Το "MTV plus" στη Θεσσαλονίκη
  • Σαβ 1 Φεβ 2025, 19:17
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Το "MTV plus" στη Θεσσαλονίκη  (Αναγνώστηκε 78437 φορές)

0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος panostvtv

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2008
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #150: Τετ 4 Νοε 2009, 02:18 »
mcellliott το πιο πιθανον ειναι να μην υπαρχει καν στουντιο εδωπιστευω οτι το προγραμμα θαερχεται ετοιμο απο αθηνα μεσω δορυφορου και απλαθα αναμεταδιδεται εδω!κατι το οποιο κανει και το mad με τις εκδοσεις που εχει για το εξωτερικο
παιδια εγω απο καλαμαρια πιανω χαλια στην 69σιγουρα εκπεμπει απο χορτιατη? μηπωσ ειναι στραμενο για δυτικες συνοικιες?

ειναι δυνατον σημα 5 κw απο χορτιατη και να ρχεται χαλια στη καλαμαρια?

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #151: Τετ 4 Νοε 2009, 02:28 »
Παιδιά από Φιλίππειο είναι κατά 90%!!!!
Καλά μιλάμε για το απίστευτο γέλιο, εκεί που οι δυτικές δεν το έβλεπαν καθόλου, τώρα το πιάνουμε καμπάνα!!!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Θα δω αύριο στην αδελφή μου πώς το λαμβάνει για να βεβαιωθούμε!
Προς το παρόν έχει ένα προβληματάκι στο λινκ!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συνδεδεμένος panostvtv

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #152: Τετ 4 Νοε 2009, 02:29 »
εγω πιστευω οτι ειναι απο φιλιπειογιατι το βλεπω χλωμο να ειναι με διπλη συχνοτητα απο χορτιατηεκτος και αν ειναι χορτιατης και εινει κατευθυνομενος προς δυτικες συνοικιες

τωρα οι δυτικες το βλεπουν καλυτερα απο ανατολικες
γιατι η 44 παραμενει με μπουκωμενο ηχο ,και κακη εικονα με τισ αρμονικες που βγαει η τβ 100

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: ?
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #153: Τετ 4 Νοε 2009, 02:32 »
μαλλον απο φιλιππειο θα ειναι, γιατι αν ηταν απο χωρτιατη εστω και με χιονια θα φενονταν καπως και σε εμενα

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #154: Τετ 4 Νοε 2009, 02:41 »
Παιδιά είναι σίγουρο ότι ΔΕΝ είναι από Χορτιάτη!
Αν ήταν από Χορτιάτη και εγώ το λάμβανα έτσι όπως το λαμβάνω και μιας και η συχνότητα είναι κενή παντού, όχι στην Εύβοια, στην Αθήνα θα έφτανε το σήμα! :D
Για να δούμε λοιπόν, θα διατηρηθεί αυτή η μετάδοση ή θα εφησυχάσουν και δεν θα φτιάξουν πλέον ούτε τη 44!

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #155: Τετ 4 Νοε 2009, 02:53 »
MAD+!!!!!!
 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Συνδεδεμένος panostvtv

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #156: Τετ 4 Νοε 2009, 02:57 »
κοιτα ηταν σωστη η κινηση τουςγια να λυσουν μια και καλη το προβλημα των δυτικων συνοικιων!και ασφαλως εχουν δικαιωμα να εκπεμπουν απο ξεχωριστη συχνοτητα απο φιλιπειο ,οπως κανουν οι περισσοτεροι!

και φυσικα δεν ειναι 5 κw η ισχυς απο φιλιπειοετσι οπως το πιανω εδω καμαμαρια μου κανει για 500 w-1kw

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #157: Τετ 4 Νοε 2009, 03:16 »
Όχι δεν είναι 5KW, είναι ζήτημα να είναι 150Watt!
Θα ήταν 5KW αν ήταν από Χορτιάτη και εγώ το λάμβανα έτσι όπως το λαμβάνω τώρα!
Το εξηγώ πιο πάνω!
Εξάλλου με 5KW θα το λάμβαναν και ανατολικά καθαρά όπως και στην Κατερίνη, εδώ με 1KW η TV100 και είναι ισχυρότερη στην Κατερίνη από το MTV+ στο 44!

