Καλησπερα!!
Καταρχας, με συγχωρειτε διοτι εν γνωσει μου, βγηκα λιγο εκτος θεματος (και ισως ευθυνεται το γεγονος οτι ειμαι φανατικος οπαδος του "Κωνσταντινου και Ελενης"
).
Συμφωνω απολυτα, οτι θα επρεπε να υπαρχουν νεες παραγωγες, και οτι ισως να εχει παραγινει λιγο το θεμα με τις επαναληψεις (δεν αναφερομαι συγκεκριμενα στον ANT1 αλλα γενικως και αοριστως σε ολους τους σταθμους). Αλλα θα ηθελα να πω, πως οι περισσοτερες νεες εκπομπες και σειρες που βγαινουν τελευταια τουλαχιστον μεχρι στιγμης, δεν ειναι ανταξιες πολλων παλαιοτερων (προσωπικη μου αποψη φυσικα, αλλα πιστευω πως εδω εχω δικιο και αυτο δειχνουν σε καποιες περιπτωσεις τα νουμερα που κανουν με αποτελεσμα καποιες παραγωγες να "κοβονται" απο τα καναλια πριν καλα καλα αρχισουν).
Σιγουρα θα μπορουσαν να γινουν καλυτερες παραγωγες, αλλα οπως ειπε ο φιλος πιο πανω, πλεον δεν υπαρχουν χρηματα ωστε να γινει κατι τετοιο. Ευχομαι βεβαια σαν τηλεθεατης, πολυ συντομα να εχουμε οπως παλαιοτερα αξιολογες εκπομπες και σειρες.
Αυτα ειχα να πω για το θεμα των τηλεοπτικων παραγωγων και ζηταω παλι συγνωμη που βγηκα για λιγο εκτος θεματος. Σας ευχαριστω πολυ!