Απόκτηση sky uk και κατά πόσο είναι εφικτή η λήψη στην Αθήνα
  • Παρ 22 Νοε 2024, 16:31
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Απόκτηση sky uk και κατά πόσο είναι εφικτή η λήψη στην Αθήνα  (Αναγνώστηκε 8470 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kover

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2009
Απο Δευτέρα θα έχω ένα Sky HD box με κάρτα ενεργοποιημένη ήδη απο Αγγλία και το HD πακέτο φυσικά. Ζήτησα λοιπόν απο ένα τεχνικό της γειτονιάς μου(βριλήσσια) να έρθει τη Τρίτη για εγκατάσταση πιάτου. Μου πρότεινε 1.4μ πιάτο και φυσικά εγκατάσταση στη ταράτσα, λόγω βάρους. Συνολικά μου ζήτησε 350 ερώ και θέλω να θέσω τα εξής ρεωτήματα
1ον) Θα πιάνω όλα τα κανάλια με το συγκεκριμένο πιάτο ή θα έχω πρόβλημα με bbc itv?
2ον) Υπάρχει κατι που πρέπει να εξηγήσω στον τεχνικό καθώς έχω δει πως στην Αγγλία τραβάνε 2 καλώδια απο το lnb για να κάνει και record, ή χρειάζεται κάτι επιπλέον ώστε να τρέξει το HD σωστά?
3ον) Μου φαίνονται πολλά τα χρήματα για να μου κάνει μια απλή εγκατάσταση και να μου προμηθεύσει και το πίατο, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος καθώς είμαι πανάσχετος.
4ον) Το σπίτι που έμενα το νοίκιασα και έχω αφήσει εκεί εγκατεστημένο το πιάτο. Ο ενοικιαστής που μπήκε μετά απο μένα και θα θέλει να βάλει sky, υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει πρόβλημα? Του είπα να δηλώσει flat 3a αντι για flat 3 που είναι κανονικά καθώς λίγη σημασία παίζει.
5ον) Αν σε κάποια φάση κλείσω το τραπεζικό μου λογαριασμό στην Αγγλία, μπορώ να βάλω το direct debit στη πιστοτική μου κάρτα ( η οποία είναι ελληνική)?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συγνώμη αν δεν έχω ιδέα του τι κάνω, απλά το σκέφτηκα πολύ και φρίκαρα στην ιδέα πως μετά απο 7 χρόνια bbc θα πάω απότομα στο Star chanel.

Αποσυνδεδεμένος deepbluesky

• Satleo Super V.I.P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Stuttgart (48.79N/9.19E)
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1: Πεμ 19 Φεβ 2009, 13:57 »
Μπορω να σου απαντησω μονο στο 1+2:

Για BBC/ITV και οτι αλλο εκπεμπει απο Astra 2D (Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε) θα χρειαστεις 5μ κεραια στην Αθηνα και αν φτανει. Με καλη 1.40μ (παντα για την μικροτερη διαμετρο μιλαμε αλλιως προκειται για 1.20μ) θα εχεις ληψη ολων των υπολοιπων συμπεριλαμβανομενο και το ITV HD. Πολλοι χρησημοποιουν 1.20μ αλλα εχει παρατηρηθει καποιες συχνοτητες να εξασθενουν οποτε για αποφυγη πιθανων προβληματων προτεινεται λιγο μεγαλυτερη.

Τα καλωδια δεν τα ενδιαφερει αν μεταφερουν αναλογικο η ψηφιακο, MPEG 2 η MPEG 4, DVB-S η DVB-S2 σημα, οποτε 2 καλωδια της προκοπης και εισαι οκ.
Octagon SF8008, Dreambox One, Octagon SF4008, Vu+ Solo²
TBS 6220, Technotrend S2-1600
Edision OPTI-Combo DVB-T2/C, Terratec T-Stick+
Panasonic TX-43HXX979, Sony KDL32W656A

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
Παράθεση από: "kover"
Ζήτησα λοιπόν από ένα τεχνικό της γειτονιάς μου (Βριλήσσια) να έρθει τη Τρίτη για εγκατάσταση πιάτου. Μου πρότεινε 1.4μ πιάτο και φυσικά εγκατάσταση στη ταράτσα, λόγω βάρους. Συνολικά μου ζήτησε 350 ευρώ
Πρέπει να μας πεις ακριβώς το κάτοπτρο που θα σου εγκαταστήσει γιατί 350 ευρώ μου ακούγονται πολλά...
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος papagiannis

