Ποια πλατφόρμα προτιμάτε στην Κύπρο;
  • Τετ 27 Νοε 2024, 08:27
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ποια πλατφόρμα προτιμάτε στην Κύπρο;  (Αναγνώστηκε 2546 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος konstantinos

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
  • Τόπος: Λευκωσία
εγώ ψηφίζω cablenet έχω ακούσει  ότι είναι η καλύτερη από την cyta σε θέμα Internet και σε θέμα τιμών είναι ποιο φτηνή δείτε εδώ:
Σταθερή Τηλεφωνία
Μία τηλεφωνική γραμμή

Δυνατότητα διατήρησης του υφιστάμενου τηλεφωνικού αριθμού (μέσω της φορητότητας) χωρίς χρέωση ή επιλογή καινούριου αριθμού με εφάπαξ χρέωση €5.00
Δωρεάν κλήσεις μεταξύ συνδρομητών Cablenet
Μέχρι και 20% χαμηλότερα τέλη για τοπικές κλήσεις και μέχρι 30% χαμηλότερα τέλη για διεθνείς κλήσεις
Δωρεάν υπηρεσία αναγνώρισης κλήσης, προώθησης κλήσεων και απόκρυψης αριθμού
Ο συνδρομητής δεν χρειάζεται να έχει υφιστάμενη τηλεφωνική γραμμή
Διαδίκτυο
Ευρυζωνική πρόσβαση με ταχύτητες μέχρι και 1024 / 256 Kbps
Απεριόριστη και συνεχής σύνδεση στο διαδίκτυο
Δωρεάν ένας λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) της μορφής Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δωρεάν WiFi (b-g)
Καλωδιακή Τηλεόραση
Λήψη αναλογικής καλωδιακής τηλεόρασης χωρίς ειδικό εξοπλισμό
Δυνατότητα ταυτόχρονης παρακολούθησης διαφορετικών αναλογικών καναλιών σε πολλαπλές τηλεοράσεις
Πεντακάθαρη λήψη και εικόνα ανεξάρτητα από τη γεωγραφική σας θέση και τις καιρικές συνθήκες
Μεγάλη ποικιλία τοπικών και διεθνών τηλεοπτικών θεματικών καναλιών
Πρόσθετες Υπηρεσίες:
Ψηφιακή τηλεόραση €6.00 το μήνα
Επιπλέον δύο σημεία ψηφιακής τηλεόρασης (2 αποκωδικοποιητές) χωρίς επιπρόσθετη μηνιαία χρέωση, πληρώνοντας μόνο €40.00 εφάπαξ ανά αποκωδικοποιητή
Επιπλέον τηλεφωνική γραμμή €5.75 το μήνα
Επιπρόσθετες υπηρεσίες τηλεφωνίας €3.45 το μήνα
Επιλογή καινούριου ασημένιου αριθμού €11.50 εφάπαξ χρέωση
Επιλογή καινούριου χρυσού αριθμού €57.50 εφάπαξ χρέωση
Επιπλέον λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) €1.70 το μήνα ανά λογαριασμό
Μεταδωσεις : Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Leonidas Constantinou

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1: Κυρ 4 Οκτ 2009, 15:31 »
Η cytavision εχει πολυ περισσοτερα καναλια τοσο απο cablenet οσο και απο primetel.
  Εγω ειμαι χρονια συνδρομητης της cytavision και σπανια μου κανει προβλημα. :wink:

Αποσυνδεδεμένος Limsat

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2008
  • Τόπος: Λεμεσος
  • Λεμεσος Κυπρος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #2: Κυρ 4 Οκτ 2009, 18:08 »
Θα συμφωνήσω και εγώ ότι η πιο καλή και πλήρης πλατφόρμα στην κύπρο δυστυχώς η ευτυχώς είναι η cytavision.
Μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβή σε σχέσει με την primetel και την cablenet αλλα έχει σίγουρα πολύ καλύτερες υπηρησίες σε σχέσει με τις υπόλοιπες πλατφόρμες καναλιών στην κύπρο..
Πρώτα πρώτα η ποιότητα της εικόνας των καναλιών είναι σαφώς καλύτερη σε σχέση με την cablenet και κύριος την primetel.
Δεύτερο η cytavision διαθέτη περισσότερα  υποτιτλισμένα κανάλια σε σχέση με τις άλλες δυο πλατφόρμες(εξαιρώ την Νονa γιατί θα μιλήσω πιο κάτω για αυτην.)
Τρίτο και μεγάλο πλεονέκτημα της cytavision είναι ότι έχει πραγματικά πεντακάθαρα τα κυπριακά κανάλια και όχι σαν την primetel που τα λαμβάνουν με κανονική κεραία και τα αναμεταδίδουν με αποτέλεσμα πολλές φορες να έχουν και παρεμβολές.

Μεγάλο μειονέκτημα τις primetel είναι ότι εμπλουτίζει το πακέτο καναλιών της με ξενόγλωσσα κανάλια(όπως το ρωσικο πακέτο) η αλλα που ουσιαστικά είναι<άχρηστα> για τους πλείστους τηλεθεατές,άρα ουσιαστικά δεν προσφέρει κάτι νέο.Από την άλλη αν προσθέσει κάποιο κανάλι που είναι αξιόλογο συνήθως είναι primium και ζητα κιάλα λεφτά.