Αποσυνδεδεμένος rexsat

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #158: Τετ 4 Νοε 2009, 09:34 »
Καλημέρα, σε όλους, σήμερα γιορτάζουμε για το MTV+… Απλά έγραψα Χορτιάτη, γιατί θεώρησα ότι τόσο γρήγορα να έχουν κάνει εγκαταστάσεις σε Φιλιππειο, που μάλιστα θα πρέπει να περάσουν και από γραφειοκρατικές διαδικασίες δασαρχείου είναι λίγο απίθανο… Επικοινώνησα πριν από λίγο, με  φίλο μου τεχνικό (σε χωριό της Κατερίνης) και μου είπε εικόνα σχετικά καλή (με πολύ ελάχιστα βαθιά χιονάκια)… Βέβαια οι τεχνικοί έχετε και άψογες εγκαταστάσεις (αφού είναι η δουλεία σας)… Θα το διαπιστώσω και εγώ αύριο που θα είμαι εκεί… Είναι δίαυλος 69 UHF, που θεωρείται από τις χειρότερες συχνότητες στην μπάντα των UHF, που για να βγάλει καμπάνα εικόνα (σε μεγάλη απόσταση), χωρίς χιονάκια, θα πρέπει να έχει μεγάλη ισχύς (5-10Kw), για να καλύψει τις απώλειες… Αφού και στα νότια δυτικά της πόλης που είδα σήμερα υπάρχει ένα ελαφρύ χιονάκι, σε άλλες τηλεοράσεις είναι έντονο και σε άλλες όχι…

Αποσυνδεδεμένος autsi

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: PELLA
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #159: Τετ 4 Νοε 2009, 11:22 »
Εικόνα σταθερή καθαρή.
 αλλά με ψιλό ασπρόμαυρο χιονάκι.

( Ας πιάναμε και το ALTER έτσι και δεν θέλαμε τίποτα   ) :cry:
Στην Πέλλα,
Την πρωτεύουσα του μακεδονικού κράτους.

Συνδεδεμένος panostvtv

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #160: Τετ 4 Νοε 2009, 12:47 »
βρε παιδια ειναι δυνατον να ειναι απο χορτιατη και να μη πιανει στη καλαμαρια?το σημεε ειναιαι πο φιλιπειοεπισης θα μεταδωσει αυριο τα ema εχει βγαλει ηδη διαφημιση

οσον αοφρα τη τv 100 και το 1 κw απο φιλιπειο βρε παιδια πως ειναι δυνατον να εχει μικριτερη ισχυ του 1 απο φιλιππειο τη στιγμη που και το b απο χορτιατη τοσο χρησιμοποιουσε? η TV 100 αναγκαστηκε αν αυξησει την ισχυ της σε 1 διαφοερτικα θα καλυπτονταν πληρως απο το b !
αρα το θεμα ηταν που απλα μοιραζονταν την ιδια συχοτητα κατι που φυσικα δε θα πρεπε να γινεται και οχι το οτι η τβ 100 χρησιμοποιουσε 1

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #161: Τετ 4 Νοε 2009, 15:25 »
Πάνο η TV100 από Φιλίππειο είχε 1KW πολύ πριν ξεκινήσει το b, μπορεί και από το 1992 που ξεκίνησε να μεταδίδεται από εκεί!
Ο πομπός της ήταν πάντα πολύ δυνατός, αλλά τόσο παρατημένος που επί χρόνια ήταν χαλασμένος, αυξομειωνόταν συνεχώς και άλλες φορές λειτουργούσε με πολύ χαμηλή ισχύ για μήνες!
Τώρα για το 1KW δεν είναι επίσημη ανακοίνωση του καναλιού αλλά έχει προκύψει από μετρήσεις με πεδιόμετρο και ειδικά σε σχέση με τα υπόλοιπα από Φιλίππειο!
η TV100 δεν αύξησε ποτέ ισχύ λόγω του b ίσως πολύ λίγο, έτσι κι αλλιώς στο Φιλίππειο έχει το δυνατό της μηχάνημα, από Χορτιάτη εκπέμπει πολύ χαμηλότερα, απλά λαμβάνεται μακρύτερα λόγω υψομέτρου!

