Καλησπερα σε ολους!!
Λοιπον, ειμαι στο Γυθειο και λαμβανω στη συχνοτητα 69 (αναλογικα παντα) με αρκετα χιονια ομως και με την εικονα μια να εχει χρωμα και μια οχι, το Euronews Greek!!! Ξερει καποιος απο που μπορει να εκπεμπει αυτο? Η κεντρικη κεραια uhf βεβαια κοιταζει Κουλοχερα αλλα δεν νομιζω να ειναι απο εκει!!!
Πρωτη φορα βλεπω παντως Euronews Greeκ!!!
Επισης προσπαθησα με μια εσωτερικη κεραια να πιασω τα ψηφιακα απο Χανια. Οταν πηγαινα την κεραια σε ενα πολυ συγκεκριμενο σημειο στο σπιτι μου, επιανα τα ψηφιακα απο Μαλαξα Χανιων στις συχνοτητες 39, 49, 56, 38 (κι ας ειναι ο Σκαι απο Κουλοχερα εκει) και 57. Βεβαια αν θυμαμαι καλα η 38 πρεπει να ειχε λιγα σπασιματα. Αλλα αν παω σε αλλο σημειο την εσωτερικη τα χανω τελειως.
Παντως πιστευω οτι αν βαλω μια πολυ κατευθυντικη κεραια uhf να κοιταζει προς Μαλαξα Χανιων, θα λαμβανω τα ψηφιακα. Με τη Μαλαξα εχω νοητη οπτικη επαφη (μεσολαβει θαλασσα δηλαδη), αλλα η αποσταση ειναι περιπου 200 χλμ.
Βεβαια στο 49 λαμβανω και το Star απο Κυθηρα νομιζω!
Επισης χθες το βραδυ, ο Σκαι στο 38 απο Κουλοχερα παρεμβαλλοταν πολυ εντονα απο ψηφιακο χιονακι, ενω το Star στο 35 παρεμβαλλοταν επισης πολυ εντονα απο καποιο αναλογικο της Κρητης (νομιζω εκπεμπει κατι απο Χανια εκει αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του), σε σημειο που ψιλοτρεμοπαιζε η εικονα του Star.
Τελος, στη συχνοτητα 23 λαμβανω καποιες ωρες τη Βουλη (απ' οτι θυμαμαι εκει επαιζε απο Κυθηρα η ΕΤ3, οποτε ισως τωρα με το κλεισιμο να πηγε εκει η Βουλη), καποιες ωρες το Creta απο Μαλαξα Χανιων και καποιες ωρες ενα τεραστιο μπερδεμα μεταξυ τους!!!
Υ.Γ. : Αυτο ειναι το 300ο μου post στο forum!!!! Αυτα ειναι!!!