Παιδιά τι θα γίνει, θα το παίξουμε 2-2 με τον Τάκη διαιτητή?
Τώρα για να τελειώνουμε με τη μετάδοση των ΕΜΑ!
Όλες οι μεταδόσεις του προγράμματος λαμβάνονταν από τις τοπικές εκδόσεις μέσω δορυφόρου (του feed στις 12.5W)!
Σε όσες χώρες υπάρχει επίγεια μετάδοση δεν υπήρχε καθυστέρηση, είτε αυτό λέγεται Αθήνα και η εκπομπή ήταν από Υμηττό, είτε στη Ρώμη από το Monte Cavo ή όπου αλλού
πλην της Θεσσαλονίκης που επειδή λάμβανε από το MTV της Αθήνας είχε καθυστέρηση σε σχέση με τη λήψη από Υμηττό και Πάρνηθα!
Το λογότυπο του MTV+ είναι πανομοιότυπο με της Αθήνας και πολύ καλά προσαρμοσμένο, αν και άνετα θα μπορούσαν να εξαφανίσουν το MTV και να αφήσουν μόνο το +!
Για το αν ήταν ίδιες και οι διαφημίσεις με της Αθήνας δεν το ξέρω μιας και εκείνη την ώρα μπορούσα να δω μόνο το + από το 69 και το feed από τον ΑΒ1 και ναι το + είχε καθυστέρηση σε σχέση με το feed και ήταν λογικό!
Όπως και να είχε όμως το πράγμα είτε αναμετέδιδαν το MTV Athens ή όχι και για τις δύο περιπτώσεις χρειάζεται να υπάρχει control στη Θεσσαλονίκη που να ελέγχει τη μετάδοση!
Αλλιώς ούτε το + θα φαινόταν στην οθόνη!
Στην παρατήρηση του Πάνου για κύκλωμα δορυφορικό μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης.....δεν υπάρχει γιατί και δεν συμφέρει και δεν έχει και νόημα όταν υπάρχει η nova αν θελήσουν να μεταδόσουν κάτι από το MTV της Αθήνας!
Αυτά για να κλείνει το θέμα!
Εξάλλου πόση σημασία έχει πώς μεταδόθηκε?
Λύθηκαν ξαφνικά τα προβλήματα του MTV+ που είναι ακόμα πολλά και κωλλυσιεργούν απαράδεκτα να τα φτιάξουν? (απορώ πώς κανείς μας δεν στάθηκε στο γεγονός ότι η μετάδοση στη Θεσσαλονίκη ήταν μονοφωνική μιας και ακόμα και το στέρεο της 44 είναι γιαλαντζί)!
Όπως και να έχει όμως θέλω να είμαι αισιόδοξος (και δεν είναι κακό αυτό) ότι αυτή τη φορά κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο αλλιώς γιατί να μπουν στον κόπο και να διασύρουν και το brand name του MTV?
Ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα, ούτε μήνα δεν έκλεισε στις δοκιμές, δεν είπαν εξάλλου ότι θα εκπέμπουν κανονικό πρόγραμμα από την πρώτη μέρα!
Για το κακό κάρμα της πόλης συμφωνώ απόλυτα, όμως αν κανείς δεν κάνει κάτι για να αλλάξει αυτό δεν θα αλλάξει και ποτέ!
Ακόμα και να αρχίσει όμως το πρόγραμμα, το βλέπω απίθανο αν και θα ήθελα το αντίθετο να γίνει κάτι καλύτερο από το MTV της Αθήνας!
Και εκεί παίζει πρόγραμμα κονσέρβα!
Γιατί αν δεν γίνει τίποτα θα πρέπει να τεθεί σε μεγάλη αμφισβήτηση το όνομα του MTV και τι αντιπροσωπεύει τελικά!