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #162: Τετ 4 Νοε 2009, 15:55 »
ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:
Οι πρώτες λήψεις που έκανα από παρακείμενα σημεία στις δυτικές δείχνει ότι το MTV+ στο 69.....μάλλον δεν είναι από Φιλίππειο!
Στο στρατόπεδο Παύλου Μελά όπου υπάρχει τέλεια λήψη από το Φιλίππειο, το MTV+ είναι πολύ χαμηλότερο από τα άλλα!
Αντίθετα στην αερογέφυρα Σταυρούπολης, το σήμα είναι ισχυρότερο από τα υπόλοιπα!
Οι πρώτες αυτές ενδείξεις δείχνουν κάτι το οποίο μένει να επιβεβαιώσω!
Ότι το MTV+ ενδέχεται να βγαίνει από τις εγκαταστάσεις του πρώην b στο Φίλυρο!!
Το σημείο είναι πολύ ψηλά, ψηλότερα από το Φιλίππειο,αλλά δεν έχει οπτική επαφή με όλη την πόλη, ανατολικά δεν φτάνει, αντίθετα λαμβάνεται στα δυτικά της πόλης!
Για να το επιβεβαιώσω πρέπει να επισκεφτώ την Ευκαρπία, όπου δεν υπάρχει οπτική με το Φίλυρο αλλά μόνο με το Φιλίππειο και να συγκρίνω τα επίπεδα λήψης!

Συνδεδεμένος panostvtv

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #163: Τετ 4 Νοε 2009, 18:14 »
mcelliott σε επικοινωνια που ειχα με το φιλυρομου ειπαν οτι οι εγκαταστασεις,δηλαδη το στουντιο,του mtvεχει φυγει πια απο το φιλυρο και οτι εχει παει στο κεντρο της πολης!βεβαια δε μου ειπαν αν εμεινεικαποια κεραια αλλα δε το πιστευω

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #164: Τετ 4 Νοε 2009, 19:13 »
Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία Πάνο!
Άρα έχει κινηθεί σωστά ως τώρα ο όμιλος Ρέστη! Μένει τώρα να δούμε αν όντως η εκπομπή στο 69 είναι από Φιλίππειο ή από άλλο σημείο!

Αποσυνδεδεμένος LakisFM1

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #165: Πεμ 5 Νοε 2009, 00:21 »
Μαρτιου με ελαφρο χιονακι , παρολο που εχω χελιδονα μεγαλη για χορτιατη , επειδη βλεπω και κατι ψιλοειδωλα....ψηφιζω φιλλιπειο  .Καμμια οπτικη με φιλυρο.

πς. Μολις ειδα το σποτακι..'ψαξτε να μας βρειτε...' Για temporary το κοβω ισα ισα να μεταδωσουν αυτα τα ΕΜΑ πως τα λενε.

Αποσυνδεδεμένος rexsat

• Έμπειρο Μέλος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #166: Πεμ 5 Νοε 2009, 00:31 »
Όλο το βράδυ γινόταν δοκιμές και ιδιαίτερα στον ήχο, όπου υπήρχαν σκαμπανεβάσματα και κάπως βελτιώθηκε…, αλλά ήχος παραμένει μονοφωνικός και συμφωνώ ότι είναι μεγάλο μειονέκτημα… Έχουμε πλέον εικόνα σε όσες περιοχές δεν είχαμε πρότερα και πιστεύω ότι μέχρι να τελειώσουν οι πιλοτικές εκπομπές του καναλιού θα βελτιωθούν όλα…

Μπορείτε να δείτε μερικά στιγμιότυπα MTV+, που τράβηξα σήμερα το βράδυ από κατευθυντικη κεραία προς Χορτιάτη (χωρίς καμία ενίσχυση), από την κεραία κατευθείαν στη τηλεόραση satzapper.blogspot.com