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
  • Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ-ΑΘΗΝΑ-ΚΥΚΛΑΔΕΣ-ΔΩΔ/ΝΗΣΑ
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #3: Πεμ 19 Φεβ 2009, 20:00 »
Σεραφειμ αυτο που λες σχετικο αν βαλει ενα ποιοτικο και πολλη καλο πιατο μπορει να κανει και 200 ευρω τωρα και μια βαση βαρεως τυπου 60-80 το συνολο 260-280 και 20 μετρα ποιοτικο καλωδιο απο 12-25 ευρω συνολο κοντα στο 300αρι κι 50 ευρω η εγκατασταση συνολο 350 ειδες πως στα εβγαλα τωρα υπαρχει και οικονομικη λυση με πιατο 120-140 ευρω μαζι βαση στα 60-80 συνολο 180-220  συν το καλωδιο 12 ευρω κοστος εγκαταστασης μεχρι τα 350 κοντα 120 ευρω . τα σχολια δικα σας

παντως μια απλη τυπικη εγκατασταση πιατου 1.40 πιστευω πως 60 ευρω ειναι οτι πρεπει
dreambox 600pvr-dreambox 500s-Unisat (analog)-dreambox 800s (i love it)
3 σταθερα 0,80 ASTRA 19.2-HOTBIRD 13.0-HELLASAT 39.0 KAI MOTER SUPERJACK 1.2DISEQ ΠΙΑΤΟ 1.0M ALCAD SUPER κορυφη
lnb GT 0.2dm super
                          --------------
YOU! 89.0 FM HERACLIO CRETE  [url=http://www.youradio.eu

Αποσυνδεδεμένος kover

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #4: Παρ 20 Φεβ 2009, 07:55 »
Κρίμα γιατί το bbc είναι ίσως ότι καλύτερο υπάρχει παγκοσμίως. Υπάρχει μήπως άλλος τρόπος για να έχω bbc1/2/3/4 ? Όσο αναφορά το lnb, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Κάποια συγκεκριμένη μάρκα που θα προτείνατε?

Αποσυνδεδεμένος davinci

• Satleo Super V.I.P.
  • Τακτικό Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2008
  • Τόπος: Αθήνα - Αλιμος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #5: Παρ 20 Φεβ 2009, 08:36 »
Καλό ειναι το lnb να είναι επώνυμο και χαμηλού θορύβου ,βασικό όμως θα είναι να μάθεις την ακριβή οριζόντια διάσταση του πιάτου και τη μαρκα του .Πολλοι "βαφτίζουν" το 1.25χ1.35 gibertini για 1.40 (το έχω ακούσει με τα αυτιά μου ).Προσωπικά θεωρώ ότι η τιμή που σου έδωσε δικαιολογείται μόνο αν στην εγκατάσταση θα χρησιμοποιήσει πιάτο επώνυμο , σίγουρα αλουμινίου και όχι σιδερένιο .

Φιλικά
Ν.
dreambox800-Κάτοπτρο 1μΧ1.10 με μοτέρ και Gibertini OP120

Αποσυνδεδεμένος kover

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #6: Παρ 20 Φεβ 2009, 10:10 »
Αν μπορείς ανέφερε μου μερικά επώνυμα πιάτα καθώς και κάποιο site που να δω τιμές, έτσι ώστε να έχω μια εικόνα του τι κάνω και να μη με πιάσει και κότσο ο τύπος. Το πιάτο που θα μου εγκαταστήσει είναι το gibertini που αναφέρεις απο πάνω. Για αγορά το χρεώνει 220 ευρώ. Επίσης πως ακριβώς θα βεβαιωθώ πως είναι όντως gibertini αυτό που θα μου πουλήσει?

Αποσυνδεδεμένος kover

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #7: Παρ 20 Φεβ 2009, 10:51 »
Τη βρήκα την άκρη. Πήρα την gibertini και μου δώσαν 2 διανομείς που έχουν στην Αθήνα. Το πιάτο (125*140) μου το φέρνουν σπίτι για 140 ευρώ. Αν πάω σε 150/160 κοστίζει 290 ευρώ. Λογικά ο δικός μου πάει να κάνει λαμογιά αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα.