Όσο για την Νονa cyprus.Είναι κινη παραδοχή ότι σαν πακέτο υστερεί δραματικά στο ότι δεν έχει τα κυπριακά κανάλια στο πακέτο της.
Και εδώ θα ήθελα να κάνω μια εισήγηση!!
Εφόσον δεν μπορεί να μετάδοση εντελώς αυτούσια τα ελλαδικά καναλια(star-mega,ant1-σκάι...)Θα μπορούσε να μεταδίδει της international εκδοχές τους(ΑΝΤ1 EUROPE,MEGA COSMOS,STAR INTERNATIONAL,ALTER GLOBE,SKAI,...) Απλά θα λείπουν οι ξένες ταινίες από το πρόγραμμα τους..Πιστεύω θα εκτοξεύονταν οι πώλησεις τις Νονa στην κύπρο.

και εγώ είμαι χρονια συνδρομητής της cytavision και σπανια μου κάνει κάποιο πρόβλημα.
Η τηλεοαση ειναι ενας ανηκτος δρομος!

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #3: Πεμ 8 Οκτ 2009, 18:55 »
η cablenet και η primetel(η cyta δεν εχει υποθεσει σε θεμα internet) χρησιμοποιουν δικο τους δυκτυο και εχει υπογειο συρμα που ειναι συνδεδεμενο με το λονδινο εχει παρει αδεια η πριμε τελ απο την cyta να περνα τα συρματα πανω απο τα καλωδια της AIK
Γιαυτο εγω θα αλλαξω την cyta και την cytavision και θα βαλω prime tel η cablenet ενα απο τα δυο
Μεταδωσεις : Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Limsat

• Έμπειρο Μέλος
  • Λεμεσος Κυπρος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #4: Πεμ 8 Οκτ 2009, 20:48 »
Έχω προσωπική(και πικρή) πήρα και από την primetel και από την cablenet...
Ήμουν συνδρομητής τις primetel για 1,5 χρόνο.Είχα συνεχεια προβλήματα κύριος με το internet και την σταθερή τηλεφωνία.Τα κανάλια παίζαν ένταξη αλλα με σαφώς πολύ υποδιέστερη ποιότητα στην εικόνα σε σχέσει με την cytavision.Το internet είχε καθημερινά αυξομειώσεις στην ταχύτητα και πολλές φορες κοβόταν λόγο τεχνικών προβλημάτων.Στα καναλια επίσης η cytavision έχει σαφώς πολύ καλύτερα σε σχέσει με την primetel.Η cytavision έχει περισσότερα υποτιτλισμένα κανάλια και το βασικό τις πακέτο είναι σαφώς πιο πλούσιο.Δεν διαθέτη κανένα κανάλι με ταινίες και έχει περισσότερα ρωσικα κανάλια παρα κυπριακά η έστω υποτιτλισμένα.Όσο για την cablenet,ομόλογο ότι έχει πραγματικά αξιόπιστο,γρήγορο και κύριος φτηνό internet αλλα δυστυχώς το πακέτο καναλιών της είναι υπερβολικά φτωχό χωρίς κανένα κανάλι ταινιών.
Eπίσης όλα τα κυπριακα κανάλια είναι με λήψη κανονικής κεραίας από την cablenet και αναμετάδοση στο σύστημα της με αποτέλεσμα να περνούν οι παρεμβολές(το ίδιο με την primetel)..Τεράστιο μειονέκτημα τις cablenet είναι το φριχτό σέρβις τον τεχνικών τους όταν έρχονται να σε ενώσουν.
Σου λένε 15 μέρες μετά την αίτηση ότι σε ενώνουν και περιμένεις και 2 μήνες και όταν έρθουν(αν ζεις σε πολυκατοικία) βρίσκουν συνήθως πολλά προβλήματα και μπορεί να φύγουν και τα ξαναέρθουν και 3-4 φορες-μερες,(το έζησε ένας φίλος μου) και εγώ ο ίδιος όταν φεύγοντας από την primetel ειπα να ενωθώ με την cablenet Ώσπου αγανάκτησα και πήγα στην cyta.

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #5: Παρ 9 Οκτ 2009, 18:00 »
αρα θα μεινω στην cyta και στην cytavision    :D

Αποσυνδεδεμένος Limsat

• Έμπειρο Μέλος
  • Λεμεσος Κυπρος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #6: Παρ 9 Οκτ 2009, 20:13 »
Η απάντηση μου είναι από καρδιας ΝΑΙ!!
Μην κανεις το λάθος που έκανα εγώ με τις άλλες εταιρίες. Πίστεψε με τελικά μετά που δοκίμασα όλες τις εταιρίες η cyta και η cytavision είναι η καλύτερη.Είναι λίγο ακριβότερη αλλα ότι πληρώνεις-παίρνεις κιόλας.

* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 27/11/2024 (07:36)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 27/11/2024 (07:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (01:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (22:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (22:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο νομό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (22:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (21:31)
* Απ: Intelsat 15 @ 85.2E (αναφορές - λήψεις)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/11/2024 (20:42)
* Απ: Express 80 @ 80° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/11/2024 (20:37)
* Απ: Intelsat 17 @ 66E  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/11/2024 (20:31)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (19:40)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/11/2024 (19:39)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: andrewp97 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/11/2024 (19:34)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (19:33)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (19:28)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (18:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (17:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (16:50)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (14:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (14:04)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (13:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (13:22)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (13:19)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (13:00)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (12:57)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: ntakas Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (11:16)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/11/2024 (10:19)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/11/2024 (10:11)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (09:04)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 26/11/2024 (00:36)