (10:14)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 01/12/2024 (06:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: bakobako Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/12/2024 (03:25)
* Απ: Επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα Velister  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 01/12/2024 (01:23)
* Απ: Επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα Velister  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 01/12/2024 (00:01)
* Απ: Επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα Velister  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 30/11/2024 (22:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (22:04)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (21:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: bakobako Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (21:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (20:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (18:01)