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #167: Πεμ 5 Νοε 2009, 01:28 »
Υπόψιν ότι στην 69 έχουμε πλέον και κάδρο 16:9 δεν ξέρω όμως αν είναι streched 4:3 ή πραγματικό wide με εντολή να γυρίζει σε 16:9 όπως έχουν ο ΣΚΑΪ και το Βεργίνα!
Αφού λοιπόν λαμβάνεται καθαρά Μαρτίου αποκλείουμε το Φίλυρο, εξάλλου έχουν μεταφερθεί και οι εγκαταστάσεις!
Αύριο θα δω στο ΙΕΚ στην Καμάρα για να σας πω, αλλά δεν έχω και τη δυνατότητα να πάω Λαγκαδά να δω και εκεί τι γίνεται με το 69!
Ο ήχος όντως βελτιώθηκε, περιμένουμε και το στέρεο τώρα!
 :D

Συνδεδεμένος panostvtv

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #168: Πεμ 5 Νοε 2009, 02:30 »
δηλαδη ακομα πιστευετε οτι ερχεται απο χορτιατη?

Αποσυνδεδεμένος rexsat

• Έμπειρο Μέλος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #169: Πεμ 5 Νοε 2009, 07:09 »
Αύριο θα έχω ολοκληρώσει την άποψη μου για το θέμα, μέχρι στιγμής υπερισχύει ο Χορτιάτης και από ότι βλέπω και ο mcelliot_g, εκεί καταλήγει... Πάντως οι περισσότεροι έχουμε πλέγματα στις εγκαταστήσεις μας και γενικώς παλιού τύπου κεραίες (`η ακόμα και ενισχυτές), που από κατασκευής τους έχουν προδιαγραφές που δεν καλύπτουν σωστά  την μπάντα συχνοτήτων μεταξύ 62 έως το 69 UHF και έχουμε μεγαλύτερη απώλεια σήματος όσο πηγαίνουμε προς το 69 UHF… Ρώτησα φίλο από περιοχή Λεωφόρος Στρατού, που έχει συμπαθητική λήψη στην 44 UHF και φυσικά πιάνει καθαρά την 69 UHF (αλλά με έντονο χιονάκι) και γνωρίζω ότι διαθέτει παλιά εγκατάσταση… Αλλά ποιος θα αλλάξει την εγκατάσταση του, για να λαμβάνει τζάμι MTV+ (στο 69 UHF), όταν κάποια στιγμή θα ξεκινήσει ψηφιακά το MTV+ (αφού αυτή η μπάντα συχνοτήτων μεταξύ 62 έως 69 UHF), που αποκαλείτε και ψηφιακό μέρισμα (θα εγκαταλειφθεί για άλλου τύπου υπηρεσίες), όταν θα έχει ολοκληρωθεί η ψηφιακή μετάβαση… Οπότε τέρμα οι ενασχολήσεις μας με τα αναλογικά κανάλια…

Εγώ πάντως παρέκαμψα μια τέτοιου τύπου παλιά εγκατάσταση (που λαμβάνει το κανάλι 69 UHF συμπαθητικά), αλλά με έντονο ψιλό χιονάκι … Και πρόσθεσα μια νέα κατεύθυντική κεραία (νέου τύπου DVB-T) και χωρίς την παρουσία ενισχυτή, που μου έδωσε τέλειες λήψεις στο 69 UHF

Το forum έχει Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε τους οποίους όλα τα μέλη οφείλετε να γνωρίζετε

Αποσυνδεδεμένος BLUEANGEL

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2008
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #170: Πεμ 5 Νοε 2009, 09:07 »
Καλαμαριά με κεραία προς χορτιάτη στο 69 εικόνα με πάρα πολυ χιόνι με κεραία χελιδόνα σύν ενισχυτή παρακαλώ....Στο 44 λίγο πιό συμπαθητική λήψη,αλλα με αρκετά έιδωλα απο την Δημοτική απο κάτω & χάααααλιιιιιαααα μπουκωμένο στερεοφωνικό ήχο.....Άρε ψηφιακή πού είσαι,γιατί αργείς?????
Η κατάσταση είναι ....ή κλέινουμε τα μάτια μας ή κλείνουμε τα αυτιά μας.....
BLUEANGEL

