Εξαιρετικη δουλεια φιλε μου, μονο μια μικρη διορθωση.
Ο ιστος με τα πανελ φιλοξενει τα καναλια
(ΕΤ1 - ΕΤ2 - ΕΤ3 - MEGA - ALTER - ANT1 - ALPHA - SKAI - ΕΛΛΑΔΑ),ενω ο πυλωνας ειναι ιδιοκτησια του STAR που για πολλα χρονια ηταν ανενεργος, αυτη την στιγμη παιζει το STAR και με τα ιδια πανελ παιζει και το ΤΗΛΕΑΣΤΥ.
Υποθέσεις έκανα αγαπητέ συντοπίτη. Εξάλλου, εκτός από τον ΟΤΕ, δεν είδα άλλη ταμπέλα.
Δεν σε αμφισβητώ, αλλά δεν μου είναι και εύκολο να πιστέψω ότι ιδιώτης έκανε τέτοια εγκατάσταση.. Σε ένα σημείο όχι τόσο κομβικό για εμένα.. Υποθέτω ότι τέτοιες δουλειές συνήθως είναι κρατικές, μιας και είμαστε large ως κράτος με τα έργα.. (και μάλλον καλά κάνουνε με τις προδιαγραφές / προϋποθέσεις κτλ)
Νομίζω ο zaras αξίζει έναν VIP τίτλο!!!! 
Σαφώς...δεν χωράει συζήτηση περι τούτου !!! :
"Επίτιμο Μέλος" απο σήμερα και συγχαρητήρια και απο μένα για την ολοκληρωμένη δουλειά που μας παρουσίασες . 
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, αν και είμαι παιδί της ουσίας και όχι των τίτλων..
Σας το είχα υποσχεθεί μιας και πάω συχνά, ε, έτυχε και είχα το χρόνο αυτή τη φορά..
Μόνο που θα προτιμούσα να μην της έχω τραβήξει από το κινητό, αλλά να έχω πάρει μια φωτογραφική μαζί μου.. Και μια πιο μεσημεριανή ώρα, γιατί το απόγευμα δεν με βοήθησε πολύ και ο ήλιος..
Α! Και κάποιος διαχειριστής να κάνει τις διορθώσεις στα κείμενα (όπου λέω ΕΡΤ να βάλει Star κτλ)