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #8: Παρ 20 Φεβ 2009, 11:54 »
Το πιάτο που θα μου εγκαταστήσει είναι το gibertini που αναφέρεις απο πάνω. Για αγορά το χρεώνει 220 ευρώ.
Πολύ ακριβό! Το κάτοπτρο θα το δεις Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος kover

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #9: Παρ 20 Φεβ 2009, 12:16 »
Εν τέλει βρήκα το πιάτο με 139 ευρώ, οπότε θα το παρώ απο εκεί. Γνωρίζω ήδη τα κανάλια που δε παίζουν με τίποτα. Έχω μιά απορία για το channel 4 και το ITV. Οι περισσότεροι μου είπαν πως δε πιάνονται. Υπάρχει όμως ένας τύπος στη βούλα που υποστηρίζει πως με μία ρύθμιση στον αποκοδικοποιητή μπορεί να τα πιάσει όλα τα ΙΤV και το chanel4. Κάτι μου είπε για feed που κανονικά δε θα έπρεπε να υπήρχε αλλά υπάρχει. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω?

Αποσυνδεδεμένος snet

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2008
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #10: Παρ 20 Φεβ 2009, 15:22 »
channel 4 & 4-5 ITV κάποιων περιοχών κανονικά πιστεύω στην αθήνα με 1 μ και με 80 εκ δυτικότερα...
snet.

Αποσυνδεδεμένος kover

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #11: Σαβ 21 Φεβ 2009, 11:49 »
Δηλαδή το chanel 4, chanel 5 kai itv είναι μια χαρά με ένα 1.40 πιάτο. Διάβαζα πως υπάρχουν δυσκολίες για τα συγκεκριμένα κανάλια αλλά τι να πω.

• Satleo Super V.I.P.
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #12: Σαβ 21 Φεβ 2009, 12:59 »
Ολα τα ITV και Channel 4 δεν μπορουν να ληφθουν με μια απλη αλλαγη ρυθμισης του δεκτη. Αν το σημα που φτανει ειναι ανεπαρκης δεν γινεται τιποτα παρα μια μεγαλυτερη κεραια και στην περιπτωση του Astra 2D διστυχως ειναι τεραστια για την Αθηνα.

Λοιπον το Channel 4 London βγαινει και απ την 12480V του Astra 2A North Beam περαν των 10714H/10729V του 2D. Τα Five βγαινουν κλειδωμενα απο την 10964H του Astra 2C. Μερος των τοπικων ITV βγαινει απο την 12402V του Astra 2B North Beam. Τα υπολοιπα ομως ειναι στον 2D και δεν λαμβανονται σε καμια περιπτωση με 1.40μ. To ITV HD λαμβανεται επισης απο την 11426H της Eurobird 1 Fixed Beam.

Αποσυνδεδεμένος kover

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #13: Σαβ 21 Φεβ 2009, 17:57 »
Οραία. Οπότε αυτά που μου λες θα τα δείξω στον τεχνικό που θα έρθει για την εγκατάσταση και αυτος υποθέτω πως θα καταλάβει τι πρεπει να κανει. Όταν λες τοπικά ITV τι ενοείς? Λίγο πολύ όλα το ίδιο πρόγραμμα δε δείχνουν? και αλλάζει λίγο στις ειδήσεις?
Αν δε καταφέρω να τα πιάσω και χρειαστεί να ψάξω στις συχνότητες που λες, θα τα κατεφέρω με 1.40 πιάτο? Συγνώμη που ρωτάω βλακείες αλλά αχολούμαι 3 μέρες με το θέμα και είμαι πανάσχετος.

Αποσυνδεδεμένος snet

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2008
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #14: Σαβ 21 Φεβ 2009, 21:19 »
για τα συγκεκριμένα αρκεί μια κάρτα freeview
snet.