Συνδεδεμένος panostvtv

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #171: Πεμ 5 Νοε 2009, 15:05 »
παντως εχει και ενα γελιο το θεματο τεχνικο αλαλουμ τοθ mtvκαταφερε να μπερδεψει τον rex sat και mclliott που ειναι οι απολυτα ειδικοι!οι οποιοι ξερουν τα παντα απο ληψεις εντος και εκτος ελλαδαςακομα και απιστευτα μακρινεςαλλα δεν ξερουν αν ειναι χορτιατης ηφιλιππειο η κεραια του μτβ!

Παντως ενα ευχομαι μετα τα βραβεια σημερα να αλλαξει κατι και να παιζουν αλλα κλιπ γιατι δε μπορω 20 μερες τωρα να βλεπω εικοσι λεπτα ΞΑΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #172: Πεμ 5 Νοε 2009, 20:24 »
Πάνο, δεν είμαστε παντογνώστες (μιλάω για τον εαυτό μου αν και πιστεύω ότι ισχύει το ίδιο και για το Νικόλα), ούτε καν τεχνικοί!
Εγώ είμαι απλός dxer που μου αρέσει να κάνω λήψεις από πολλά σημεία και να συγκρίνω τα αποτελέσματα για να βγάζω σαφή συμπεράσματα, όμως ακόμα και έτσι πάντα υπάρχει το περιθώριο λάθους, έτσι και αλλιώς ουδείς αλάνθαστος! :lol:
Τώρα για το MTV στο 69 συμβαίνουν τα εξής παράδοξα:
1. Ο Νικόλας αναφέρει Χορτιάτη, αλλά δεν μας αναφέρει περιοχή λήψης, από τις αναφορές του όμως συμπεραίνω ότι μένει στην περιοχή της Μενεμένης!
Στο σημείο εκείνο, ο  Χορτιάτης και το Φιλίππειο δεν απέχουν πολύ μεταξύ τους και λαμβάνονται και τα δύο Κ.Ε. με την ίδια κεραία!
Είναι λογικό λοιπόν να μπερδευτεί κάποιος!
2. Όταν είδα το post του Νικόλα που ανέφερε Χορτιάτη και σαρώνοντας την 69 είδα ένα MTV+ σχεδόν καμπάνα, η πρώτη λογική μου σκέψη ήταν ότι αφού είναι από Χορτιάτη και εγώ, δεδομένου ότι η κεραία μου είναι χαλασμένη, λαμβάνω τόσο καλά το κανάλι, αν είναι από Χορτιάτη θα είναι τουλάχιστον 5KW αφού τέτοια εικόνα έχω σε όσα 5κιλα δεν παρεμβάλλονται από το Φιλίππειο (είναι και ο ALPHA στο 45 10κιλος αλλά λαμβάνεται χάλια ελέω απουσίας φίλτρου της TV100)!
3. Από τις αναφορές ανατολικά της πολης συμπέρανα έπειτα ότι δεν μπορεί να είναι το σήμα αυτό από Χορτιάτη, να έχει 5KW και να μην το λαμβάνουν Καλαμαριά καμπάνα!
4. Από μία πρώτη επιτόπια έρευνα στην κοντινή περιοχή είδα ότι το MTV+ είχε πρόβλημα σε σχέση με τα υπόλοιπα του Φιλιππείου, σαν να μην ήταν από εκεί, βέβαια η αναφορά μου στο Φίλυρο δεν ήταν ασφαλές συμπέρασμα και καταρρίπτηκε εύκολα μιας και δεν θα μπορούσε από εκεί να υπάρχει λήψη Μαρτίου!
Μέχρι τώρα οι αναφορές δείχνουν Φιλίππειο, αλλά ακόμα και έτσι το κανάλι αυτό δεν έχει την τυπική συμπεριφορά ενός καναλιού από Φιλίππειο, ακόμα και σε σημεια των δυτικών δεν λαμβάνεται όπως τα υπόλοιπα, αντίθετα σε μένα είναι πολύ καθαρό!
Οπότε είναι δύσκολο να καταλήξουμε 100%!
Θα γίνουν και άλλες λήψεις οπότε αναμένετε τις εξελίξεις!

