@ mcelliot_g
Κατ' αρχήν έχε υπόψιν σου ότι η Σπάρτη είναι ψιλό-γούβα. Δεν έχει περάσματα, εκτός από την Ασέα.
Τα Δολιανά τώρα, λίγο απίθανο.. Υπάρχει και ο Πάρνωνας στη μέση..
Την ΝΕΤ στο 42 δεν την πιάναμε ποτέ καλά. Ακόμα και όταν είχε η ΕΡΤ τα δορυφορικά στον Αγ. Ιωάννη τον Θεολόγο και είχαμε όλοι κεραίες προς τα εκεί. (Σπάρτη - Θεολόγος - Δολιανά είναι στην ίδια ευθεία).
Αυτή τη στιγμή πάντως, με μια μόνο U προς Αναβρυτή, στο 42 πιάνω κανονικό ήχο στη ΝΕΤ, αλλά χάλια ασπρόμαυρη εικόνα. Ίσα που κατάλαβα ότι έχει ποδόσφαιρο.
Πριν καιρό, που είχε διακοπή η Αναβρυτή, δοκίμασα, αλλά ψηφιακά από Τρίπολη δεν έβγαλα. Αν ξανατύχει και είμαι εδώ, μπορώ να δοκιμάσω να γυρίσω και κεραία.
Έχε επίσης υπόψιν σου ότι δεν είμαι μέσα Σπάρτη, αλλά 4 χλμ νότια προς Γύθειο. Άλλος κόσμος εδώ..
Στο σπίτι μου, έχει πέρασμα το 7 του MEGA από Πάρνηθα. Τοοοοοτε, τον πρώτο - πρώτο καιρό που ξεκίνησε. Είχα γυρίσει την V από Ασέα ανατολικά, και έβλεπε η γιαγιά MEGA στην ασπρόμαυρη.. Δεν χανανε και οι Αθηναίοι το βραζιλιάνικο...

(Μικρή κυρία το έλεγαν??)
500 μέτρα πριν τώρα, σε άλλο σπίτι, αυτό δεν παίζει.. Αλλά: λόκαρε ραδιόφωνο κανονικά σε όλα τα ραδιόφωνα τις Αθήνας, λες και ήσουν εκεί.. (Καλά, ήταν και πιο καθαρός ο "αέρας" τότε..)
Και Κουλοχερα βγάζω άνετα αν γυρίσω κεραία. Στη Σπάρτη δεν βγαίνει..
Επίσης, γιατί δεν υπάρχει μια αναφορά από Αρκαδία? Δεν έχω ιδέα τις συχνότητες εκεί. Τόσο χρόνια νόμιζα ότι το MEGA στο 33 και ο ΑΝΤ1 στο 38 είναι Δολιανά. Κάποιος φίλος εδώ με διόρθωσε. Πίστευα ότι στην Ασέα είναι μόνο η ΕΤ1 στο 10.
Τις κεραίες στην Ασέα δεν μπορώ να τις βρω στο Google Earth. Έχει κανείς τοποθεσία?