Αποσυνδεδεμένος papagiannis

• Έμπειρο Μέλος
  • Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ-ΑΘΗΝΑ-ΚΥΚΛΑΔΕΣ-ΔΩΔ/ΝΗΣΑ
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #15: Σαβ 21 Φεβ 2009, 22:30 »
αγαπητε φιλε δεν χρειαζεται να νιωθεις ενοχος για της ερωτησεις που κανεις? ολοι εχουμε αποριες που καποιοι που ξερουν και μπορουν να μας βοηθησουν ειμαστε μια ανοιχτοι κοινοτητα ανταλαγης πληροφοριων αλλα καλο ειναι που ρωτας για να ξερεις καποιες απαντησεις να μην σε πιασει οπως λες κοτσο ο τεχνικος να δει οτι εχεις καποιες γνωσεις καλο θα ηταν παντως μετα την εγκατασταση να μας πεις την εμπειρια σου καλο θα ηταν παντως να κατσει ο τεχνικος να σου αφιερωσει καποια ωρα  να σου μαθει εστω και τα βασικα του δεκτη ετσι πιστευω σαν επαγγελματιας περιπου 10 ετων
για οτι θες να μην δισταζεις να ρωτας
dreambox 600pvr-dreambox 500s-Unisat (analog)-dreambox 800s (i love it)
3 σταθερα 0,80 ASTRA 19.2-HOTBIRD 13.0-HELLASAT 39.0 KAI MOTER SUPERJACK 1.2DISEQ ΠΙΑΤΟ 1.0M ALCAD SUPER κορυφη
lnb GT 0.2dm super
                          --------------
YOU! 89.0 FM HERACLIO CRETE  [url=http://www.youradio.eu

• Satleo Super V.I.P.
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #16: Κυρ 22 Φεβ 2009, 15:51 »
Οραία. Οπότε αυτά που μου λες θα τα δείξω στον τεχνικό που θα έρθει για την εγκατάσταση και αυτος υποθέτω πως θα καταλάβει τι πρεπει να κανει. Όταν λες τοπικά ITV τι ενοείς? Λίγο πολύ όλα το ίδιο πρόγραμμα δε δείχνουν? και αλλάζει λίγο στις ειδήσεις?
Αν δε καταφέρω να τα πιάσω και χρειαστεί να ψάξω στις συχνότητες που λες, θα τα κατεφέρω με 1.40 πιάτο? Συγνώμη που ρωτάω βλακείες αλλά αχολούμαι 3 μέρες με το θέμα και είμαι πανάσχετος.

Επειδη δεν εχω την δυνατοτητα να παρακολουθησω κανενα απ τα πιο πανω δεν μπορω να σου πω τι διαφορες εχουν μεταξυ τους τα διαφορα ITV 1. Απλα βλεποντας στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε στην 12402V θα δεις οτι υπαρχουν και αλλα ITV 1 περαν των κυριων τα οποια ειναι κλειδωμενα σε αντιθεση με τα ελευθερα αλλα στον 2D και απαιτουν συνδρομη στο Sky UK. Μαλλον το καθενα εχει τις δικες του τοπικες ειδησεις σε καποιο δελτιο: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Για το ITV HD θελω να προσθεσω οτι δεν παιζει σε καθε δεκτη της ελευθερης αγορας. Ειναι ομως και ελαχιστες μεχρι στιγμης οι εκπομπες του: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δε ξερω τι κεραια διαλεξες αλλα μια σοβαρη οικονομικη προταση ειναι η Gibertini OP150 για την Αθηνα. Πολλοι την βγαζουν με μικροτερη και εχουν παρατηρηθει ελαχιστες μεν αλλα παρουσες απωλειες σηματος, ακομα λιγοτεροι πανε σε καλη 180ρα για περισσοτερα περιθωρια ληψης σε περιπτωση μετριας εντασης βροχης. Εκει ομως ανεβαινει το κοστος εχεις ομως ησυχο το κεφαλι σου και τα μονα που χανεις ειναι του Astra 2D.

