[font=Verdana:x1d9dye1][highlight=#f1f4f5]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ MTV[/highlight][/font:x1d9dye1]
[font=Verdana:x1d9dye1][highlight=#f1f4f5]Επειδη πολυς λογος εγινε τελευταια και επειδη κρυφτο δε μου αρεσει να παιζω[/highlight][/font:x1d9dye1]
[font=Verdana:x1d9dye1][highlight=#f1f4f5]θελω να σας ενημερωσω οτι το mtv θα σταματησει τη μεταδοση του στην πολη και θα αντικατασταθει απο το nickelodeon[/highlight][/font:x1d9dye1]
[font=Verdana:x1d9dye1][highlight=#f1f4f5]Είναι μια πληροφορια που την έχω απο το καλοκαιρι και την κρατησα τοσους μηνες κρυφη , σεβόμενος το επιχειρηματικό τους πλάνο και επειδη ενδόμυχα πίστευα οτι ισως αλλαξουν απόφαση!Εγω σεβάστηκα εκείνους , εκείνοι ,όμως , εδώ και 2 χρόνια δε σέβονται την πολη μας![/highlight][/font:x1d9dye1]
[font=Verdana:x1d9dye1][highlight=#f1f4f5]Μόλις πριν λιγες ημέρες μου την επιβεβαιωσε εμμεσως πλην σαφώς το επισημο γραφειο τυπου του καναλιού , που μου ειπε να περιμενουμε και ανακοινωση![/highlight][/font:x1d9dye1]
[font=Verdana:x1d9dye1][highlight=#f1f4f5]Ωστόσο το mtv εμπαιζει τους τηλεθεατες της πολης μας , οι οποιοι 2 χρονια τωρα το στηριξαν , παρολο που ειχε χιλιαδες τεχνικα προβληματα, εξεπεμπε απο μια συχνοτητα που δεν φαινόταν απο πουθενα, ειχε συνεχως προβληματα στον ηχο , προβληματα με παρεμβολες , προβληματα, προβληματα, προβληματα![/highlight][/font:x1d9dye1]
[font=Verdana:x1d9dye1][highlight=#f1f4f5]Μόλις λοιπόν ήρθε η ώρα να τα λύσει όλα αυτά με τη ψηφιακή του εκπομπή , αποφασίζει να αντικασταστησει το mtv με το nick ,γιατι προφανως ετσι πιστευει οτι θα παει καλα διαφημιστικά[/highlight][/font:x1d9dye1]
[font=Verdana:x1d9dye1][highlight=#f1f4f5]Και το κανει αυτό , χωρίς καμία μα καμία ενημέρωση προς το κοινό της πόλης που 2 χρόνια τώρα το έχει αγκαλιάσει![/highlight][/font:x1d9dye1]
[font=Verdana:x1d9dye1][highlight=#f1f4f5]Και το κάνει τη στιγμη που το κανάλι επιτελους μεσω της ψηφιακης θα μπορουσε να το δει ολη η Μακεδονία![/highlight][/font:x1d9dye1]
[font=Verdana:x1d9dye1][highlight=#f1f4f5]Και μαλίστα ειναι τοσο ερασιτεχνες που ξεκινησαν την ψηφιακη μεταδοση τους με το mtv, ενω ειναι θεμα ημερων να το αλλαξουν![/highlight][/font:x1d9dye1]
[font=Verdana:x1d9dye1][highlight=#f1f4f5]ο κόσμος δηλαδη εκει που το βλεπει στις οθονες του, θα το χασει και θα Το αναζητά ματαίως.....τι τους νοιάζει όμως?[/highlight][/font:x1d9dye1]
[font=Verdana:x1d9dye1][highlight=#f1f4f5]Οι ανθρωποι του mtv είναι ερασιτεχνες , ανθρωποι που ουτε σχεση εχουν με την τηλεοραση , ουτε την αγαπουν![/highlight][/font:x1d9dye1]
[font=Verdana:x1d9dye1][highlight=#f1f4f5]Είναι ανθρωποι που πηραν μια μεγαλη ιδεα και την εκαναν τοσο μικρη , με λαθος χειρισμούς τόσο σε τεχνικό επίπεδο όσο και σε επιπεδο προγραμματος![/highlight][/font:x1d9dye1]
[font=Verdana:x1d9dye1][highlight=#f1f4f5]Για αυτο και δεν αγαπησαν ποτε το παραρτημα τους στη Θεσσαλονικη , που 2 χρονια το είχαν στην απαξιωση![/highlight][/font:x1d9dye1]
[font=Verdana:x1d9dye1][highlight=#f1f4f5]Το mtv μπορει να θελει να μας εμπαιζει , αλλα εγω οφειλα να το πω γιατι το ειχα βαρος να συμμετεχω σε αυτη την κοροιδια[/highlight][/font:x1d9dye1]
[font=Verdana:x1d9dye1][highlight=#f1f4f5]Η πολη και παλι μενει χωρις μουσικο κανάλι , ενω αποκτα ακομα ενα παιδικο καναλι , που ηδη εχει 2![/highlight][/font:x1d9dye1]
[font=Verdana:x1d9dye1][highlight=#f1f4f5]Πιατέψτε με , όμως, η θεσσαλονική δεν έχει ανάγκη απο τετοιους ερασιτεχνισμους![/highlight][/font:x1d9dye1]
[font=Verdana:x1d9dye1][highlight=#f1f4f5]Ωρα τους καλη και ας μη μας γραφουν[/highlight][/font:x1d9dye1]