Πολύ καλές οι επεξηγήσεις σου mcelliot_g
Σύμφωνα με το tileorasi-hellas.blogspot.com εάν είναι σωστές οι πληροφορίες του, αν και έχει κάποια σοβαρά λάθη -όπως στο κανάλι 21 είναι 100 W και όχι 10 kW, σχετικά με ποια ισχύς εκπέμπουν τα κανάλια της Θεσσαλονίκης, από τα δυο κέντρα εκπομπής Χορτιάτης και Φιλιπειο…
Το MTV+ εκπέμπει από το Χορτιάτη (44 UHF), μόνο με 1 kW!!!
Όταν ενδεικτικά αναφέρω από Χορτιάτη, το Mega (24 UHF), εκπέμπει με 10 kW, ο ΑΝΤ1(32 UHF) εκπέμπει με 5 kW και το Βεργίνα (55 UHF) εκπέμπει με 2.5 kW και η μεγάλη εξαίρεση είναι ότι TV100 από Χορτιάτη εκπέμπει μόνο με 500 W…
Αντίστροφα η TV100, έχει τον δυνατό πομπό της στο Φιλίππειο (44 UHF) και εκπέμπει με 800 W!!! Πολύ μεγάλη ισχύς για αναμεταδότης Φιλίππειου…
Όταν τα περισσότερα κανάλια από το Φιλιπειο εκπέμπουν με ισχύς το πολύ 100 W, με εξαίρεση το STAR και λόγο συχνότητας (59 UHF), εκπέμπει από Φιλίππειο με 500 W…
Χα!!!!
Πάλι το γνωστό και αγαπημένο blogspot μπροστά μου!
Ό,τι είχα
γράψει εγώ ο ίδιος με τα χεράκια μου σε κακή και παμπάλαιη αντιγραφή από το editthis!
Εδώ είναι η original και ενημερωμένη λίστα!
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΠέραν τούτου, είναι αλήθεια ότι το δυνατό πομπό τον έχει η TV100 στο Φιλίππειο και όχι μόνο αυτό, εκεί γράφω 800W αλλά τώρα μπορεί να ξαναπήγε 1KW (βασισμένο σε διαφορετικές στάθμες λήψης με επαγγελματικό πεδιόμετρο) και φυσικά αυτό είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και είναι ακριβώς αυτό που φωνάζω εδώ και χρόνια για το εν λόγω κανάλι και θα το δεις αν διαβάσεις παλιότερά μου posts!
Στο Χορτιάτη ο πομπός είναι για τα μπάζα αλλά δεν τους καίγεται καρφάκι, μόνο να κάνουν παρεμβολές τους ενδιαφέρει!
Πώς μπορώ να ξεχάσω εξάλλου ότι για κάποια
χρόνια το μόνο που μετέδιδε με 1KW στο 44 ήταν τα χιόνια και τα είδωλα που λάμβανε από την 33 του Χορτιάτη?
Ή το ότι το 33 είναι τόσο αδύναμο για τα δεδομένα της περιοχής της κεντρικής Μακεδονίας που όταν έχει διάδοση γυροφέρνει το 33 κάτι ανάμεσα σε ALPHA από Πάρνηθα και MRT από Σκόπια και που αυτό λαμβάνεται στο Φιλίππειο και αναμεταδίδεται με την TV100!
Αυτά μόνο στο Ελλάντα γίνονται!
Να μου το θυμηθείς ότι ούτε switch off θα κάνει όταν ξεκινήσει η digea!