Αποσυνδεδεμένος kover

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #17: Κυρ 22 Φεβ 2009, 21:24 »
Έχω τον αυθεντικο HD thomson αποκωδικοποιητη του sky. Το πιάτο που διάλεξα είναι το gibertini 140. Επίσης έχω και ενεργοποιημένη κάρτα απο το Uk, οπότε δε νομίζω πως τίθεται θέμα για κλειδωμένα κανάλια. Η ερωτησή μου για το αν θα μπορώ να βλέπω itv, channel 4, channel5 είναι γιατί τα bbc ,ξέρω εκ των προταίρων, πως είναι αδύνατη η λήψη τους απο Αθήνα με πιάτο μικρότερο των 3 μέτρων. Αυτό που ρωτάω λοιπόν είναι αν θα μπορώ να έχω τα υπόλοιπα 3 "must" κανάλια της Αγγλικής τηλεόρασης με κεραία 1.40 απο Αθήνα. Σε διαφόρες τηλεφωνικές επικοινωνίες αλλοι τεχνικοί μου είπαν πως είναι πολυ δύσκολο και άλλοι μου είπαν για κάποιο "κολπάκι" που κάνουν και τα πίανω.

• Satleo Super V.I.P.
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #18: Δευ 23 Φεβ 2009, 20:00 »
Καταρχην Gibertini 1.40 δεν υπαρχει. Οποιος πουλαει τετοιο πραγμα βαφτιζει το OP120 (124.5*133.5εκ) ετσι συχνα για λογους κερδοσκοπιας: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Τα BBC ουτε με 4μ δεν λαμβανονται. Εχει δοκιμαστει.

Απο ITV μονο αυτα που σου ειπα πιο πανω δηλαδη μονο ITV1 (τοπικες εκδοχες) αλλα οχι ITV 2/3/4.

Το Channel 4 υπαρχει και σε ευκολες συχνοτητες.

Τα Five ειναι ευκολα.

Για τις διαφορες των πολλαπλων εκδοχων των καναλιων προτεινω να ρωτησεις εδω: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος kover

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #19: Τρι 24 Φεβ 2009, 16:19 »
Λοιπόν έχω 2-3 ερωτήσεις πάλι:). Μπήκε το sky και όλα δουλευουν καλά. Το channel 4 kai to itv1 τα έπιασα σε άλλες συχνότητες και δουλεύουν μία χαρά. Αυτό που δε μπορώ να κάνω είναι να μεταφέρω αυτά τα κανάλια απο το Other Channels σε κάπια άλλη κατηγορία, έτσι ώστε να τα έχω εύχερα. Επίσης δε μπόρεσα πουθενά να βρω το ITV HD.
Κάτι άλλο που παρατήρησα χτες είναι πως το sky sports active δουλεύει ως κανάλι και δείχνει κανονικά αλλά όταν πατάω το κόκκινο κουμπάκι που θα με πάει στην οθόνη που δείχνει όλα τα παιχνίδια του champions league ταυτόχρονα και διαλέγω απο εκεί πιο θέλω να δω μου λέει This service is unavaliable due to a technical problem.
Υποθέτω πως αυτό συμβαίνει γιατί δε πιάνω το κανάλι αυτό που όμως δε με νοιάζει και πολύ γιατί είναι ουσιαστικά ένα menu που απλά σε παρακάμπτει στο sky sports 1,2,3 τα οπία και πιάνω. Αύτο που θα με ενοχλήσει απόψε είναι πως τον παναθηναικό θα τον δείχνει ένα απο τα sky active κανάλια τα οποία δε μπορώ να βρώ πουθενά στη λίστα και για να πάω σε αύτα, ο μόνοσ τρόπος είναι πατώντας το κόκκινο κουμπάκι. Ξέρει κανείς που θα βρω αυτά τα κανάλια χωρίς να περάσω μέσα απο τη διαδικασία του sky active? και αν τα πιάνω έχει καλώς, αλλοίως :(

Αποσυνδεδεμένος alpap1980

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2009
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #20: Κυρ 1 Μαρ 2009, 02:32 »
Καλορίζικο το πιάτο και το SKy uk.
Επειδή ψάχνω και εγώ για δορυφορικό κάτοπτρο για τον ίδιο λόγο μπορείς να μου στείλεις σε pm ή εδώ ένα link από πού αγόρασες το κάτοπτρο;

Ψάχνοντας διάφορα σχετικά με το πακέτο και τους δέκτες του, έχω διαβάσει ότι για ορισμένες υπηρεσίες και λειτουργίες προκειμένου να τις λαμβάνεις πρέπει να έχεις το δέκτη συνδεδεμένο στη τηλέφωνο κάτι που φυσικά δεν είναι εφικτό όταν το κουτί είναι στην Ελλάδα.

