Έχω προσωπική(και πικρή) πήρα και από την primetel και από την cablenet...
Ήμουν συνδρομητής τις primetel για 1,5 χρόνο.Είχα συνεχεια προβλήματα κύριος με το internet και την σταθερή τηλεφωνία.Τα κανάλια παίζαν ένταξη αλλα με σαφώς πολύ υποδιέστερη ποιότητα στην εικόνα σε σχέσει με την cytavision.Το internet είχε καθημερινά αυξομειώσεις στην ταχύτητα και πολλές φορες κοβόταν λόγο τεχνικών προβλημάτων.Στα καναλια επίσης η cytavision έχει σαφώς πολύ καλύτερα σε σχέσει με την primetel.Η cytavision έχει περισσότερα υποτιτλισμένα κανάλια και το βασικό τις πακέτο είναι σαφώς πιο πλούσιο.Δεν διαθέτη κανένα κανάλι με ταινίες και έχει περισσότερα ρωσικα κανάλια παρα κυπριακά η έστω υποτιτλισμένα.Όσο για την cablenet,ομόλογο ότι έχει πραγματικά αξιόπιστο,γρήγορο και κύριος φτηνό internet αλλα δυστυχώς το πακέτο καναλιών της είναι υπερβολικά φτωχό χωρίς κανένα κανάλι ταινιών.
Eπίσης όλα τα κυπριακα κανάλια είναι με λήψη κανονικής κεραίας από την cablenet και αναμετάδοση στο σύστημα της με αποτέλεσμα να περνούν οι παρεμβολές(το ίδιο με την primetel)..Τεράστιο μειονέκτημα τις cablenet είναι το φριχτό σέρβις τον τεχνικών τους όταν έρχονται να σε ενώσουν.
Σου λένε 15 μέρες μετά την αίτηση ότι σε ενώνουν και περιμένεις και 2 μήνες και όταν έρθουν(αν ζεις σε πολυκατοικία) βρίσκουν συνήθως πολλά προβλήματα και μπορεί να φύγουν και τα ξαναέρθουν και 3-4 φορες-μερες,(το έζησε ένας φίλος μου) και εγώ ο ίδιος όταν φεύγοντας από την primetel ειπα να ενωθώ με την cablenet Ώσπου αγανάκτησα και πήγα στην cyta.