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #173: Παρ 6 Νοε 2009, 00:06 »
Δεν φανταζεστε πως σας ζηλευω!:lol: Και για το ΜTV βεβαια,αλλα κυριως γιατι υπαρχει κινητικοτητα στα τηλεοπτικα!Εδω τιποτα!Τα ιδια και τα ιδια!Ουτε κανενα καινουριο καναλι ουτε τιποτα!

Σχετικα με το MTV+,μην παραπονιεστε για το προγραμμα του,δηλαδη την επαναληψη των ιδιων κλιπ συνεχως,γιατι και στην Αθηνα τον Σεπτεμβρη του 2008 κατι αντιστοιχο συνεβαινε!Σιγουρα το προγραμμα θα εμπλουτιστει στο μελλον!Αλλωστε μετρα μολις δυο βδομαδες ζωης!Επισης το οτι εξεπεμψε και απο νεα συχνοτητα δειχνει οτι υπαρχει ενδιαφερον!
Παντως μεγαλος γριφος το απο που εκπεμπει ε?:lol: Η δικη μου γνωμη,με τα λεγομενα σας και μονο βεβαια,ειναι οτι εκπεμπει απο Φιλιππειο και απλα παιζει κατι με τα panel! Ελπιζω παντως να σκεφτουν και την υπολοιπη Ελλαδα και να δημιουργησουν κι αλλα τοπικα MTV!Θα τα λενε MTV+1,MTV+2,MTV+3 κτλ :lol:  :lol:

Συνδεδεμένος panostvtv

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #174: Παρ 6 Νοε 2009, 00:26 »
αχ καλα ηταν για τισ 2 ωρες!τωρα παλι τα κεφαλια μεσα με τα ιδια κλιπ!ας μου πει καποιος που εκανε συγκριση με νοβατα διαλειμματα εχω την εντυπωση οτι επιαζε μηνυματα απο θεσσαλονικη και δεν ητανσυνδεδεμενο με της αθηνας!δεν μπορει εξαλλου 2.5 ωρες χωρισ διαφημιση

Αποσυνδεδεμένος rexsat

• Έμπειρο Μέλος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #175: Παρ 6 Νοε 2009, 01:57 »
Ήταν συνδεμένο από κεντρικό feed μέσω δορυφόρου, από όπου λάμβαναν και τα υπόλοιπα MTV στην Ευρώπη, όλη εκπομπή του καναλιού βγαίνει από Θεσσαλονίκη…

Αποσυνδεδεμένος rexsat

• Έμπειρο Μέλος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #176: Παρ 6 Νοε 2009, 02:03 »
Το 69 UHF λαμβάνεται με χιονάκια,εντός MediaMarkt-Citygate, που θεωρείται νοτιοδυτική Θεσσαλονίκη!Όπως δηλαδή και στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (περιοχή της Λεωφόρου Στρατού, την Καλαμαριά),αλλά και την Κατερίνη  Ο πομπός 69 UHF πρέπει να είναι πολύ χαμηλής ισχύς, με κατευθυντικά πάνελ μόνο για βορειοδυτική Θεσσαλονίκη και ολίγων νοτιοδυτική Θεσσαλονίκη Ο γρίφος δεν έχει λυθεί ακόμη Αν όντως εκπέμπει από Φιλιππειο, τότε θα πρέπει να πιάνει καμπάνα στα βαθουλώματα των Μετεώρων,αλλά έπρεπε να πιάνει και προς στο MediaMarkt-Citygate Διαφορετικά είναι από Χορτιάτη με πολύ καλά κατευθυντικά πάνελ μόνο για βορειοδυτική Θεσσαλονίκη και ολίγων νοτιοδυτική Θεσσαλονίκη και καθόλου πάνελ προς κέντρο και Ανατολική Θεσσαλονίκη όποτε λαμβάνεται με χιονάκια. Μέσα στο MediaMarkt-Citygate, το 69 UHF ήταν με έντονα χιονάκια, ενώ στο 44 UHF υπερίσχυε το MTV+ έναντι της TV100, αλλά δεν θα μπορούσες να το παρακολουθήσεις με αυτές τις συνθήκες λήψης στο 44 UHF, μάλλον θα προτιμούσες τα χιονάκια