• Satleo Super V.I.P.
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #21: Τρι 3 Μαρ 2009, 21:06 »
Παραβλεψα να σου απαντησω, σορρυ.

Το ITV HD δεν δουλευει σε καθε δεκτη. Δε ξερω τι διαδηκασια χρειαζεται για να μπορεις να το διαλεξεις στον δεκτη σου. Ενας φιλος σε Vantage HD7100S απλα το προσθεσε εισαγωντας VPID και APID. Θα σου συμβουλευα να διαβασεις εδω: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Μιας εκει υπαρχουν μερικοι συχνδρομητες Sky και κατοχοι καποιου πακετοδεκτη θα μπορουν να σου δωσουν πιο σαφης απαντηση στις λεπτομεριες που εγω δεν μπορω να τις γνωριζω.

Αποσυνδεδεμένος yppd

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2009
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #22: Τετ 15 Απρ 2009, 21:42 »
Θα ήταν χρήσιμο φίλε μου για όλους να μας πεις αν έχει δουλέψει το όλο σύστημα και την εμπειρία σου απο αυτό.

Αποσυνδεδεμένος kover

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #23: Τρι 28 Απρ 2009, 13:07 »
Το σύστημα το έχω σχεδόν 2 μήνες τώρα και δουλεύει ρολόι. Η μόνη αλλαγή που θα έκανα θα ήταν να πάω σε ελάχιστα μεγαλύτερο πιάτο. Έχω gibertini 1.35 και αν δεν είχα λυπηθεί τα 100-120 ευρώ θα είχα το μεγαλύτερο (1.60 αν θυμάμαι καλά). Μικρή ζημιά, καθώς ελάχιστα κανάλια δυσκολεύονται σε συγκεκριμένες ώρες , που θα μπορούσα να είχα αποφύγει αλλά σε γενικές γραμμές όλα καλά.
Απο πλευράς περιεχομένου το sky uk απλά δε παίζεται. Ατελείωτες ταινίες, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σε απίστευτη ποιότητα. Ατελείωτα documentaries και εκπομπες πολύ υψηλού επιπέδου. Ασταμάτητη πληροφόρηση για τα παγκόσμια δρώμενα και για τα οικονομικά δρώμενα, που προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ και λόγω δουλειάς μέσω bloomberg. Όσο αναφορά τη μπάλα, δε φτάνει το nova, όμως champions league, premier league, primera division, τα οπία και με ενδιαφέραν εξ αρχής περισσότερο απο το ελληνικό πρωτάθλημα είναι απλά φοβερά. Τα πάντα σε full hd ή και native hd πολλές φορές και με σχολιαστές βγαλμένους μέσα απο το pro evolution και fifa μαζί.
Από σαβούρα και κουτσομπολιό υπάρχει πολύ, αλλά ευτυχώς είναι μαζεμένα σε συγκεκριμένα κανάλια που απλά αγνοώ την υπαρξή τους:).
Η δυνατότητα εγγραφής οποιουδήποτε προγράμματος με έχει βοηθήσει πολύ καθώς και το anytime tv που αν δεν έχει τίποτα να δω απλά μπαίνω εκεί και πάντα κάτι θα βρώ.
Χμμμ, τι άλο να πω. Με βοήθησε να δικαιολογήσω στον ευατό μου τα χρήματα που είχα σκάσει πριν κανά χρόνο για 2 full hd tv's που έχω στο σπίτι και δε χορταίνω πλέον να τις βλέπω να παίζουν. Έχω χάσει κάθε επαφή με ελληνική τηλεόραση, με ελάχιστες εξερέσεις οι ειδήσεις του ΣΚΑΙ και ο ολυμπιακός στο ΝΕΤ. Να προσθέσω πως τα αγγλικά μου έχουν γίνει καλύτερα απο τότε που ζούσα στην Αγγλία :). Το μόνο αρνητικό ίσως στο όλο μου εγχείρημα είναι πως όταν υπάρχει κόσμος στο σπίτι, που δεν έχει επαφη με αγγλικά ή είναι κάποιας ηλικίας όπως οι γονείς μου το γυρνάμε σε ελληνική τηλεόραση, όμως αυτό ισοκελίζεται τις Τρίτες και Τετάρτες βράδυ που θα αρχίσω να κόβω εισητίριο για τους φίλους μου που θέλουν να δουν champions league.

