Βασικά το screenshot που έβαλα δεν είναι ενδεικτικό της λήψης μιας και η κεραία μου έχει πρόβλημα από το 58-69 παρόλα αυτά καμπάνα έβγαζα την 69!
Οι γραζέ γραμμές πάνω στην αδελφή μου που δεν έχει πρόβλημα δεν βγαίνουν, θα το ξαναδώ όμως αύριο για σίγουρα! Εγώ μιλάω για άλλου είδους γραμμές! Όπως όμως και να έχει, θέλει και άλλη ισχύ ο πομπός!
Αυτές τις μέρες ούτως ή άλλως που ο καιρός έχει βελτιωθεί θα πάρω τους δρόμους και πάλι με την CASIO και θα έχουμε πολλά συμπεράσματα για την κάλυψη στο 65!
Η 44 όντως έχει αυξηθεί σημαντικά, δεν ξέρω πόσο αυτή η αύξηση έχει εξαφανίσει την TV100 στα ανατολικά, για τα δυτικά όμως είναι αδύνατο να την καλύψει ακόμα και 20KW να πάει!
Για το πόσο νόμιμη είναι η TV100 από Φιλίππειο, θα σου πω ότι είναι όσο όλοι, αν και μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για τη Δημοτική Τηλεόραση με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Αυτό πάντως που σίγουρα είναι απαράδεκτο είναι η απίστευτα ξεντεριασμένη ισχύ της και η παντοκατευθυντικότητα του πομπού! Εκεί έπρεπε να μπει φρένο από παλιά, αλλά ποιος να τους κουνήσει?
Πάντως δύο αδειοδοτημένα κανάλια για την ίδια συχνότητα? Χλωμό αλλά από το μπ...... ΕΣΡ όλα να τα περιμένεις!