Οπότε εάν μας διαβάζουν οι τεχνικοί του MTV+, ας βάλουν και κάποιο κατευθυντικο πάνελ προς κέντρο και Λιμάνι,για να καλυφτεί καλύτερα η πόλη

Συνδεδεμένος panostvtv

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #177: Παρ 6 Νοε 2009, 03:16 »
REX νομιζω πως κανεις λαθος και οτι η μεταδοση γινοταν σε συνδεση με το μτβ αθηναςκαι θα σου πω το γιατι!γιατι σε καποια στιγμη ειχε και το ελληνικο κομματι με ελληνα παρουσιαστη ποθ βραβευσε την παπαριζουαυτο δε μπορει να μεταδοθηκε απο τα κεντρικα feed

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #178: Παρ 6 Νοε 2009, 03:26 »
Την ώρα πάντως που έδειχνε τη βράβευση της Παπαρίζου, το κεντρικό feed από το δορυφόρο έδειχνε κάτι άλλο και το κανάλι κάθε χώρας έδειχνε τη βράβευση του δικού τους καλλιτέχνη!
Τώρα λογικά το MTV από NOVA θα έδειξε το ίδιο με το plus!
Αυτό και οι διαφημίσεις ήταν τα μόνα που δεν ήταν από το κεντρικό feed!

Αποσυνδεδεμένος rexsat

• Έμπειρο Μέλος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #179: Παρ 6 Νοε 2009, 12:06 »
Αυτό και οι διαφημίσεις ήταν τα μόνα που δεν ήταν από το κεντρικό feed! Ακριβώς έτσι είναι

Μάλιστα το Αθηναϊκό έδειχνε κανονικά διαφημίσεις, ενώ της Θεσσαλονίκης έδειχνε σποτάκια κοινωνικού περιεχομένου, αφού η  εκπομπή του MTV+ είναι πιλοτική.
Το απόσπασμα της Παπαριζου ήταν μαγνητοσκοπημένο (μερικές μέρες πριν), όποτε υπήρχε έτοιμο και στα δυο τοπικά MTV, για να μεταδοθεί την κατάλληλη ώρα, που τα αντίστοιχα τοπικά MTV (των άλλων χωρών), θα μετέδιδαν τα δικά τους βραβεία (κι αυτά μαγνητοσκοπημένα), μόνο ίσως στο γερμανικό MTV, το German Act  ήταν Live Και μετά τις διαφημίσεις`η τα σποτάκια για τη Θεσσαλονίκη, μπήκαμε στην κανονική ροη με το European Act

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/02/2025 (17:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/02/2025 (16:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/02/2025 (16:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/02/2025 (15:53)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 01/02/2025 (14:54)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 01/02/2025 (13:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/02/2025 (13:31)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 01/02/2025 (11:09)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 01/02/2025 (10:57)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 01/02/2025 (10:11)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 01/02/2025 (10:10)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: otrellaras Φόρουμ: IPTV Γενικά 01/02/2025 (03:11)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 01/02/2025 (00:35)
* Απ: Περιοδικά Δορυφορικής που κυκλοφορούν στην Ευρώπη  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 01/02/2025 (00:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (23:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (23:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: chrisk7 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (22:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (22:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (22:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: chrisk7 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (22:04)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 31/01/2025 (21:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (21:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (21:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (21:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 31/01/2025 (20:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 31/01/2025 (19:58)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: IPTV Γενικά 31/01/2025 (14:01)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 31/01/2025 (11:31)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: otrellaras Φόρουμ: IPTV Γενικά 31/01/2025 (09:55)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 31/01/2025 (07:04)