Επί της ουσίας τώρα να αναφέρω πως η εγκατάσταση ήταν πανεύκολη. Έκανα την αίτηση στην Αγγλία και στο όνομα της κοπέλας μου και αφού εγκαταστήσαν το πιάτο στο σπίτι της, πήρα το decoder/card και τα έφερα στην Αθήνα. Να σημειώσω πως το Αγγλικό σπίτι πλέον έχει ξενοικιαστεί και η αλληλογραφία με το sky, έρχεται πλέον σε φιλικό σπίτι. Αγόρασα ένα πιάτο και φώναξα ένα τεχνικό της γειτονιάς μου να το εγκαταστήσει. Συνολικά αυτή η ιστορία μου κόστισε κάπου στα 250 ευρώ (135 πιάτο, 120 εγκατάσταση/βάση/καλοδίωση) + γύρω στα 50 ευρώ το μήνα, ανάλογα την ισοτημία λύρας/ευρώ. Η συνδρομή πληρώνεται απο αγγλικό λογαριασμό που είχα απο τις σπουδές μου στην αγγλία. Δεν έχω να δώσω καμία συμβουλή για οποιονδήποτε δε μπορεί να προμηθευτεί τη συνδρομή και τη κάρτα με τον τρόπο που το έκανα εγώ και δε μπορώ να κρίνω τον οποιοδήποτε μεσολαβητή που υπάρχει στην Έλλαδα και μπορεί να τα κανονίσει αυτός. Αυτό που μπορώ να κρίνω είναι τα πολλά λαμόγια που πήγαν να μου πουλήσουν gibertini που ήταν μούφα και μάλιστα ακριβότερα απο ότι πήρα το αυθεντικό. Αναγκάστηκα να επικοινωνήσω με την gibertini για να μου στείλουν λίστα των επίσημων εμπόρων τους στην Αθήνα και ο οποίος μου το έφερε σπίτι και τον πλήρωσα και με αντικαταβολή. Μία ακόμα συμβουλή είναι να αποφύγετε τεχνικούς που λένε πως μπορούν να σας εγκαταστήσουν κανάλια που κανονικά δε πιάνονται (όπως το ITV/Chanel4/E4 και τα +1 αυτών) και για αυτό το λόγο χρεώνουν 100 και 200 ευρώ. Είναι κοροιδία καθώς μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας και είναι και πανεύκολο. Οποιοσδήποτε έχει απορία και φοβάται πως θα "δαγκωθεί" ας μου στείλει μήνυμα για να τον συμβουλέψω. Το έψαξα αρκετά, γιατί είμουν εντελώς αρχάριος στο κόσμο του satelite tv και προκειμένου να μειώσω το κόστος στο minimum.

Ήθελα μέρες να γράψω την εμπειρία μου, απλά δεν έβρισκα χρόνο (καθώς λίωνω στη τηλεόραση πλέον:) και συνιστώ ανεπιφύλαχτα στον οποιοδήποτε ενδιαφέρεται να το υλοποιήσει. Αξίζει και με το παραπάνω και δε μετανιώνω ούτε λεπτό για τις ώρες που αφιέρωσα καθώς είμουν απο αυτούς που είχα οριστικά παρατήσει τη τηλεόραση επέστρεψα μόνο και μόνο χάρη στο sky.
Φιλικά.

P.s. Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα ώστε να δημοσιοποιήσω το e-mail που μου έστειλαν απο τη gibertini. Αν για οποιοδήποτε λόγο είναι αντίθετο με τους κανόνες του forum, τότε ζητώ συγνώμη.

Dear Sir,
first of all thank you for your interest in Gibertini products.

Please find below two of our distributors in Greece, you can contact them for any need you might have.

GAGAS PARMENION SA    
ATHENS
Tel. 0030 210 8320111  

MAJAR Ltd. Matzaridis Bros SA
K. Toumba Thessaloniki-Greece
Tel. 0030 2310912931

We stay at your disposal for anymore information you might have.

