Θα συμφωνήσω και εγώ ότι η πιο καλή και πλήρης πλατφόρμα στην κύπρο δυστυχώς η ευτυχώς είναι η cytavision.
Μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβή σε σχέσει με την primetel και την cablenet αλλα έχει σίγουρα πολύ καλύτερες υπηρησίες σε σχέσει με τις υπόλοιπες πλατφόρμες καναλιών στην κύπρο..
Πρώτα πρώτα η ποιότητα της εικόνας των καναλιών είναι σαφώς καλύτερη σε σχέση με την cablenet και κύριος την primetel.
Δεύτερο η cytavision διαθέτη περισσότερα υποτιτλισμένα κανάλια σε σχέση με τις άλλες δυο πλατφόρμες(εξαιρώ την Νονa γιατί θα μιλήσω πιο κάτω για αυτην.)
Τρίτο και μεγάλο πλεονέκτημα της cytavision είναι ότι έχει πραγματικά πεντακάθαρα τα κυπριακά κανάλια και όχι σαν την primetel που τα λαμβάνουν με κανονική κεραία και τα αναμεταδίδουν με αποτέλεσμα πολλές φορες να έχουν και παρεμβολές.
Μεγάλο μειονέκτημα τις primetel είναι ότι εμπλουτίζει το πακέτο καναλιών της με ξενόγλωσσα κανάλια(όπως το ρωσικο πακέτο) η αλλα που ουσιαστικά είναι<άχρηστα> για τους πλείστους τηλεθεατές,άρα ουσιαστικά δεν προσφέρει κάτι νέο.Από την άλλη αν προσθέσει κάποιο κανάλι που είναι αξιόλογο συνήθως είναι primium και ζητα κιάλα λεφτά.
Όσο για την Νονa cyprus.Είναι κινη παραδοχή ότι σαν πακέτο υστερεί δραματικά στο ότι δεν έχει τα κυπριακά κανάλια στο πακέτο της.
Και εδώ θα ήθελα να κάνω μια εισήγηση!!
Εφόσον δεν μπορεί να μετάδοση εντελώς αυτούσια τα ελλαδικά καναλια(star-mega,ant1-σκάι...)Θα μπορούσε να μεταδίδει της international εκδοχές τους(ΑΝΤ1 EUROPE,MEGA COSMOS,STAR INTERNATIONAL,ALTER GLOBE,SKAI,...) Απλά θα λείπουν οι ξένες ταινίες από το πρόγραμμα τους..Πιστεύω θα εκτοξεύονταν οι πώλησεις τις Νονa στην κύπρο.
και εγώ είμαι χρονια συνδρομητής της cytavision και σπανια μου κάνει κάποιο πρόβλημα.