Αύριο θα έχω ολοκληρώσει την άποψη μου για το θέμα, μέχρι στιγμής υπερισχύει ο Χορτιάτης και από ότι βλέπω και ο mcelliot_g, εκεί καταλήγει... Πάντως οι περισσότεροι έχουμε πλέγματα στις εγκαταστήσεις μας και γενικώς παλιού τύπου κεραίες (`η ακόμα και ενισχυτές), που από κατασκευής τους έχουν προδιαγραφές που δεν καλύπτουν σωστά την μπάντα συχνοτήτων μεταξύ 62 έως το 69 UHF και έχουμε μεγαλύτερη απώλεια σήματος όσο πηγαίνουμε προς το 69 UHF… Ρώτησα φίλο από περιοχή Λεωφόρος Στρατού, που έχει συμπαθητική λήψη στην 44 UHF και φυσικά πιάνει καθαρά την 69 UHF (αλλά με έντονο χιονάκι) και γνωρίζω ότι διαθέτει παλιά εγκατάσταση… Αλλά ποιος θα αλλάξει την εγκατάσταση του, για να λαμβάνει τζάμι MTV+ (στο 69 UHF), όταν κάποια στιγμή θα ξεκινήσει ψηφιακά το MTV+ (αφού αυτή η μπάντα συχνοτήτων μεταξύ 62 έως 69 UHF), που αποκαλείτε και ψηφιακό μέρισμα (θα εγκαταλειφθεί για άλλου τύπου υπηρεσίες), όταν θα έχει ολοκληρωθεί η ψηφιακή μετάβαση… Οπότε τέρμα οι ενασχολήσεις μας με τα αναλογικά κανάλια…
Εγώ πάντως παρέκαμψα μια τέτοιου τύπου παλιά εγκατάσταση (που λαμβάνει το κανάλι 69 UHF συμπαθητικά), αλλά με έντονο ψιλό χιονάκι … Και πρόσθεσα μια νέα κατεύθυντική κεραία (νέου τύπου DVB-T) και χωρίς την παρουσία ενισχυτή, που μου έδωσε τέλειες λήψεις στο 69 UHF
Το forum έχει Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε τους οποίους όλα τα μέλη οφείλετε να γνωρίζετε