Regards

Arianna Boracchi
GIBERTINI SRL
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε ή Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Tel. +39 0299045260
Fax. +390299042651

• Satleo Super V.I.P.
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #24: Τρι 28 Απρ 2009, 15:39 »
Τελος καλο ολα καλα. Καλοριζικη :)

Αποσυνδεδεμένος yppd

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #25: Τετ 29 Απρ 2009, 15:17 »
Το σύστημα το έχω σχεδόν 2 μήνες τώρα και δουλεύει ρολόι...
...Fax. +390299042651
Super Φίλε μου. Θα ενεργοποιήσω μηχανισμούς απόκτησης του γιατί έχω ξενερώσει και εγώ πολύ μετην ελληνική τηλεόραση και επειδή θεωρώ την Nova κοροϊδία.

Πολύ χρήσιμα τα όσα μας είπες.

Thanks

Αποσυνδεδεμένος rethimno01

• Έμπειρο Μέλος
  • Τόπος: στη disco "τσουτσούνι"
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #26: Σαβ 2 Μαΐ 2009, 03:11 »
Ο Σταματογιαννόπουλος από Ελλάδα τα αγοράζει τα Gibertini; Δεν τον αναφέρει ο Ιταλός αν και πουλάει τέτοια.

Αποσυνδεδεμένος yppd

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #27: Τρι 29 Δεκ 2009, 23:46 »
Λοιπόν έχω 2-3 ερωτήσεις πάλι:). Μπήκε το sky και όλα δουλευουν καλά. Το channel 4 kai to itv1 τα έπιασα σε άλλες συχνότητες και δουλεύουν μία χαρά. Αυτό που δε μπορώ να κάνω είναι να μεταφέρω αυτά τα κανάλια απο το Other Channels σε κάπια άλλη κατηγορία, έτσι ώστε να τα έχω εύχερα. Επίσης δε μπόρεσα πουθενά να βρω το ITV HD.
Κάτι άλλο που παρατήρησα χτες είναι πως το sky sports active δουλεύει ως κανάλι και δείχνει κανονικά αλλά όταν πατάω το κόκκινο κουμπάκι που θα με πάει στην οθόνη που δείχνει όλα τα παιχνίδια του champions league ταυτόχρονα και διαλέγω απο εκεί πιο θέλω να δω μου λέει This service is unavaliable due to a technical problem.
Υποθέτω πως αυτό συμβαίνει γιατί δε πιάνω το κανάλι αυτό που όμως δε με νοιάζει και πολύ γιατί είναι ουσιαστικά ένα menu που απλά σε παρακάμπτει στο sky sports 1,2,3 τα οπία και πιάνω. Αύτο που θα με ενοχλήσει απόψε είναι πως τον παναθηναικό θα τον δείχνει ένα απο τα sky active κανάλια τα οποία δε μπορώ να βρώ πουθενά στη λίστα και για να πάω σε αύτα, ο μόνοσ τρόπος είναι πατώντας το κόκκινο κουμπάκι. Ξέρει κανείς που θα βρω αυτά τα κανάλια χωρίς να περάσω μέσα απο τη διαδικασία του sky active? και αν τα πιάνω έχει καλώς, αλλοίως :(

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

το παραπάνω link έχει πληροφορίες για το πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος kover

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #28: Τετ 20 Ιαν 2010, 13:21 »
Δεν έχει σχέση με το Quad lnb. Τα interactive του sky sports είναι στον 2D για αυτό και βγάζει το technical fault. Όλοι όσοι έχουμε sky uk στην Αθήνα και γενικότερα στη χώρα έχουν το ίδιο πρόβλημα. Η μόνη περίοδος που μου δούλεψε το interactive sky sports ήταν τα προκριματικά του champions league αλλά από εκεί και πέρα τζίφος. Προφανώς εκμπεμψαν τη προκριματική φάση από άλο transponder για αυτό και δούλεψε.

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (16:06)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (15:19)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (15:17)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (14:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (13:57)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (13:08)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 22/11/2024 (12:43)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (12:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (12:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (12:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (11:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (10:34)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 22/11/2024 (10:02)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (10:00)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 22/11/2024 (09:46)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 22/11/2024 (09:45)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 22/11/2024 (09:38)
* Απ: Old satellite viewing cards  Μέλος: Hugocz Φόρουμ: General Questions 22/11/2024 (08:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (07:39)
* Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (07:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (05:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (03:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:03)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (01:39)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (01:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (00:09)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (23:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (23:44)