mc elliott μπορεις να μου εξηγησεις γιατι κανει τετοιες αυτοκτονικες κινησεις το mtv? συγγνωμη για τεχνικους τι χρησιμοποιουν σκουπιδιαρηδες?
Ρε συ Πάνο, εντάξει!
Μη βαράς και τόσο το τεχνικό τμήμα!
Το ξέρω ότι μπορεί να εξαντλείται η υπομονή και είναι λογικό όταν το αποτέλεσμα που φαίνεται είναι κινήσεις σε ρυθμούς χελώνας!
Όμως
1. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τι γίνεται παρασκηνιακά
2. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τους τεχνικούς του MTV
3. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τι κάνει η TV100καταρχάς ένας λάθος τρόπος που σκέφτεσαι είναι να τα ρίχνεις όλα στους τεχνικούς!
Εκτός του ότι προσβάλλεις έμμεσα τρίτα άτομα που δεν γράφουν εδώ (μπορεί να μην είναι η πρόθεσή σου αλλά όποιος το δει θα θιχτεί) κάτι που πρέπει να κατανοήσεις είναι ότι
οι κάθε τεχνικοί είναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και λειτουργούν μέσω εντολών, δεν κάνουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι!
Άλλοι είναι οι ιθύνοντες και σε αυτούς πρέπει να γίνεται η κριτική!
Εγώ θα προτιμούσα και θεωρώ ότι είναι πιο έξυπνος τρόπος προσέγγισης να έδινα κίνητρο σε κάποιον τεχνικό να γράψει για να μας διαφωτίσει!
Γενικά όμως στην Ελλάδα όλοι κατέχονται από μία ανεκδιήγητη εσωστρέφεια και δεν καταλαβαίνουν πόσο μετράει η άποψη του κόσμου που λαμβάνει το κανάλι!
Τι θες δηλαδή, να μας αγνοήσουν τελείως?
Έχω τόσο άδικο σε αυτό που λέω?
Είδες και ο κύριος Τσακίρης που μας τιμά με την παρουσία του πόσο βοηθήθηκε από το φόρουμ με το να ρωτάει άμεσα τους τηλεθεατές!
Δεν είναι όλοι έτσι δυστυχώς!
Όμως η κάθε κριτική, όσο σωστή και δίκαια να είναι απαιτεί και το σωστό αποδέκτη για να έχει στόχο και αποτέλεσμα!
Αυτοί είναι που πρέπει να στοχεύονται, όχι οι υπάλληλοι!
Λοιπόν, ας πάμε στα screenshots!